Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling

NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen (keine deutche seite)

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living


Kurser og Foredrag

Om Helichrysum

 Nogle beskriver  aromaen som duft af honning. Historisk har den været brugt til hudirritationer, blå mærker, forstuvninger  eller gigt smerter. Den har meget stærke anti-inflammatoriske egenskaber, og er kendt for at støtte blodcirkulationen, reducerer trombose og støtte i hypertension Den har også været historisk anvendes til at afgifte og stimuleret leveren cellefunktion. 

 

Typiske anvendelser:

Helichrysum kan anvendes topisk for gigt,  rygsmerter, forstuvninger, blå mærker, rifter, skrammer, mindre forbrændinger, bid, og hudsygdomme. Den kan anvendes ren (ufortyndet) eller med en kvalitet  fraktioneret kokosolie. fraktioneret kokosolie anbefales især til følsom hud. Blend lige dele Helichrysum og eukalyptus for en effektiv direkte anvendelse eller let massage blanding for gigt. Påfør med en fraktioneret kokosolie  for rosacea, ar eller sensitiv hud. Påfør direkte med let massage til områder af trombose irritation.Helichrysum er certificeret som GRAS af FDA.

 

Forskning: Helichrysum er blevet undersøgt i Europa for regenerering af nerver, og forbedre hudsygdomme og cirkulation. International Journal af antimikrobielle stoffer vurderet de hæmmende virkninger af helychysum  på væksten af Staphylococcus aureus (ATCC 6538P, MRSA og MSSA isolater). Resultaterne tyder på, at H. italicum ekstrakt havde en hæmmende effekt på S. aureus-stammer reducere deres vækst.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk