Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living


Kurser og Foredrag

Flora June´s Luksus Ansigts Behandling

Natural Wellness og Face Lift

Du kan vælge at tage kurset over 3 dage eller at tage kurset fordelt over 8 moduler

Sunde vaner for livet

Sunde vaner for livet - spis rigtigt ❤️ Hvordan kan du tage anSvar for egen sundhed 😊

De fleste af os ved godt, at sunde vaner, såsom at spise godt, træne og undgå skadelige stoffer, giver mening.

Per definition er en sund vane enhver opførsel, der gavner vores fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed. Disse vaner forbedrer vores generelle velbefindende og får os til at føle os godt tilpas.

Sunde vaner kan ofte være udfordrende, og de skabes bestemt ikke lige over natten 😏

Men hvis vi er villige til at foretage et par ændringer i vores daglige vaner, for at forbedre vores helbred, kan virkningen være vidtrækkende, uanset alder, køn eller fysiske evne.

Er der noget du kan gøre bedre?

Hvilken indflydelse ville det have i dit arbejdsliv, i dine relationer og for dit velbefindende, hvis du havde mere energi eller sov bedre?

Har du nogle af disse vaner?

Så ved du formentlig godt, at der er en ubalance 😏 det tror jeg vi alle kender til 😊

Ernæringsmæssige mangler, kan føre til alvorlige problemer eller forværre eksisterende forhold.

Første niveau - spis rigtigt

For dem, der mener, at sund kost ikke har nogen alvorlig betydning for hvordan vores krop fungerer og føles, er det vigtigt at påpege de mulige negative virkninger af ikke at imødekomme de daglige krav til næringsstoffer, som vores krop har.

Hver gang du spiser den rette mængde af et vitamin eller mineral, giver det specifikke fordele for din krop.

Der kan det forårsage uheldige virkninger, hvis disse næringsstoffer mangler. Kroppen vil dermed ikke modtage de ressourcer, den har brug for, for at fungere optimalt.

Nu er det formentlig nogle der siger: “Jeg spiser sundt, så alt er vel godt, ikke?”

Fortsæt endelig med at spise sunde fødevare. Men selv om vi spiser sundt og varieret, så overholder meget få af os, alle de anbefalede retningslinjer, der findes.

 

Så hvad er løsningen?

For mange af os, er tilskud en nyttig måde at give kroppen tilstrækkelige vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som kan bruges til at støtte en sund funktion.

EuroMonitor, verdens førende udbyder af strategisk markedsundersøgelser, har fundet ud af, at mange af vores købsbeslutninger i stigende grad drives af bekvemmelighed.

Dermed har salget af multivitaminer haft en stærk vækst, for vi er gode til at forsøge at opnå maksimal sundhed ved mindst mulig indsats. 

Der blev i deres forskning, foretaget en evaluering af brugen af ernæringstilskud - i sær multivitamin/mineral forbrug - og disse yder positive effekter på helbredet på det mest grundlæggende niveau: Nemlig det cellelære niveau.

Regelmæssig anvendelse af multivitamin har konsekvent vist at resultere i færre negative markører for cellesundhed.

Indeholder naturens goder 😍

Vitalitetstilskud til dine celler 😊

Biotilgængelige vitaminer og mineraler

Æteriske olier blandet med naturlige omega olier 😊

Du skal spise vitaminer og mineraler efter din kropsstørrelse.

Disse produkter er ikke designet til at være en hurtig løsning. Total sundhed er generelt ikke en hurtig løsning 😆😊

Hvad er det der gør dōTERRAs enzymer unikke?

Nu bliver det lidt nørdet 😄

Enzymer er specialiserede proteiner, der fungerer som katalysatorer i næsten alle cellulære funktioner og kemiske reaktioner i hele kroppen. Enzymer spiller en vigtig rolle i vækst, heling og reproduktion. De er også nødvendige til vejrtrækning, immunfunktion, hormonregulering, afgiftning og tusinder af andre biokemiske funktioner. Enzymer er også nødvendige for at fordøje næringsstofnæring og konvertere næringsstoffer til energi i celler.

Enzymer kan stamme i og uden for kroppen. Endogene enzymer produceres i kroppen og kan klassificeres som metabolske enzymer og fordøjelsesenzymer. Metabolske enzymer er aktive i blod, væv og organer. Fordøjelsesenzymer udskilles i leveren og bugspytkirtlen og hjælper kroppen med at omdanne mad til anvendelige næringsstoffer. Eksogene enzymer er enzymer med oprindelse uden for kroppen og klassificeres som fødevareenzymer. Madenzymer findes i rå uforarbejdede fødevarer og hjælper med at nedbryde næringsstoffer under fordøjelsen.

Kroppens evne til konstant at producere metabolske og fordøjelsesenzymer er begrænset af råmaterialets tilgængelighed og produktionskapacitet. Hvis vores diæter ikke inkluderer tilstrækkelige fødevareenzymer til at nedbryde den mad, vi spiser, skal vores krops endogene enzymressourcer rettes mod produktion af fordøjelsesenzymer for at fremskynde omdannelse af mad til biotilgængelige næringsstoffer. Produktionskapacitet rettet mod produktion af fordøjelsesenzymer er kapacitet, der ikke er tilgængelig til produktion af vigtige metaboliske enzymer.

Kroppens konstante behov for at producere fordøjelsesenzymer kan resultere i nedsatte niveauer af metaboliske enzymer, der er kritiske for optimal sundhed og cellefunktion. Et eksempel på et vigtigt metabolisk enzym er superoxid dismutase (SOD), der beskytter celler mod frie radikale molekyler. Metabolske enzymer er også nødvendige til energiproduktion, vævsvækst og -reparation og håndtering af giftige affaldsprodukter. Når vi spiser mad, der er rig på fødevareenzymer, kan vores kroppe bruge færre ressourcer til at producere fordøjelsesenzymer og har større kapacitet til at skabe optimale niveauer af metaboliske enzymer.

TerraZyme er virkelig et “fuldspektret” fordøjelses enzymprodukt med potente enzymer, der nedbryder alle typer fedt, proteinet og kulhydrater.

Mave-mikrobiota

 

Mave-mikrobiota forbindes med forskellige standardmålinger for sundhed, hvor godt vi ældes, følelsesmæssig adfærd og vægtkontrol.

Den beskyttede formel af præbiotiske fibre og probiotiske mikroorganismer indeholdt i PB Assist+, er: L.acidophilus, B.bifidus, B.longum, L.plantarum og L.caseii for at fremme en positiv balance og forskellige gavnlige tarmbakterier.

Mens fordelene ved probiotika er veldokumenterede, kan mange kosttilskud ikke passere vores mavesyre uhindret. Den frigivne, dobbeltlags vegatabilske kapsel, der bruges i PB Assist+, beskytter de probiotiske kulturer, når de passeres gennem maven, så de kan give den fordøjelses- og immunstøtte, du har brug for.

Leveringen af den dobbelte kapsel med en grøn indre kapsel ser ikke kun cool ud, men den beskytter virkelig den indre kapsel af probiotika mod skadelig eksponering af vand, ilt, varmechok og lys.

ZenGest er kendt for sin evne til at lindre lejlighedsvis mave-onder og fremme vores generelle fordøjelsessundhed. Denne unikke blanding indeholder æteriske olier af ingefær, fennikel og koriander, som er gavnlige for køre-syge og generelle ubehag i maven.

ZenGest er dejligt at have ved hånden når man er på farten, er sikker og yderst effektiv.

Jeg hedder June Hørslev Dijkhuizen, har arbejdet med dōTERRAs æteriske olier siden oktober 2014, og har opnået stor viden om disse skønne olier. Et af mine livsformål er at dele den gave, som de æteriske olier er, med alle, der er villige til at sige ja. Udover at have familie med mand, børn, svigerbørn og børnebørn, arbejder jeg til daglig med naturlig velære og jeg elsker at dele ud af min viden om de æteriske olier. Det er altid en fornøjelse at komme ud og fortælle om disse magtfulde æteriske olier. Og ikke mindst at opleve andres forbløffelse når de oplever de æteriske oliers effekt 😍

Jeg er aromaterapeut, Wellness Behandler & Underviser, udøver Theta healing, intuitiv coach og stress vejleder. Og blev i 2014 certificeret AromaTouch behandler. Jeg deler stolt ud af min viden om dōTERRAs æteriske olier.

Du kan læse mere om dōTERRA her: www.mydoterra.com/florajune

Vi, min mand John og jeg, besøgte i 2018 doTERRA Hovedkontoret i Utah i forbindelse med Deres 10 jubilæum. 

 

Jeg er aromaterapeut, Wellness Behandler & Underviser, udøver Theta healing, intuitiv coach og stress vejleder samt er certificeret AromaTouch behandler. Jeg deler stolt ud af min viden om dōTERRAs æteriske olier.

Vil du arbejde sammen med mig og mit team, skal du være hjertelig velkommen. Der kan aldrig være for mange skønne mennesker 😊

Mange hilsner fra June 😊

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk