Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Gode tyggevitaminer til børn - Børnevitaminer a2z chewable

og voksne der ikke kan sluge kapsler

 

doTERRAs a2z Chewable er en doTERRA-ejet formel af ingredienser udviklet til børn og voksne, der har svært ved at sluge kapsler. Kombineret med en blanding af B-vitaminer med en blanding af vitaminerne A, C og E samt botaniske ekstrakter, understøtter doTERRA a2z Chewable sund udvikling af celler og lang levetid, når de tages dagligt.

 

doTERRA a2z Chewable er formuleret til anvendelse med doTERRA IQ Mega ™ med Wild Orange smag. Denne Omega-3 fiskeolie er et kosttilskud, der understøtter sund immunitet og kognitiv funktion samt antioxidantbeskyttelse. IQ Mega fiskeolien kan du også læse mere om her på siden.

S    De indeholder en "superfood" blanding, som hjælper med at understøtte den generelle sundhed og velvære.

S    Består af en afbalanceret blanding af essentielle vitaminer, herunder antioxidant vitaminerne A, C og E, samt et cellulært energikompleks af B-vitaminer.

S    De indeholder en blanding af biotilgængelige mineraler, herunder calcium, magnesium, zink, kobber og mangan.

S Understøtter sund udvikling af celler.

Produktoversigt ± 2 ¼ tyggetabletter jordbærsmag kosttilskud

Beskrivelse A2Z

doTERRA s A2Z tyggetabletter er et proprietært formel af ingredienser, der er udviklet til børn, eller for og voksne, der har svært ved at sluge kapsler. Ved at kombinere en blanding af B-vitaminer med en blanding af vitamin A, C, E og botaniske ekstrakter, A2Z tyggetabletter understøtter en sund celle udvikling og levetid, når det tages dagligt. * A2Z tyggetabletter er formuleret til at blive brugt med doTERRA s lugtfri IQ Mega ™ Omega-3 fiskeolie som en omfattende kosttilskud, der støtter sunde immunitet samt antioxidant beskyttelse.

Koncept

Cellulær stress, herunder oxidativ stress til cellulær DNA og andre vigtige cellestrukturer, kan resultere i øget hyppighed af degenerative betingelser forbundet med cellulær dysfunktion. Cellulær stress er overvejende fra frie radikaler molekyler. Disse er ustabile molekyler med en eller flere uparrede elektroner, der tillægger andre sunde molekyler.Dette kan beskadige sunde molekyler, ofte gange uden reparation. Cellerne er udstyret til at forsvare sig mod frie radikaler skader ved at ansætte elektron-rige molekyler kaldet antioxidanter såsom vitamin A, C og E og andre antioxidanter (såsom dem i superfood og alfa CRS + blandingsprodukter) for at neutralisere frie radikaler molekyler. Ud over at give eksogen antioxidant beskyttelse mod frie radikaler skader på celler, polyfenoler i doTERRA s A2Z tyggetabletter understøtter også den endogene produktion og genanvendelse af antioxidanter, som kroppen. A2Z tyggetabletter understøtter også sund celledeling og levetid ved at give antioxidant beskyttelse til cellulær DNA.

Ud over antioxidanter, A2Z tyggetabletter omfatter en cellulær energi blanding af B-vitaminer, som er vigtige metaboliske faktorer af cellulær energi. En voksende mængde af beviser for, selvom vi spiser mere vi får mindre af de essentielle næringsstoffer vital A2Z tyggetabletter jordbærsmag kosttilskud for optimal sundhed. A2Z tyggetabletter give en afbalanceret, supplement høj kvalitet formuleret til at give de essentielle mikronæringsstoffer, der kan være utilstrækkelig i din eller dit barns, kost og kendt for at støtte optimal vitalitet og velvære.

Primære fordele

• Sikker for børn 4 år og ældre og voksne, der foretrækker en tyggetabletter til kapsler

• Let at tygge med en stor jordbærsmag

• Ingen high fructose corn syrup, kunstige farvestoffer, sødestoffer eller smagsstoffer

• Hel-food-kompleks, der hjælper med at støtte den generelle sundhed og velvære

• Formuleret med doTERRA patenterede Alpha CRS + Cellular Longevity Blend

Hvad gør dette produkt unikt?

• En afbalanceret blanding af essentielle vitaminer, herunder den antioxidante vitaminer A, C og E, samt en cellulær energi kompleks af B-vitaminer

• Indeholder en blanding af biotilgængelige mineraler, herunder calcium, magnesium, zink, kobber og mangan

• Specielt formuleret til at blive brugt dagligt med IQ Mega som en omfattende kosttilskud fundament for en levetid på vitalitet og velvære *

• Formuleret med doTERRA patenterede Alpha CRS + ® blanding

Hvem bør bruge dette produkt?

doTERRA s A2Z tyggetabletter er ideelle for børn såvel som voksne, der foretrækker tyggetabletter. Den tyggetabletter smager fantastisk og er perfekt til dem, der ønsker at øge deres forbrug af essentielle næringsstoffer og antioxidanter, der støtter en sund celle udvikling og lang levetid. *

BrugsanvisningBørn 4 år og ældre: Tag 2 tabletter dagligt med måltider.

Forsigtig

Gravide eller ammende kvinder og personer med kendte medicinske tilstande bør konsultere en læge før brug.

Må ikke anvendes hvis forseglingen er brudt eller mangler. Indeholder ikke mælk eller hvede produkter. For børn under 4, konsultere en læge, før du bruger dette produkt.

Advarsel

Utilsigtet overdosis af jern-holdige produkter er en førende årsag til dødelig forgiftning hos børn under 6 år. Hold dette produkt utilgængeligt for børn. I tilfælde af utilsigtet overdosering, ringe til en læge eller giftinformationen.

Supplerende Fakta

Produktoversigt    ± 2 ¼ tyggetabletter jordbærsmag kosttilskud

 

 

 

 

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk