Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Rene Olier  Naturlig Wellness en Æteriske olier er en perfekte kombination i min klinik.

Hvorfor? Jeg invitere indenfor for at opleve det :)

  • Vil du vide, hvordan du nemt kan hjælpe dig selv (og din familie) med naturlige effektive midler?
  • Har du brug for kraftfulde og naturlige råd til sundhedsproblemer, ernæring eller stressregulering?
  • Viste du at Immunsystemet kan styrkes sikkert og meget effektivt med æteriske olier?
Fra nu af begynder Sundhedpleje hjemme hos dig!

piramide lifestyle NLkleinSundhedsplejen har brug for fornyelse! Selvpleje bliver stadig vigtigere. Alle klager over høje omkostninger. Det personlige bidrag i sundhedsforsikring går ofte op i røg.

At være naturlig sund er heldigvis blevet mere tilgængelig for alle ved hjælp af 100% ren og terapeutisk æteriske olier. Mange mennesker lærer i øjeblikket om sikkerheden, fordelene og effektiviteten ved at brugen disse olier. Det vil Jeg vil gerne fortælle dig mere om.

Det store dilemma med almendelig medicin. 

Det faktum, at syntetiske stoffer ikke er i stand til at understøtte kroppen optimalt til helbredelse, er svært og gør at man ikke i stand til virkelig at hjælpe folk. Først Bekæmper man symptomer og så skal man også igang med behandling af de negative bivirkninger fra syntetisk medicin. Jeg kan se folks nødlidende behov for ægte personlig opmærksomhed og effektiv rådgivning i stedet for en protokol der ikke hjælpe os.

Fra mine holistiske-studier lærte jeg, at sund, grundlæggende (mere plantebaseret) ernæring har stor indflydelse på dit helbred. Jeg indså også, at de fleste lægemidler idag, stammer fra planter (men er ofte syntestiske). Den naturlige form er meget bedre anerkendt af kroppen, hvilket resulterer i færre bivirkninger, som ingen giftige rester kan akkumulere. Men at arbejde med krydderurter er ikke altid ideel. De aktive ingredienser i urter er ofte "pakket" i ubrugelige dele af planten, og doseringen er heller ikke særlig præcis. Det er også en af ​​grundene til, at folk har forsøgt at løse dette i laboratorier med syntetisk kemi. Men mennesket har behov for mere naturlige rene molekyler og her kunne jeg, fra min uddannelse og opvækst som gartner, bruge min viden om planterne.

Effekten af NaturMedicin og Æteriske olier

Da jeg blev bekendt med 100% rene æteriske olier, opdagede jeg, at dette var en meget lettere måde at genbalancere din krop på. får. Essentielle eller æteriske olier er særlige gode og kraftfulde kilder til naturlig sundhed. Så snart en plante er syg eller er truet af infektion, svampe, vira eller bakterier, vil plantens anlæg kræve dens olie. Hele essensen, og dermed "livs kraft" energi, er hos en plante, denne olie. og da vi mennesker, som planterne, også er opbygget med celler, vil æteriske olier på samme måde virke; meget støttende, og gode til at styrke din energi og følelsesmæssige balance med deres unikke egenskaber. Disse olier er nu blevet en vigtig del af min daglige pleje, som jeg også gerne vil præsentere for dig..Du vil blive overrasket over effektiviteten!

Mange gamle kulturer har allerede taknemmeligt brugt de magtfulde egenskaber af æterisk olie. For at opnå de reneste olier; dampdestilleret eller koldpresset der fra blomsten, bladene, frøene, barken eller roddelen eller andre plantedele. Der inde er denne særlige 'æteriske' eller flygtige olie. Meget vigtigt er, at det altid på det rette tidspunkt og sted (klima, højde) er høstet for at holde de naturlige kemiske komponenter konstant, og at der ikke tilsættes andre stoffer (end fra planten selv). Olier er sikker, men også simpel og hurtig at bruge derhjemme.

Æterisk olie er sikker, let og hurtigt at bruge i hjemmet

De æteriske olier fra dōTERRA, er det enester mærke jeg anbefaler og kan lide at bruge, da det er renest og er meget kraftfuld. Og meget simpelt og behageligt i brug, både aromatisk og på huden. Men også i mange tilfælde sikkert indtaget mundtligt, (hvis dette står på flasken). Dette er bestemt ikke muligt med alle mærker. Det er meget vigtigt, at du kun bruger æterisk olie med 100% essentielle ingredienser uden tilsætningsstoffer og terapeutisk godkendt. Det er bedst at starte med dit eget apotek med 10 baseolier.

Hvad jeg også finder meget speciel er, at Essential Oil giver både fysisk og følelsesmæssig støtte. Hvor jeg tidlige plejede at give Bach Remedies og Royal Remedies, bruger jeg nu kun doTERRAs olier og det med endnu mere effekt.

Jeg håber at se dig snart

Jeg håber at møde dig snart! Og lade dig opleve kraften af æteriske olier. Disse olier danner grundlaget til enkel selvpleje af dit helbred, både mentalt og fysisk!

Ansvarsfraskrivelse

Rådgivningen delt på denne hjemmeside er ikke blevet evalueret af FDA. De produkter og metoder der anbefales, er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdom, og det er heller ikke til formål at erstatte ordentlig lægehjælp. Her tilbydes medlemmer og interesserede at søge efter svar, så forstå venligst, at æteriske olier arbejder for at hjælpe til at bringe kroppen i balance - og dermed hjælpe kroppens naturlige forsvar til at genoprette homeostase. Æteriske olier er ikke brugt til at "behandle" medicinske problemer.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk