Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living


Forretnings præsentation

Jeg søger nye ledere i mit team

Vil du være med til at bygge en forretning op, sammen med mig ?
Er du interesseret i naturlig sundhed ?

SKAB EN FORRETNING MED DōTERRA

Entusiasmen og glæden ved at dele olierne samt opleve de gode erfaringer og resultater bringer mange naturligt videre til det næste skridt, at skabe en forretning med dōTERRA. 

Du deler olierne og andre ønsker at anvende dem og tilmelder sig igennem dig, det giver dig mulighed for at skabe din egen forretning.

dōTERRA er bygget op som et netværks firma, det er en organisk organisations struktur i praksis vil det sige, at idet nye vil tilmeldes igennem dig, får du en bonus for det og du giver vejledning tilbage.

Der er forskellige bonusmuligheder se: https://www.youtube.com/watch?v=Mm5uiz6kOE8

Det er op til dig, hvor meget du ønsker at investere din tid og energi i din dōTERRA forretning og dermed, hvor hurtigt du bygger en forretning, alt er muligt, det væsentligste er din drivkraft og glæde til at dele olierne. Idet du deler vil du skabe dit netværk, der igen skaber deres netværk dvs. du bygger dit team. 

Du bliver en del af Happy Living dōTERRA Team leder gruppe, hvor vi arbejder sammen og sparer med hinanden.

Handelsbetingelser

1. DETAIL (kunde)
2. WHOLESALE (forhandler)

1. DETAIL (kunde)
Som en detail kunde kan du købe doTERRA produkter til deres detailpriser. Der er ingen medlemskabs omkostninger. Gør det nemt at handle, klik her på min hjemmeside: www.mydoterra.com/jordensgaver
2. WHOLESALE (forhandler – også kaldet Wellness Advocate)
Tænk på dette som et Coop kort eller et Matas kort .
*** Få det privilegium at købe wellness-produkter og æteriske olier til engrospriser, 25% under detailpris.
*** Få olierne så du er forberedt på livets små nødsituationer. doTERRA tilbyder: Kit der passer til ethvert budget, som omfatter engros / konsulent medlemskab!
Billedet jeg har sat ind, viser dig de KIT hvor medlemsskab er gratis.
Hvis du ønsker at starte med blot et par olier, kan du også det. Du klikker blot på “Introductory Enrollment Packet. Dette koster 20 euro (ex. dansk moms) i indmeldelsesgebyr.
Som forhandler får du:
*** mulighed for at tjene op til 30% af dit månedlige køb bestilt på autoship. Det er ligesom at få kontanter tilbage på hver ordre. De produkt kreditter kan indløses når du vil. Autoship (LRP ordrer) kan annulleres, ændres eller opdateres enhver tid op til 24 timer før din forsendelse dag. Du kan endda vælge den dag, du ønsker produkterne skal sendes til dig.
*** månedens gratis produkt med en 125pv eller mere ordre, kørt på autoship (LRP) og placeret mellem den 1. og den 15. i hver måned. Hvis du ønsker produkter måneden efter dit køb, kan du bestille dem samtidig med indmeldelsen.
*** din egen personlige web shopping site, hvor du kan henvise dine personlige kunder og tjene detail bonusser – som min www.mydoterra.com/florajune – du bestemmer selv navnet efter xxx.com/_________
********************************************
For dem der blot er interesseret i at købe produkter til sig selv, og ikke er interesseret i den forretningsmæssige side, skal du ikke være bekymret for at indskrive dig som en Wellness Advocate. Der er ingen forpligtelse, nogensinde at sælge doTERRA produkter. Muligheden er der kun, hvis du ønsker at drage fordel af det i fremtiden.
For dem som er interesseret i at supplere eller erstatte din indkomst – doTERRA er en stor virksomhed med integritet og en generøs kompensationsplan. doTERRAs produkter er 100% rene og kommer fra de bedste planter. Alle æteriske olier er certificerede rene, med terapeutisk kvalitet (CPTG). Du får det privilegium at dele hverdagen og den skønne wellness med folk i alle aldre, fra spædbørn og børn, voksne og ældre. Og jeg hjælper dig gerne i gang, såfremt du gerne vil ud og fortælle om doTERRAs produkter.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk