Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Japansk Lifting kursus

– med et ekstra touch, som består af; vidunderlig hovedbundsmassage + massage af hals, nakke, hænder og fødder samt skønne naturlige masker og cremer ♡

På dette Japansk Lifting kursus, lærer du en 100 % naturlig ansigtsbehandling, der giver den skønneste glød, et naturligt løft og en helt fantastisk følelse af ro og afstresning af hele kroppen.

Ved undervisningsforløb over 3 hele dage: tages de to første kurser tæt på hinanden, fx en weekend, og det tredie og sidste kursus afholdes ca. en måned derefter, så man i den periode øver sine "lektier" / øver sig på forskellige folk.

Jeg  vild med at lave de her behandlinger, dels fordi jeg synes det er helt fantastisk at give Japansk Lifting og fordi jeg oplever hvad det gør ved dem der ligger på briksen og ser hvilke resultater de får med denne helt vidunderlige ansigtsterapi.  Den begejstring vil jeg SÅ gerne give videre til dig ♡

Jeg lover dig at du efter dette Japansk Lifting kursus vil du være i stand til at give dine klienter en oplevelse af et ansigtsløft der er 100 % naturligt. Samtidig vil de mærke hvordan alle kroppens systemer afbalanceres. Det er med til at give en super skøn afstressende effekt på hele kroppen og det er netop den effekt jeg gang på gang oplever at mine klienter, udover det naturlige ansigtsløft, sætter virkelig højt.

Liftingmassage er bare en af de teknikker jeg benytter til ansigtsterapi og netop den teknik har rødder i årtusinde gamle japanske traditioner, deraf navnet Japansk Lifting. Ældgamle indianske traditioner, der handler om at arbejde med organzonerne og afbalancere dem, så det bliver en helhedsoplevelse for kroppen, er også en vigtig del af behandlingen.

På kurset i Japansk Lifting – med "Flora June´s ekstra touch", underviser jeg dig, udover selvfølgelig japansk liftingmassage og behandling af organzonerne, også i lymfedrænage af hele ansigtet, hovedbundmassage, massage af hals, nakke, hænder og fodmassage, også i relevante zoneterapi- og akupressurpunkter samt elementer fra de mere klassiske ansigtsbehandlinger og aromaterapi.

På Flora June´s Kursus i Japansk Lifting lærer du:

 • At modtage kunden og lægge kunden godt tilrette på briksen.
 • At afrense huden og påføre algemaske.
 • At udføre udvidet hovedbunds- og nakkemassage.
 • Lymfedrænage, akupressur og ansigtszoneterapi fordelt over fire faser. 
 • Blid ansigtsmassage med 100% ren hybenkerneolie.
 • Massage med Himalaya saltstenskugler.
 • At udføre to forskellige håndmassager. 
 • Du lærer en underbensmassage med akupressur og fodmassage inkl. let zoneterapi samt aromaterapi fodmassage
 • Du lærer korrekt arbejdsstilling og om hygiejne.
 • Du lærer også at få et godt flow i behandlingen og du får en masse fif og gode råd om de ting, der skal bruges til behandlingen, så din kunde oplever en professionel og hel fantastisk velværebehandling. 
 • Du afslutter behandlingen med doTERRAs fantastiske Wellness & Bodycare produkter + evt. at give jordforbindelse & en Yin Yan afbalancering. 
 • Du lærer om egenskaberne af rene æteriske olier og om hvordan du selv kan lave dine egne naturlige cremer samt en kort intro om aromaterapiens virkninger i dine behandlinger. 


Kurset kræver ingen forudsætninger og henvender sig til dig, der har lyst til at behandle og give andre en dejlig velvære oplevelse.
Måske er du allerede behandler og ønsker flere behandlinger du kan tilbyde dine kunder. Eller måske har du lyst til, at der skal ske noget i dit liv og en drøm om at komme til at arbejde med mennesker, så er dette kursus en god begyndelse. 
​Kurset foregår på dansk

- men kan også, hvis ønskes foregå på; hollandsk eller engelsk 

Du undervises i teknikkerne i at kunne give Luksus-AnsigtsTerapi; en anti-aging behandling der kombinerer naturlige masker, ansigts-zoneterapi, lymfe og massage som stimulere både sanser, organer, velvære samt skønhed. ​Du vil få en grundig uddannelse fordelt over 3 kursusdage (ialt 18 timer), hvor du lærer alt om den japanske lifting, at tage i mod en kunde og udføre en professionel behandling. Det er June Hørslev Dijkhuizen der underviser, da det betyder meget for mig (June), at du bliver en god behandler og jeg vil gøre mit bedste for at videregive min viden og passion om den japanske lifting. Derfor er det også små hold med max. 2 - 6 deltagere! Flora June har undervist siden 2013 og har uddannet mere end 500 elever i Natural Wellness & Bodycare. Efter kurset er der også mulighed for genopfrisknings sessions og kontakte mig med spørgsmål. 

Grundkursus Pris 1250,- kr. (det første af 3 endagskurser). 
Du lærer mens du øver dig på dine medkursister og du får også en behandling. Der udleveres et hæfte med et meget udførligt kursusmateriale med beskrivelse af behandlingen og teknikkerne til det, der undervises i, så du kan øve dig på folk, indtil du deltager på
kursus nr. 3 Pris 1000,-kr. (3.kursus finder sted ca. en måned efter dette grundkursus) Her vil være opsamling og repetion af første kursus, kombineret med læringen fra kursus nr. 2; med Hoved-, hånd- og fodmassage Pris 1250,-kr.
+ på den 3 kursus-dag, får du endvidere udleveret et diplom på, at du kan udføre Natural Face Lifting Behandlinger/ = 3. Japansk Lifting med et ekstra touch.

Se flere kurser og behandlinger på : www.happyliving.onlinebooq.dk

Tilmelding til dette kursus kan ske her; til June tlf.: +45 20 41 59 70 Indbetal depositum kr.500,- på mobilepay: 20415970 eller overfør på kontonummer: 2426-0716852083 og send samtidig en email med oplysning og navn, adresse, telefonnummer og email, samt hvilke begivenhedsdato du tilmelder dig. Send din email til: florajune@gmail.com

Kursussted: i Flora June Butik/Klinik;

Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse

eller på Skørringe Gods, Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing

Kan du samle 5-6 deltager kommer jeg gerne til dig og afholder kurset - Søg evt. i happyliving.onlinebooq.dk hvor der også vises andre steder i landet, hvor du har mulighed for at tage kurset (ellers ring og lav en aftale om kursus hjemme hos dig)

Dvs. prisen på kurset i alt er 3500,- kr.,

men kan betales á 3 gange. (1250,-, 1250,- og 1000,-)

Der skal betales et depositum på 500 kr. ved tilmelding og restbeløbet skal indbetales senest på kursusdagen, eller hvis betaling over 3 gange; så betales restbeløb(500) på 3.kursusdag.
Husk at reservere plads - du er først sikret en plads på holdet, når dit depositum er betalt!

 Der gives 500,-kr. rabat ved samlet betaling på grundkursusdagen: 3000,- kr.        (dvs. der betales kun 2500,-kr hvis depositum var betalt ved tilmelding)

Bemærk også at:
♦  der gives 1000,- kr´s rabat som "Early bird" forudbetaling af de 3 kursus-dage (mindst 30 dage før kursus start) det gøres ved betaling med paypal til: florajune@gmail.com eller mobile pay til: 20 41 59 70 (Natural Wellness by Flora June) på den måde vil den samlet pris for alle 3 kursus-dage kun være: 2500,- kr.

Når man giver FaceLifting kan man, mens maskerne virker, give en hovedbund, hånd eller fodmassage - dette kan du også få undervisning i (læres på kursus 2)/ læse mere om på linket her: https://www.facebook.com/events/319215738879264/
Link til kursus 3: (Dato :) det aftaler vi på det første kursus)

Husk at medbinge din egen madpakke eller lave aftale med June om der skal tilkøbes frokost eller lign. (der serveres gratis kaffe/te og snaks). 

Husk tilmelding/booking til June på tlf.: 20 41 59 70 BEMÆRK: Tilmelding er bindende og der tilbagebetales ikke ved udeblivelse, men ved afbud senest 48 timer før, tilbydes du en plads på et senere hold. Du er også velkommen til evt. at sælge din plads videre.

Hvis du ikke har prøvet en "Japansk Lifting" før eller ikke helt ved om et kursus er noget for dig, så kan du booke en tid til en behandling på; https://happyliving.onlinebooq.dk  Så kan du både afprøve behandlingen, møde mig og stille alle de spørgsmål du evt. har. 

Genopfriskning:
Du kan altid få en privat 1:1 sessions efter kurset, hvis du har været på kursus tidligere og gerne vil have kurset genopfrisket. Du udfører en behandling ​i min klinik og du kan spørge undervejs og jeg retter dig, hvis det er nødvendigt. Du kan enten selv tage en "prøvekanin" med eller jeg skaffer en.
Genopfrisknings-Japansk Lifting´s behandling med prøvekanin: Pris 500 kr. (90 min).

eller Genopfrisknings-Japansk Lifting´s behandling på June: Pris 400 kr. (90 min).

evt. tillæg i forbindelse med din genopfriskning af dit kursus i "Japansk Lifting med ekstra tvist" kan du selv få en Genopfrisknings- behandling af June: Pris 300 kr. (60 min). Og du kan spørge undervejs.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk