Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen (keine deutche seite)

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Japansk Lifting kursus

– med et ekstra touch, som består af; vidunderlig hovedbundsmassage + massage af hals, nakke, hænder og fødder samt skønne naturlige masker og cremer ♡

På dette Japansk Lifting kursus, lærer du en 100 % naturlig ansigtsbehandling, der giver den skønneste glød, et naturligt løft og en helt fantastisk følelse af ro og afstresning af hele kroppen.

Ved undervisningsforløb over 3 hele dage: tages de to første kurser tæt på hinanden, fx en weekend, og det tredie og sidste kursus afholdes ca. en måned derefter, så man i den periode øver sine "lektier" / øver sig på forskellige folk.

Jeg  vild med at lave de her behandlinger, dels fordi jeg synes det er helt fantastisk at give Japansk Lifting og fordi jeg oplever hvad det gør ved dem der ligger på briksen og ser hvilke resultater de får med denne helt vidunderlige ansigtsterapi.  Den begejstring vil jeg SÅ gerne give videre til dig ♡

Jeg lover dig at du efter dette Japansk Lifting kursus vil du være i stand til at give dine klienter en oplevelse af et ansigtsløft der er 100 % naturligt. Samtidig vil de mærke hvordan alle kroppens systemer afbalanceres. Det er med til at give en super skøn afstressende effekt på hele kroppen og det er netop den effekt jeg gang på gang oplever at mine klienter, udover det naturlige ansigtsløft, sætter virkelig højt.

Liftingmassage er bare en af de teknikker jeg benytter til ansigtsterapi og netop den teknik har rødder i årtusinde gamle japanske traditioner, deraf navnet Japansk Lifting. Ældgamle indianske traditioner, der handler om at arbejde med organzonerne og afbalancere dem, så det bliver en helhedsoplevelse for kroppen, er også en vigtig del af behandlingen.

På kurset i Japansk Lifting – med "Flora June´s ekstra touch", underviser jeg dig, udover selvfølgelig japansk liftingmassage og behandling af organzonerne, også i lymfedrænage af hele ansigtet, hovedbundmassage, massage af hals, nakke, hænder og fodmassage, også i relevante zoneterapi- og akupressurpunkter samt elementer fra de mere klassiske ansigtsbehandlinger og aromaterapi.

Du undervises i teknikkerne i at kunne give Luksus-AnsigtsTerapi; en anti-aging behandling der kombinerer naturlige masker, ansigts-zoneterapi, lymfe og massage som stimulere både sanser, organer, velvære samt skønhed.

Grundkursus Pris 1250,- kr. (det første af 3 endagskurser). 
Du lærer mens du øver dig på dine medkursister og du får også en behandling. Der udleveres et hæfte med teknikkerne til at give behandlinger, så du kan øve dig på folk, indtil du deltager på
kursus nr. 3 Pris 1000,-kr. (3. kursus finder sted ca. en måned efter dette grundkursus) Her vil være opsamling og repetion af første kursus, kombineret med læringen fra kursus nr. 2; med Hoved-, hånd- og fodmassage Pris 1250,-kr.
+ på den 3 kursus-dag, får du endvidere udleveret et diplom på, at du kan udføre Natural Face Lifting Behandlinger.

Se flere kurser og behandlinger på : www.happyliving.onlinebooq.dk

Tilmelding til dette kursus kan ske her på begivenheden samt mail til florajune@gmail.com tlf.: +45 20 41 59 70
Kursussted: På Skørringe Gods, Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing

eller i DGI huset i Vordingborg

Kan du samle 8 deltager kommer jeg gerne til dig og afholder kurset (Søg evt. i happyliving.onlinebooq.dk hvor der også vises andre steder i landet, hvor du har mulighed for at tage kurset)

Dvs. prisen på kurset i alt er 3500,- kr.,

men kan betales á 3 gange. (1250,-, 1250,- og 1000,-)

 Der gives 500,-kr. rabat ved samlet betaling på grundkursusdagen: 3000,- kr. 

 og der gives 1000,- kr´s rabat som "Early bird" forudbetaling (mindst 30 dage før kursus start) det gøres ved betaling med paypal til: florajune@gmail.com eller mobile pay til: 20 41 59 70 (Natural Wellness by Flora June) Så på den måde vil den samlet pris for alle 3 kurser kun være: 2500,- kr.

Når man giver FaceLifting kan man, mens maskerne virker, give en hovedbund, hånd eller fodmassage - dette kan du også få undervisning i (læres på kursus 2)/ læse mere om på linket her: https://www.facebook.com/events/319215738879264/
Link til kursus 3: (Dato :) det aftaler vi på det første kursus)

Husk at medbinge din egen madpakke eller lave aftale med June om der skal tilkøbes frokost eller lign. (der serveres gratis kaffe/te og snaks). 

Husk tilmelding/booking til June på tlf:: 20 41 59 70

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk