Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

KOSTTILSKUD

Selvom der ikke er nogen fuldstændig erstatning for en sund diæt og et træningsprogram, giver dagens moderne diæt ikke de næringsstoffer, vi har brug for, ikke kun at forblive sunde, men også for at have energi og forhindre for tidlig aldring.

dōTERRA's Life Long Vitality pakke - kaldet LLV. Inkluderer Alpha CRS® +, Microplex VMz® og xEO Mega® LLV pakken er et af dōTERRAs mest populære produkter.

 

Billedresultat for llv doterra

Alpha CRS+

Hver dag er vores DNA og andre celler under angreb fra frie radikaler, der beskadiger dem. Alpha CRS + bekæmper dette og stimulerer den generelle cellesundhed. Af denne grund er Alpha CRS + også kendt som blandingen af cellulær energi og sund levetid. Nogle af de næringsstoffer, der er inkluderet i formlen, er coenzym Q10 og acetyl-l-carnitin, som hjælper de metaboliske processer i cellen med at give dig mere energi. Der er også antioxidanter som quercetin og alpha-lipoic acid, der hjælper med at bekæmpe oxidativ stress og aldring. Endelig hjælper en botanisk ekstrakt af Ginko biloba med at understøtte mental klarhed og energi.

DDR Prime inkluderer Frankincense, Wild Orange, Litsea, Thyme, Clove, Summer Savory, Niaoul og Lemongrass, og

Microplex VMz

Dette kompleks indeholder naturlige meget biotilgængelige vitaminer, mineraler og sporstoffer i proportioner, der arbejder hånd i hånd med din diæt. (F.eks. Vitamin A, C og E, B og D samt mineralerne calcium, magnesium og zink.) Ofte kan vitaminer og mineraler, der er inkluderet i kosttilskud, være vanskelige for vores kroppe at absorbere. Imidlertid løser Microplex VMz absorptionsproblemet ved hjælp af en glycoprotein-matrix til at hjælpe kroppen med at absorbere vitaminer og chelaterede mineraler (hvilket betyder, at mineralet er bundet til en aminosyre). I det væsentlige gør denne proces, at supplementet kan genkendes som næringsstoffer til vores fordøjelsessystemer. Generelt understøtter Microplex VMz sund metabolisme, fordøjelse, immunfunktion og cellenergi.

Fiskeolie til børn

og

voksne der ikke kan sluge piller

har vist i studier at fremme en sund reaktion på frie radikaler og samtidig understøtte sund cellulær funktion.

Der er mange flere kosttilskud, der understøtter en sund livsstil. Ved at vælge LRP, så du hver måned modtager din wellness-boks og du kan tilpasse din tillægsordre hver måned.

fiskeolie i kaplser

 

xEO Mega tager sig af dine resterende ernæringsmæssige behov med omega-3'er (kendt som essentielle fedtsyrer), æteriske olier og vitaminer D og E. Fedtsyrer hjælper med at støtte dine led, hud og hjerte-kar-og hjernesundhed. De bedste kilder til omega-3 er fedtholdige fisk og marine alger, som ikke er almindelige i de fleste diæter og kan være dyre. Den molekylært filtrerede fiskeolie i xEO Mega leverer 300 mg EPA og 300 mg DHA pr. Daglig servering og 55 mg af andre omega-3'er. Det er også formuleret med en blanding af æteriske olier: Clove, Frankincense, Thyme, Cumin (spidskommen), Wild Orange, Peppermint, Ginger (ingefær), Caraway og tyske kamilleolier, der tilføjer blandingen antioxidantbeskyttelse.

Specialiserede kosttilskud:  ZenGest/DigestZen, TerraZyme®, Digestive Enzyme Complex er proprietære blandinger af aktive hel-fødevareenzymer og støttende kofaktorer, der ofte mangler i mad, kogte, forarbejdede og konserverede. Den kraftfulde kombination af fordøjelsesenzymer, der findes i DigestZen og TerraZyme, understøtter kroppens konstante produktion af enzymer, der er kritiske for sunde biokemiske funktioner, herunder sund fordøjelse af næringsstofnæring og cellulær metabolisme af næringsstoffer til energi. DigestZen og TerraZyme indeholder en række forskellige fødevareenzymer, der hjælper med fordøjelsen af ​​proteiner, fedt, komplekse kulhydrater, sukkerarter og fiber.

dōTERRA Serenity ™ Restful Complex Softgels

dōTERRA Serenity Restful Complex er en unik kombination af lavendel æterisk olie og naturlige planteekstrakter i en vegetarisk softgel for at hjælpe dig med at få den forfriskende søvn, du har brug for, uden at du føler dig kvæstet og/eller søvnig den næste dag. dōTERRA Serenity Restful Complex kombinerer de velundersøgte, afslappende fordele ved lavendel æteriske olie og L-Theanine sammen med citronmelisse (Melissa), passionflower og kamille for forsigtigt at fremme afslapning og søvn.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk