Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Æteriske olier, der har afgiftningsegenskaber og hjælper med nyresundhed:

Citron, Orange, Lime, Grapefrugt,

Helichrysum, Rosemary, Cilantro Juniper Berry,

Mandarin, Geranium, kanel Cassia 😊

Planter har været brugt for deres medicinske kræfter i århundreder. Heldigvis er der flere æteriske olier, der kan hjælpe med nyresundheden.

Æteriske olier fra citron, appelsin, lime og grapefrugt kan reducere risikoen for nyresten ved at støtte leveren og nyrerne ved afgiftning. For at drage fordel af disse olier skal du bruge to dråber to gange om dagen i vand eller en anden drik efter eget valg.

En anden olie, der fungerer på samme måde, er helichrysum. Denne olie skal påføres direkte på underlivet to gange om dagen for at få resultater.

Brug enkeltvis eller i en blanding: rosmarin, koriander, Juniper Berry, mandarin og geranium - en blanding, der hjælper med at afgifte hele kroppen.

Når de kombineres, arbejder disse æteriske olier sammen for at skabe en blanding, der fjerner toksiner og frie radikaler fra kroppen. Disse olier er også kendt for at indeholde gavnlige egenskaber for vitale organer, såsom lever, tyktarm, nyrer, lunger og hud ved at give den nødvendige antioxidanter.

Cinnamaldehyd er den vigtigste kemiske bestanddel af cassia og kanel æteriske olier. Kanel og cassiaolie kan bruges sammen til at understøtte en sund molekylær funktion i nyrerne såvel som tyktarmen.

En undersøgelse offentliggjort af Journal of Cellular Biochemistry viste, at cinnamaldehyd inaktiverede JAK2-STAT1 / STAT3 biokemisk vej i nyrecellerne, hvilket kan hjælpe celler i nyrerne med at forblive sunde.

En anden undersøgelse foretaget af farmakologiforskere ved University of Arizona viste, at supplerende cinnamaldehyd aktiverer et naturligt antioxidantrespons i tyktarmsceller.

Aktivering af antioxidantresponset er gavnligt, fordi oxidation i tyktarmsceller i høj grad reducerer cellernes evne til at vokse og formere sig.

For at bruge disse olier skal du placere et par dråber (1-2) i en drik efter eget valg.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk