Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Ravintsara

 

Kun i begrænset perioder kan du opleve de energigivende og rensende egenskaber ved Ravintsara æterisk olie.

Ravintsara udvindes af de friske blade fra Cinnamomum camphora og har en mild, frisk og opfriskende aroma og er meget værdsat for sine rensende egenskaber. Ravintsara er utrolig alsidig og er en fantastisk tilføjelse til enhver meditationsrutine, perfekt til din indre yogi. Kombinér Ravintsara med andre æteriske olier, som f.eks. romersk kamille, Copaiba, eucalyptus eller rosmarin, for at skabe en opfriskende atmosfære og gøre dig klar til at føle dig energisk med dens unikke, energigivende egenskaber.

 

IT ^A lD

Ravintsara er en meget speciel æterisk olie. Ravintsara æteriske olie er virkelig forbløffende, og kan det hjælpe med at støtte dig i tider med sorg og tristhed. Ravintsara kan være den hjælpende hånd. Tabet af forhold, kæledyr, person eller venskab kan være ødelæggende. Det gør ondt i vores sind, og tomrummet kan føles umuligt at udfylde. Sorg og tristhed er en del af livscyklussen og læring til at udtrykke følelser og derefter lade det slippe, vil tjene dig for livet.


Følelser og dannelse af erindringer og læring arbejdes der med det limbiske system i hjernen.
Det følelsesmæssige centrum af hjernen - det limbiske system - kan kun ændres med DUFT! Dette er grunden til at vi har dufthukommelse!
Rene æteriske olier har magten til at ændre dine følelser til det bedre. Når du føler dig stresset eller overvældet, kan og bør æteriske olier være vores første forsvarslinje!

Alt dette er grunden til, at vi kan bruge forskellige olier til at hjælpe os med at forarbejde og frigive forskellige følelser!

LIDT BAGGRUND PÅ RAVINTSARA ÆTERISKE OLIE:

En frisk, ren duft, der ligner eukalyptus. Det har også en træagtig og pebret note.
Kan denne olie bruges til kæledyr? Ja. Kan bruges på hunde, jeg ville ikke bruge det på katte, selvom jeg har diffuseret omkring min kat uden problemer.
Bemærkninger om anvendelse af dyr: Nogle æteriske olier kan være meget giftige for katte, især hvis de ikke er af terapeutisk kvalitet. Kontakt din dyrlæge, hvis du ikke er sikker på, om du skal bruge eterisk olie på dit kæledyr.
Fortynding: voksne blander bærerolie 1: 1. Fortynd yderligere til børn og kæledyr. Brug kun rene olier på huden på mennesker og dyr. Du får kun resultater med ægte æteriske olier.

Ravintsara svarende til eucalyptus, der er kendt for åndedrætsstøtte.
Et interessant punkt at bemærke - ravintsara er kendt for at støtte lungerne, og i kinesisk medicin er sorg kendt som lungernes følelser. Meget interessant, hvordan alt dette forbinder!

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk