Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

 

 

Hudpleje

 

I århundreder har mennesker brugt æteriske olier på huden på grund af deres beroligende, rensende og plejende egenskaber. Mens udvortes anvendelse er en enkel måde at nyde hudens fordele ved æteriske olier, er der langt mere kreative anvendelser til olier, når det kommer til hudpleje produkter.

Da æteriske olier er så alsidige, kan de let bruges på flere måder til gavn for huden. Uanset om din hud er tør, olieagtig, irriteret eller på andet, er der formentlig et hudpleje produkt du vil elske og som kan hjælpe med at berolige, tilføre fugtighed eller rense huden i ansigtet og andre områder af kroppen.

Vigtig hudpleje

Nyd den nye Essential Skin Care-linje i et nemt sæt eller individuelt. dōTERRA Essential Skin Care er en familie af hudplejeprodukter designet til at imødekomme alle dine aldrings-/hudplejebehov, hvilket hjælper med at bevare at din hud føles og ikke mindst ser ung, sund og smuk ud ved at maksimere den naturlige kraft af æteriske olier.

Essential Skin Care-linien indeholder avancerede teknologier, der supplerer det omhyggelige valg af CPTG-certificerede pure terapeutiske grade® æteriske olier tilsat i generøse forhold til hvert produkt. Målret det synlige udseende af aldring og forhindr fremtidige aldringstegn med dōTERRA Essential Skin Care. Denne linje indeholder: Facial Cleanser, Invigorating Scrub, Pore Reducing Toner, Tightening Serum, Brightening Gel, Anti-Aging Eye Cream, Anti-Aging Moisturizer og Hydrating Cream

Verage er et eksklusivt system af naturlige hudplejeprodukter, der nærer og hydrer hud og reducerer de synlige tegn på aldring. Den avancerede planteteknologi, der bruges i Verage, fremmer udseendet af en optimal lipidbalance - den samme balance, der findes i sund, ungdommelig hud. Hvert produkt er sammensat af ægte gaver fra Jorden: nærende planteekstrakter, rene og potente CPTG® æteriske olier og et udvalg af naturlige ingredienser. dōTERRAs Verage Skin Care Collection leverer resultater, du naturligvis kan se og føle. Denne linje indeholder: Cleanser, Toner, Serum og Moisturizer.

Salubelle også kaldet Immortelle

En af dōTERRAs mest populære blandinger, Salubelle/Immortelle er en kraftfuld kombination af specifikt valgte æteriske olier. Disse unikke æteriske olier blev udvalgt til at hjælpe med at opretholde en glattere, mere strålende og ungdommelig hud. Salubelle/Immortelle absorberes let i huden og kan bruges i ansigt, nakke og dekolletage for at reducere forekomsten af ​​fine linjer, rynker og aldrende hud. salubelle indeholder følgende æteriske olier: Frankincense Harpiks, Hawaii sandeltræ, lavendelblomst, Myrra Gum Harpiks, Helichrysum Flower, Rose Flower æteriske olier.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk