Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen (keine deutche seite)

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

ZONETERAPI                          

 

Snot og hoste...🀧😷
Rigtig mange børn (og voksne) lider i øjeblikket af hoste og snot. Og selvom kroppen kan have rigtig godt af en god forkølelse til at booste immunforsvaret, så kan det være meget generende.
Især hos helt små børn, som ikke selv kan puste snottet ud, kan en stoppet næse koste nattesøvn, men også større børn er ofte vågen flere gange om natten, når næsen stopper til eller hosten generer.
Her er to gode zoner, hvor I kan få luft til næsen på selv de mindste, samt give god energi til lungerne, hvilket kan hjælpe på hosten.πŸ‘ƒπŸΌ

πŸ‘€

β˜ƒοΈ Hen over knoen på storetåen sidder næsezonen.πŸ¦ΆπŸ»πŸ‘ˆπŸΌ
Gnid hen over knoen, som på videoen og bliv gerne ved i nogle minutter, især hvis næsen er stoppet til. Langsomt vil I opleve at der bliver skabt luft til næsen. Gør det gerne på begge fødder. Husk, det skal være rart for både dig og dit barn.

 

β˜ƒοΈ På den store trædepude under de fire små tæer, sidder lungezonen.πŸ¦ΆπŸ»πŸ‘ˆπŸΌ
Her kan du massere, nusse, trykke - gør hvad der føles godt for dig og dit barn. Masser gerne udefra og ind, som pilen viser, men det er ikke et must. Mærker du at det “knaser” lidt, når du masserer her, er det tegn på ubalancer og så skal du bare blive ved. Gerne på begge fødder og gerne flere gange - fx. inden sengetid.
Lungerne er i det hele taget en rigtig godt zone at stimulere for at booste immunforsvaret og i det hele taget give velvære til kroppen.πŸ₯°

God fornøjelse - og ja! Det virker også på voksne.🀲🏻❀️

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk