Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Produktoversigt

Livslang vitalitet pack

 

Beskrivelse:

Livslang Vitality Pack er et bestemt sæt af kosttilskud udført af doTERRA selskab beskrevet på denne måde, "Alpha CRS + ® , Xeo Mega, og Microplex VMZ ® er et omfattende kosttilskud program af essentielle næringsstoffer og energi faktorer for livslang vitalitet og wellness. " Lignende kosttilskud er fastsat for børn og andre ikke er i stand til at tage kapsler i flydende og tyggetabletter. Gå til IQ Mega og A2Z Chewables for detaljerede beskrivelser. Derudover er der nu er, som fra september 2013 en vegansk version af disse kosttilskud. Gå til Vegan LLV .

Disse midler og deres bestanddele er beskrevet af doTERRA på denne måde:

doTERRA livslange vitalitet kosttilskud formuleres med potente niveauer af essentielle næringsstoffer og kraftfulde metaboliske faktorer for optimal sundhed, energi og lang levetid. Kombineret med d?TERRA s CPTG Certified Pure Therapeutic Grade ® æteriske olier og en livslang forpligtelse til d?TERRA wellness livsstil ™ de naturligvis støtte en levetid på leder, følelse, og lever yngre, længere.

 

Alpha CRS + ® CELLULÆR VITALITY COMPLEX

 

doTERRA Alpha CRS + ® Cellular Vitality Complex er et proprietært formel kombinerer potente niveauer af naturlige botaniske ekstrakter, der understøtter en sund celledeling og levetid med vigtige metaboliske faktorer i cellulære energi til at hjælpe dig leve yngre, længere. Alpha CRS + ® er formuleret til at blive brugt dagligt med Xeo Mega og Microplex VMZ ® som en omfattende kosttilskud fundament for en levetid på vitalitet og velvære. 

 

primære fordele

• Understøtter sund celledeling og levetid ved at reducere oxidativ stress til DNA og andre kritiske cellestrukturer

• Understøtter sund inflammatorisk respons på oxidativt stress i celler

• Understøtter cellulær energi ved at støtte sunde mitokondrier og ved at levere metaboliske faktorer for energiproduktion

• Understøtter sundt cellulære immunforsvar

• Understøtter mental klarhed og sund hjernefunktion

 

Xeo Mega ESSENTIAL OIL OMEGA COMPLEXdoTERRA s Xeo Mega Essential Oil Omega Complex er en unik formel af CPTG Certified Pure Therapeutic Grade ® æteriske olier og et proprietært blanding af hav og jord-sourced omega fedtsyrer. Omega fedtsyrer bidrage til at støtte sund fælles, hjerte og hjerne sundhed, støtter sundt immunforsvar funktion, og har vist sig at hjælpe med at mægle sund inflammatorisk respons i celler. En enkelt daglig dosis af Xeo Mega indeholder 1000 milligram af marine lipider med 340 mg ERA og 240 mg af DMA og en blanding af plante-sourced essentielle fedtsyrer. Xeo Mega omfatter også 800 IE naturligt D-vitamin, 60 IE naturlige vitamin E og 1 mg rent astaxanthin, en kraftfuld antioxidant carotenoid høstet fra mikroalger. Biotilgængeligheden af Xeo Mega formel er forbedret gennem en nanosomal lipid assimilation system, og er indkapslet i SLS-frie vegetabilske liquicapsules.

 

Primære fordele

• Fremmer hjerte-kar-sundhed ved at reducere oxidativ stress og mediere sund cellulære respons på inflammatoriske markører

• Understøtter sundhed ledfunktion og komfort

Giver vigtige modulerende næringsstoffer for sund immunforsvar

• Beskytter mod lipid oxidation og understøtter en sund funktion af hjernen

• Fremmer sund hud

 

Microplex VMZ ® mikronæringsstoffer COMPLEX

 

doTERRA s Microplex VMZ ® Food Nutrient Complex er en helt naturlig, hel-food formel af biotilgængeligt vitaminer og mineraler, der er er mangelfuld i vores moderne kost. Formlen indeholder en afbalanceret blanding af essentielle antioxidant vitaminerne A, C og E, samt en energi kompleks af B-vitaminer, der præsenteres i en patenteret glykoprotein matrix. Den indeholder også mad-afledte mineraler af calcium, magnesium og zink og 72 organiske spormineraler for optimal knogle og metabolisk sundhed. Microplex VMZ ® indeholder doTERRA mave Tamer ™ botanisk blanding af pebermynte, ingefær og kommen til at berolige maven for dem, der måske har oplevet maveproblemer med andre vitamin-og mineralpræparater. Microplex VMZ ® er indkapslet hjælp natriumlaurylsulfat-fri vegetabilske kapsler, indeholder ikke hvede eller mælkeprodukter, og omfatter ikke nogen animalske produkter eller syntetiske ingredienser.

 

Primære fordele

• Giver 22 vigtige vitaminer og mineraler til at støtte normal vækst, funktion og vedligeholdelse af celler

• Bekæmper frie radikaler med antioxidanter vitamin A, C og E

• Understøtter sundt stofskifte og cellulære energi

• Understøtter knogle sundhed med calcium, magnesium, zink og D-vitamin

• Understøtter sundt immunforsvar

• Understøtter sund fordøjelse

• Giver systemiske fordele af vitalitet og velvære forbundet med optimal indtagelse af essentielle næringsstoffer

Fuld Supplerende Fakta og Brugsvejledning

Billedresultat for doterra lifelong vita

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk