Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Om Oregano

Oregano er medlem af mint familien, og kaldes ofte en af naturens stærkeste antiseptiske. Jean Valnet beskrev Oregano olie som en af de stærkeste kendte anti-inflammatoriske lægemidler som vendes til smerter og betændelse med næsten samme magt som morfin har som smertestillende.

Det er også et glimrende lymfe stimulator. Bruges på På grund af sin stærke antibakterielle, antiseptiske, og antivirale egenskaber, er det ofte brugt til kandidaturer og svampeinfektioner. Brug Oregano for luftvejssygdomme som forkølelse, influenza, ondt i halsen, astma, bronkitis. Det kan også aflaste, løsne slim, og rolige hoste.

DoTerra Oregano Essential Oil kommer af familien Lamiaceae (Labiatae), olien er destilleret fra en krydderurt dyrkes i Tyrkiet.

 

Typiske anvendelser:

Brug en 50% fortynding eller flere gange dagligt på fødder for svamp eller fodsvamp. Oregano er certificeret af FDA som GRAS, men er et"hot" olie, så anbefales fortynding med et bæreoile .

Tag 1-2 fortyndede dråber for tarm-infektion eller fordøjelsesproblemer. Diffus til for antiseptiske og antibakterielle formål. Brug et bæreolie, når de anvender lokalt. Fortynd og bruge til olie trække for munden infektioner eller gurgle udvandet for ondt i halsen.

 

Forholdsregler: På grund af den høje procentdel af phenoler bruges med største omhu og undgå i alle tilfælde brug af Oregano

under graviditet. Kan være en stærk hudirriterende fleste anbefalerikke at tage internt uafbrudt i mere end to uger uden en pause.

 

Må ikke anvendes uden fortynding.  .

Egenskaber

Antibakterielle

Antibiotisk

Antiparasit

Antiviral

Desinfektionsmiddel

 

 

 

Wellness anvendelser

Desinficere Living Area

Immune Strengthener

Sundheds Anvendelser

Forkølelse, Influenza

Diarré

Halsbetændelse 

Infektion

Svamp og Fodsvamp

Astma

•Naturens Antibiotika

•Krampestillende

•Bakteriedræbende

•Slimløsende

•Beroligende ved betændelse

•Bekæmper svamp

•Modvirker virus

•Hormonregulerende

Kemi af Oregano olie
Hovedkemiske komponenter: Carvacrol, thymol, para-cymene, y-terpinene

Den vigtigste kemiske bestanddel af oregano æterisk olie er carvacrol. Carvacrol har en monoterpen backbone og er en del af phenols funktionelle gruppe. Carvacrol er et kemikalie, der indeholder opvarmende egenskaber. Carvacrol, er sammen med thymol, en anden vigtigste kemiske bestanddel i Oregano-olie, som besidder rensende og antioxidante egenskaber. De to kemikaliers rengøringsegenskaber gør Oregano til en stor æterisk olie til rengøring.

Almindelige anvendelser: antifungal, fodsvamp, hår hud, candida, infektion (luftveje), muskelsmerter, parasitter (intestinale), lungebetændelse, ringorm, stafylokokker/MRSA, opvarmning, vorter, kighoste.

OREGANO ÆTERISK OLIE – NATURENS STÆRKE ANTIBIOTIKA
Oregano æterisk olie kaldes naturens antibiotika og naturens morfin. Den stimulerer produktion af de hvide blodceller. Den er antioxidant pga. phenoler, der eliminerer de frie radikaler, som er årsag til mange betændelsestilstande. Oregano vokser bedst i bjergområder og det er bladene der anvendes til destillation af olien.

En af oregano oliens effekter: Vores tarme har vigtige og støttende funktioner for fordøjelsessystemet og immunforsvaret. Tyndtarmen er det primære sted for fordøjelsen og optagelse af næringsstoffer. Den har villi, eller små fremspring, som øger overfladearealet af tarmen, for at maksimere optagelsen af næringsstoffer. Det blev i en undersøgelse erfaret, at oregano æterisk olie øger højden af disse villi.

Nogle af oliens egenskaber, og mærk dig: ingen bivirkninger, dog kun helt rene olier kan benyttes:

• Bekæmper vira, svamp, parasitter og bakterier • Naturligt immunstimulerende
• Krampestillende • Slimløsende • Beroligende ved betændelse • Hormonregulerende

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk