Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

   Saunagus – Moderne Aromaterapi & Wellness   Billedresultat for saunagus Billedresultat for saunagus roskilde 

Saunagus er udover det rene velvære, en terapiform som ved hjælp af varme og æteriske olier påvirker krop og sind. Saunagusen ledes af en uddannet gus-mester som tilrettelægger forløbet, doserer olierne og fordeler varmen ved hjælp af et håndkæde. Sauna- gusmestre har hver deres egen stil, og tillægger som regel et tema eller fortælling til saunagusen.

I saunagus, hælder man vand, der er blandet med æteriske olier på de glohede sten, hvorved blandingen fordamper og fordeles i rummet. Saunagus mesteren varierer dufte og olier hver gang, så du får en ny saunaoplevelse hver gang du deltager. Der benyttes udelukkende rene æteriske olier. En vigtig del af saunagus består i, at en person, kaldet gusmester, svinger kraftigt med et håndklæde fra side til side for at fordele gusen. På den måde opnår deltageren optimal effekt af de dejlige olier.

"Det er fantastisk. Jeg elsker varmen, og indtrykkene fra olierne gør, at jeg føler og mærker; endnu mere velvære i hele min krop".

Mette, saunagus-deltager

Prøv fx SaunaGus Quick (25 minutters udrensende gus)
SaunaGus er aromaterapi i sauna, som foregår ved, at en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme ovn og svinger olierne rundt i saunaen med et håndklæde. Duft og varme fordeles i hele saunaen, hvilket danner en behagelig stemning i saunaen. Der anvendes rene æteriske olier til SaunaGus, som giver en mild duft med varierende virkning af afslapning, ro, cirkulation samt fornyet energi og styrke. Oplevelsen giver et stort velvære, virker udrensende og giver mere energi.

Sauna gus er en ”feel good” aromaterapi oplevelse, og kan kan være både afslappende, opkvikkende, udrensende, frigivende og meget mere afhængig af dagens tema.

Den stærke varme i saunaen fremkalder ”en slags feber” i kroppen, og immunforsvaret arbejder på højtryk for at bekæmpe ”feberen”, når saunagusmesteren laver intense varmebølger med håndklædet.
Der opstår en gus effekt, og den effekt virker styrkende på immunforsvaret og kredsløbet, og er særdeles god mod rynker, aldrende hud, astma, forkølelse,mm.

Varmen i saunaen har en forebyggende effekt ifht. forkølelse mm – da de fleste bakterier og vira reduceres ved 38,5 gr.
De æteriske olier som hældes på stenene optages igennem åndedrættet og gennem de åbne porer i huden, og de bliver – via de røde blodlegemer- transporteret rundt i hele kroppen og rundt til vore indre organer og virker hvor de skal.

Der er andre bonus effekter ved sauna gus...

Nogle virker stærkt udrensende, nærmest som detox.

Din krop danner 200 – 400 mg sved på 15 min.

Du kan forbrænde (afhængig af køn, alder, vægt mm) optil 300 – 400 kalorier.

Ved at skylle sig under den kolde bruser efter endt gus, producerer kroppen adrenalin, kortisol og binyrebarkhormon. Det giver kroppen et voldsomt ”kick” af energi og sætter gang i forbrændingen. Og når kroppen bliver udsat for vekslende varme og kulde, øger den iltoptagelsen, og hermed styrker kredsløbet... Ekstra bonus er at huden skiftevis åbner sig og trækker sig sammen, som giver en smukkere og mere smidig hud.

Obs: ej for gravide og personer m/hjerteproblemer.

Saunagus  (45 minutter)    
SaunaGus er aromaterapi i sauna, som foregår ved, at en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme ovn og svinger olierne rundt i saunaen med et håndklæde. Duft og varme fordeles i hele saunaen, hvilket danner en behagelig stemning i saunaen. Der anvendes rene æteriske olier til SaunaGus, som giver en mild duft med varierende virkning af afslapning, ro, cirkulation samt fornyet energi og styrke. Oplevelsen giver et stort velvære, virker udrensende og mere energi.

Hvad er Aromaterapi-saunagus:

Saunagus er et boost til dit immunforsvar.
Vi guider dig gennem de æteriske oliers univers,
lad dig forføre af duftenes magi. Oplev din indre skønhed og slip den fri.

Ønsker du øget velbefindende? - En afslappet krop og mere energi?

Prøv en total sanseoplevelse i form af vores 3- sessioners Aromaterapi- Saunagus

Aromaterapi saunagus med 100% ægte rene (øko) æteriske olier afhjælper stress, hovedpine, led- muskelsmerter, mavebesvær, åndedrætsproblemer, hudproblemer, søvnløshed, depression mm. Og når immunforsvaret boostes, holdes forkølelser væk.
 

Aromaterapi saunagus er Total detox og afstressning- Total Zen. Sundhed er en resource, og Saunagus er sygdomsforebyggende.
 

De æteriske olier og gusen påvirker hele vores krop, såvel under som flere dage efter gusen.
 

Olierne er bakteriehæmmende/dræbende og sammen med varmen er de med til, at hjælpe kroppen, så vi skiller os af med belastende affaldsstoffer.
 

I hver saunagus, udfører vi 3-sessioner af 10 min. varighed. Hver session består af særligt udvalgte æteriske olier.

 

Fx kunne det være en komposition, der består af bundnoter, mellemnoter og topnoter. Disse noter/æteriske olier skal “spille” sammen og danne balance og harmoni samt synergi. Synergi vil sige, at de udvalgte olier forstærker hinandens virkning og giver den mest effektfulde aromaterapi-saunagus der findes!  Du kan lære mere om dette på vores modulopbygget AromaterapiKursus som vi afholder flere steder i DK. Se begivenhedskalenderen her

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk