Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Følelsesmæssig er Basilikum Olien for Fornyelse

Symptomerne på adrenal udmattelse (binyretræthed) hjælper med identificering af de vigtigste ”stemninger”, der kan behandles med Basil, primært: overvældet, træthed, lav energi og manglende evne til at håndtere livets stressfaktorer.

Duften af ​​Basil olie bringer styrke til hjertet og afslapning til sindet.

Denne olie er også fremragende til tilstande af nervøsitet, angst og depression.

Basil olie understøtter dem, der er under en stor psykisk belastning. Det bringer foryngelse af vitale kræfter efter lang tids udbrændthed og udmattelse. Basil olie kan styrke binyrerne og genoprette kroppen til sin naturlige rytme af søvn, aktivitet og hvile.

Basil olie er også nyttigt ved afhængighed. Den giver håb og optimisme til den trætte sjæl. Basil kan hjælpe en person i at give falske stimulanser eller andet stof relaterede afhængighed. Ved at øge dem naturlig energi, understøtter den enkelte at opnå større balance og sundhed. Kort sagt, er Basil indiceret til dem, der er trætte i krop og sind, og for personer med behov for styrke og fornyelse.

Følelser der bliver arbejdet med:angst, træt, overvældet, drænet, udmattet, afhængighed.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk