Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling

NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen (keine deutche seite)

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Om Oregano

Oregano er medlem af mint familien, og kaldes ofte en af naturens stærkeste antiseptiske. Jean Valnet beskrev Oregano olie som en af de stærkeste kendte anti-inflammatoriske lægemidler som vendes til smerter og betændelse med næsten samme magt som morfin har som smertestillende.

Det er også et glimrende lymfe stimulator. Bruges på På grund af sin stærke antibakterielle, antiseptiske, og antivirale egenskaber, er det ofte brugt til kandidaturer og svampeinfektioner. Brug Oregano for luftvejssygdomme som forkølelse, influenza, ondt i halsen, astma, bronkitis. Det kan også aflaste, løsne slim, og rolige hoste.

DoTerra Oregano Essential Oil kommer af familien Lamiaceae (Labiatae), olien er destilleret fra en krydderurt dyrkes i Tyrkiet.

 

Typiske anvendelser:

Brug en 50% fortynding eller flere gange dagligt på fødder for svamp eller fodsvamp. Oregano er certificeret af FDA som GRAS, men er et"hot" olie, så anbefales fortynding med et bæreoile .

Tag 1-2 fortyndede dråber for tarm-infektion eller fordøjelsesproblemer. Diffus til for antiseptiske og antibakterielle formål. Brug et bæreolie, når de anvender lokalt. Fortynd og bruge til olie trække for munden infektioner eller gurgle udvandet for ondt i halsen.

 

Forholdsregler: På grund af den høje procentdel af phenoler bruges med største omhu og undgå i alle tilfælde brug af Oregano

under graviditet. Kan være en stærk hudirriterende fleste anbefalerikke at tage internt uafbrudt i mere end to uger uden en pause.

 

Må ikke anvendes uden fortynding.  .

Egenskaber

Antibakterielle

Antibiotisk

Antiparasit

Antiviral

Desinfektionsmiddel

 

 

 

Wellness anvendelser

Desinficere Living Area

Immune Strengthener

Sundheds Anvendelser

Forkølelse, Influenza

Diarré

Halsbetændelse 

Infektion

Svamp og Fodsvamp

Astma

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk