Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

 

 ♡ Kursus i Flora June´s

Luksus Ansigts Behandling

Natural Wellness og Face Lift

– dine klienter vil elske det ♡

 

Har du lyst til at lære Japansk Lifting og hvordan du kan bruge doTERRA´s dejlige naturlige produkter i den forbindelse, så tilbyder jeg (Aromashaman Flora June) kurser heri med certifikat - Vælg mellem at tage kurset over 3 hele dage eller over 8 gange.


Ved undervisningsforløb over 3 hele dage: tages de to første kurser tæt på hinanden, fx en weekend, og det tredie og sidste kursus afholdes ca. en måned derefter, så man i den periode øver sine "lektier" / øver sig på forskellige folk.

Ved undervisningen fordelt over 8 gange, er der mere tid til at øve alle teknikker og greb der bruges i wellness behandlingen.

Japansk Lifting kursus

– med et ekstra touch, som består af; vidunderlig hovedbundsmassage + massage af hals, nakke, hænder og fødder samt skønne naturlige masker og cremer ♡

På dette Japansk Lifting kursus, lærer du en 100 % naturlig ansigtsbehandling, der giver den skønneste glød, et naturligt løft og en helt fantastisk følelse af ro og afstresning af hele kroppen.

Dine klienter vil elske det, og de vil helt sikkert få lyst til at gøre det igen ♡

Jeg  vild med at lave de her behandlinger, dels fordi jeg synes det er helt fantastisk at give Japansk Lifting og fordi jeg oplever hvad det gør ved dem der ligger på briksen og ser hvilke resultater de får med denne helt vidunderlige ansigtsterapi.  Den begejstring vil jeg SÅ gerne give videre til dig ♡

Jeg lover dig at du efter dette Japansk Lifting kursus vil du være i stand til at give dine klienter en oplevelse af et ansigtsløft der er 100 % naturligt. Samtidig vil de mærke hvordan alle kroppens systemer afbalanceres. Det er med til at give en super skøn afstressende effekt på hele kroppen og det er netop den effekt jeg gang på gang oplever at mine klienter, udover det naturlige ansigtsløft, sætter virkelig højt.

Liftingmassage er bare en af de teknikker jeg benytter til ansigtsterapi og netop den teknik har rødder i årtusinde gamle japanske traditioner, deraf navnet Japansk Lifting. Ældgamle indianske traditioner, der handler om at arbejde med organzonerne og afbalancere dem, så det bliver en helhedsoplevelse for kroppen, er også en vigtig del af behandlingen.

På kurset i Japansk Lifting – med "Flora June´s ekstra touch", underviser jeg dig, udover selvfølgelig japansk liftingmassage og behandling af organzonerne, også i lymfedrænage af hele ansigtet, hovedbundmassage, massage af hals, nakke, hænder og fodmassage, også i relevante zoneterapi- og akupressurpunkter samt elementer fra de mere klassiske ansigtsbehandlinger og aromaterapi.

På Flora June´s Natural Wellness Japansk Lifting kursus – lærer du følgende:

  •   Sådan får du klienten godt til rette på briksen og får en god start på behandlingen med aromaterapi
  •   Afrensning af ansigtet, teknikker til at lægge en god maske 
  •   Hovedbundsmassage og relevante akupressurpunkter
  •   Afbalancering og stimulering af akupunktur- og meridianpunkter
  •   Blid massage hvor der arbejdes med organzonerne i ansigtet
  •   Akupressurpunkter til ansigtet og lymfedrænage
  •   Japansk liftingmassage med et skønt flow
  •   Massageteknikker til hals, nakke, hænder og fødder
  •   Fodmassage med zoneterapi og relevante punkter til udrensning 
  •   Undervisning i æteriske olier samt naturlige cremer og masker
AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk