Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Billedresultat for lemongrass doterra

 

Cymbopogon flexuosus

Om Citrongræs

Citrongræs har en sødere, mere kraftfulde citrus aroma end Lemon. Det er en effektiv smertestillende medicin. Det har vist sig at sænke kolesterol. Det har været anvendt til beroligende ømme fødder, trætte muskler og smertefulde rygge. Det hjælper med overdreven sved og tarmluft. Citrongræs's svampedræbende egenskaber gør det effektivt medvirken fodsvamp og neglesvamp. Mange migrænikere finder det effektivt. Det anses for en antiseptisk og astringerende nyttigt med nogle mennesker til at rense fedtet hud og hjælpe med at lukke porerne. Det kan øge mental skarphed og hjælpe med at stabilisere og afbalancere følelser, især i tider med nød og følelsesmæssige traumer. DoTerra Citrongræs Essential Oil er dyrket i Indien og damp destilleret direkte fra græsset.

Typiske anvendelse

Påføres med massage for effektive smertestillende virkninger på ryggen, fødder og store muskler. Også henvende sig direkte til svampedræbende egenskaber. Citrongræs er certificeret af FDA som GRAS og kan tages internt til fordøjelsesproblemer eller mave problemer, og for højt kolesteroltal. Tilføj 1-2 dråber i ¼ kop vand med agave (sirup), honning eller på en sukkerknald. Tilføj til vand (appx 5% -10%) og spritz for overdreven sved. Diffuse, kop og inhalere eller bruge en fuld kropsmassage om hjælp stabilisere følelsesmæssige traumer.

 

Forholdsregler : Kan være hudirriterende over tid. Brug en hudtest.

Bruges med omhu under Gravidetet

Egenskaber

Antibakterielle

Antibiotisk

Antiseptisk

Antiviral

Astringent

Vanddrivende

Desinfektionsmiddel

Wellness anvendelse

Calm & Stress Relief

Kold og influenzasæson Desinficer

Living Area

Myggespray

Sundheds anvendelser

Allergi

Astma Kold og Flu

Forstoppelse

Feber

Hypertension

Halsbetændelse

Mavepine

Stress

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk