Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

HVORFOR dōTERRA OLIER?

CPTG KVALITETSTESTNING

Kort sagt er disse forbindelser små organiske molekyler, der har tendens til at ændre sig hurtigt fra deres faste eller flydende tilstand til en luftart ved stuetemperatur. De kaldes flygtige, fordi de hurtigt ændrer tilstand. Når du åbner en flaske æterisk olie, vil du hurtigt bemærke, at duften er stærk, og du kan også lugte den på afstand.
De fysiske og kemiske egenskaber af de flygtige aromatiske forbindelser, der skaber æteriske olier, gør det muligt for dem at bevæge sig hurtigt gennem luften og direkte
interagere med lugtefølere i næsen.

Disse unikke egenskaber gør æteriske olier ideelle til anvendelse i aromaterapi, og ved at bruge disse æteriske olier fra planter er det muligt at opretholde et sundt og balanceret sind og styrke sin krop. De æteriske olier har mange anvendelsesmuligheder

Category: CPTG And Co Impacting - doTERRA Essential Oil Wellness ... About the doTERRA Healing Hands Foundation - YouTube

APRC – HVAD ER DET?

APRC står for Aromatic Plant Research Center, og de skriver som følger:
”Eksperter vurderer, at 80% af kommercielt tilgængelige "rene" æteriske olier er forfalskede på en eller anden måde. Vores mission er at give brugere af æteriske olier en pålidelig kilde til at verificere renheden af æteriske olier. Vores ekspert team, der er kendt internationalt for kvalitetskontrol og testning, har årtiers erfaring med at verificere renheden af æteriske olier. Vi har studeret og udviklet en række metoder til at påvise forfalskninger i æteriske olier ved hjælp af nye teknologier og med topmoderne udstyr.”
dōTERRA benytter APRC til at teste alle dets æteriske olier.

Aromatic Plant Research Center | 领英 Hvorfor dõTERRA? – Louise Virginia

SOURCE TO YOU

dōTERRAs olier kommer fra steder, hvor planterne har vokset i omgivelser, hvor de naturligt hører hjemme. Det giver den bedste kemiske sammensætning, således at olierne er effektive.
For at arbejde med engagerede partnere og for at sikre de bedste dyrkningsforhold, får dōTERRA sine æteriske olier fra hele verden. Med et konstant voksende udvalg af produkter, der indeholder over 100 forskellige æteriske olier fra mere end 40 lande, tilbyder dōTERRA virkelig jordens bedste gaver. 

Det kan være fristende for så stor en virksomhed som dōTERRA at købe store landområder og masseproducere olier, men dōTERRA lægger stor vægt på lokale landmænds ekspertise, nemlig der, hvor disse landmænd har skabt og næret deres produktion og anlæg i generationer. dōTERRA knytter kontakter, skaber relationer, og samler sine færdigheder i et globalt botanisk netværk, og derved tager man ansvar for at støtte tusindvis af jobs rundt om i verden, ikke mindst i 3. verdenslande.


I den æteriske olieindustri er det almindeligt, at man ofte "skære hjørner" hvad angår beplantning, dyrkning og i høst processen, dvs. at man fx øger tempoet ved at høste for tidligt eller destillere for kort tid, eller endda forsøge at "strække" rene olier ved at tilføje fyldstoffer eller syntetisk fremstillede duftstoffer. Her er dōTERRA kompromisløst selektiv.

dōTERRAs Healing Hands Foundation har til formål at bringe healing og håb til verden, at støtte liv uden sygdom og fattigdom, og i sidste ende give fattige samfund rundt omkring i verden de nødvendige redskaber til at blive selvforsynende.

Hvordan dōTERRAs humanitære arbejde begyndte

En gruppe personer indenfor sundhedsområdet i USA begyndte på et tidspunkt at skabe en ny standard af æteriske olier, efter at de havde oplevet den kraftfulde berigelse, som disse olier bidrog med til deres liv.

De ønskede at påvirke enkeltpersoner såvel som samfund rundt omkring i verden til at begynde at benytte disse olier. I foråret 2008 blev deres vision en realitet, og de grundlagde dōTERRA, som betyder "jordens gaver". Siden har dōTERRA leveret og distribueret æteriske olier af høj kvalitet til hele verden og muliggjort, at mange mennesker har kunnet forbedre og berige deres liv.

Ud over at forsyne verden med rene æteriske olier, bestræber dōTERRA sig på at tjene befolkninger, lokalsamfund og grupper med de ressourcer, de har til rådighed, med andre ord: at give tilbage. Det betød oprindeligt at donere til velgørende organisationer, fundraisers og fællesskabsprojekter, men det voksede og blev til sidst meget mere end det. dōTERRA Healing Hands Foundation blev oprettet i juni 2012 som en officiel 501 (c) (3) nonprofit organisation. Organisationen er en af de måder, hvorpå dōTERRA når ud og tjener samfund i nød. De gør det dels ved at samarbejde med organisationer, dels gennem dōTERRA Wellness Advocates, hvormed man tilbyder håb til millioner over hele verden. Organisationens formål er at gøre en indsats for at skabe liv fri for sygdom og fattigdom, og at give samfund adgang til de nødvendige midler til, at de kan blive selvforsynende.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk