Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen (keine deutche seite)

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

In november 2014 heb ik AromaTouch opleiding afgerond en ben ik begonnen met de essentiële oliën van Doterra. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke ervaring door je te laten masseren met de oliën. Toen ik ben met de oliën in aanraking gekomen en merkte al snel zoveel mooie positieve verbeteringen! Diepere slapen, waterwratten verdwenen, betere huid. “Hier moeten meer mensen vanaf weten!” dacht ik, er zijn zoveel mensen die ik zou kunnen helpen. Ik vind het super leuk om mijn ervaringen te mogen delen tijdens de workshops of één op één gesprekken. En het mooie is, het is voor iedereen! Het is niet zweverig, je hoeft er niet in te geloven,  het werkt. Ik wens je veel plezier bij jouw gezonde levensstijl…. maar pas op, als je er aan begint wil je niet meer zonder ;-). Oja, lijkt het je leuk om ook aan de slag te gaan met essentiële oliën? Laat het mij weten, ik ben altijd op zoek naar leuke mensen die ons team kunnen versterken! Ik zal je begeleiden waar het kan.

Join - Bliv en del af vores Happy Living doTERRA Team!

 

Voor jezelf beginnen:

Vaak hoor ik mensen zeggen dat ze meer hun eigen tijd willen indelen, niet meer voor een baas willen werken en vooral meer vrije tijd willen hebben. DōTERRA biedt iedereen die enthousiast is over een natuurlijke leefstijl de kans op voor zichzelf te beginnen zonder verplichte voor opleidingen of hoge investeringskosten. Het enige wat nodig is om te starten is wat lef, ondernemerschap en een investering in tijd en financiële middelen.

Vanuit huis werken zonder voorraad:

DōTERRA heeft geen vaste verkooppunten en is niet te verkrijgen in een winkel. Jij bent DōTERRA adviseur en begeleidt mensen bij de aanschaf van producten die hun gezondheid kunnen ondersteunen Alles wordt via de online winkel verkocht en verspreid, een eigen voorraad is dus niet nodig. Vanuit huis of jouw praktijk kun je helemaal zelf bepalen hoe jij jouw business gaat vormgeven! Maak gebruik van jouw (zakelijk) netwerk van familie, vrienden en collega’s. Ik beloof geen gouden bergen maar als je ondernemerschap in je hebt, weet hoe je jouw netwerk goed kunt inzetten of juist kansen pakt waar anderen ze laten liggen dan kun jij een heel mooi inkomen verdienen en, niet te vergeten…je verdient al heel snel je eigen producten terug! Ik heb dit in een paar maanden tijd bereikt. Vanaf dat moment was het dus vooral een investering in tijd.

Een paar cijfers:

De markt voor essentiële oliën in Europa groeit de komende jaren enorm. Daarom is het nu, in de groeifase, het juiste moment om in te stappen. DōTERRA is wereldwijd het grootste bedrijf voor essentiële oliën en had in 2016 een groei van meer dan 76%, in Nederland was de groei 96%. De cijfers:

  • 2015 15 miljoen omzet
  • 2016 30 miljoen omzet
  • 2017 68 miljoen omzet
  • 2018 is de verwachting dat we naar 150 miljoen omzet gaan, meer dan een verdubbeling!

Van alle nieuwe klanten blijven 68% trouwe klanten, een enorm hoge retentie – dit is veel meer dan de doorsnede in MLM (ca. 13%). Dit betekent dus ook dat jij blijft verdienen aan jouw klanten.

Waarom DōTERRA:

Steeds meer mensen zijn op zoek naar natuurlijke oplossingen onder invloed van stijgende zorgkosten en deze sterk groeiende markt is niet te stoppen. DōTERRA doet research op een top niveau en heeft een advisory board van onafhankelijke wetenschappers. Ook investeren ze in een ziekenhuis dat, voor zover mogelijk, volledig gericht is op natuurlijke ondersteuning. Een onderzoek laat zien, dat de ontwikkeling van de gehele markt voor essentiële oliën tot 2024 een omzet van bijna 14 miljard euro zal bereiken. Wij staan momenteel pas aan het begin. Nog een leuk detail…DōTERRA heeft een zelfde groei als Apple doorgemaakt, na 7 jaar hadden ze 1 billion dollar omzet behaald. Ondernemers weten wat dit betekent en met wat voor bedrijf je te maken hebt!

Hoe te beginnen:

Sluit je aan bij ons team! Als nieuw teamlid bieden we je optimale persoonlijke ondersteuning. We helpen je op weg om zo snel mogelijk te starten met jouw business op een manier die bij jou past. Jij kunt op elk moment starten, eventueel naast je huidige baan met slechts een aantal uren in de week. Als jij er voor 100% voor gaat zal je sneller jouw doelen bereiken.

Wij geven je alle materialen om aan de slag te gaan, uitgeschreven workshops, product informatie en een essentiële oliën “bijbel”.

Zelf kun je verschillende DōTERRA trainingen volgen, deze worden regelmatig door heel Nederland gegeven. Deze workshops gaan over productinhoudelijke kennis maar ook over het opzetten van je business. Ook worden er door DōTERRA collega’s in Nederland (en over de hele wereld) veel workshop en online webinars aangeboden die erg waardevol zijn om te volgen.  Je kunt je kennis ook verdiepen via de vele boeken die geschreven zijn over essentiële oliën.

Ben je enthousiast, gedreven en is jouw glas altijd half vol? Ben je ook nog eens een voorstander van een natuurlijke manier van leven? Neem dan contact op en ik maak graag kennis met je!  Bel mij op +45 20 41 59 70 of mail naar: florajune@gmail.com

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk