Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Hvad kan doTERRA´s Essentielle Olier? Æteriske olier er naturlige aromatiske forbindelser som findes i frø, bark, stængler, rødder, blomster og andre plantedele. De kan være både smukke og stærkt duftende. Hvis du nogensinde har nydt duften af en rose, vandret gennem en mark af lavendel, eller duftet til nyplukket mynte - så har du oplevet den aromatiske kvalitet af æteriske olier.

Æteriske olier kan løfte stemingen, berolige sanserne og fremkalde stærke følelsesmæssige reaktioner. Og samtidig går brugen af æteriske olier langt ud over deres duftende tiltræningskraft.

Æteriske olier har været brugt gennem historien i mange kulturer på grund af deres medicinske og terapeutiske egenskaber. Moderne tendenser går i retning af en mere holistisk tilgang til egenomsorg, og voksende videnskabelige beviser for alternative behandlingformer fører til en genopdagelse af de dybsindige fordele af æteriske olier.

Mange har effektive desinficerende/rensende virkning og er naturligt antimikrobielle. Deres unikke kemiske struktur giver dem mulighed for at passere direkte gennem huden og giver en øjeblikkelig virkning ved lokal påføring. Og visse olier kan anvendes som kosttilskud for at fremme vitalitet og velvære.

EKSTRAKTIONSMETODER:

Terapeutiske æteriske olier er oftest udvundet ved dampdestillation ved lav varme, hvor dampen cirkulerer under pres gennem plantematerialet, og frigører de æteriske olier ud i dampen. Når dampen bliver kølet adskilles vandet og olien, og olien kan opsamles i dens rene form. For at sikre den højeste kvalitetolie i den korrekte kemiske sammensætning bliver temperatur og tryk nøje overvåget. For lidt varme og tryk, vil ikke kunne frigive de værdifulde olier, mens for meget, kan skade udtrækkets sarte kemiske sammensætning og ændre dens styrke.

For at skabe en kvalitets æterisk olie til terapeutisk brug er det lige så vigtigt omhyggeligt at udvælge de korrekte plantearter og plantedele, så de høstes på det perfekte tidspunkt, når deres æteriske olier er mest muligt koncentrerede, som det er at omhyggeligt at kontrollere udvindelsesprocesserne. Denne komplekse proces er lige så meget en kunstart, som det er en videnskab. Og det kræver at erfarne avlere og destillerer arbejder sammen for at sikre et godt produkt.

 CPTG (R) Rene æteriske olier til terapeutisk brug

doTERRAs CPTG rene æteriske olier til terapeutisk brug er 100 % rene, naturlige, aromatiske forbindelser, omhyggeligt udvundet fra planter. De indeholder ikke fyldstoffer eller kunstige indredienser, der vil udvande de aktive stoffers kvalitet - og de er fri for forurenende stoffer, såsom pesticider eller andre kemiske rester.

Lige så vigtigt, som der er at holde vores olier fri for forurenende stoffer, er det at sikre tilstedeværelsen af deres aktive stoffer på det rigtige niveau og at garantere sikkerhed og effektivitet. Mange olier hævder at være til terapeutisk brug, og nogle kan være rene, men få er underlagt en streng kontroltestning for at sikre en standard af de kemiske sammensætninger. doTERRAs certificerede rene æteriske olier til terapeutisk brug, bliver krydstestet ved hjælp af et spektrometer og en gaskromotograf, for at sikre både renhed og styrken i hvert parti.

doTERRA arbejder tæt sammen med et globalt netværk af ledende kemikere indefor æteriske olier og planteavlere. Dette for at udvælge de korrekte arter, der dyrkes i de idelle omgivelser og omhyggeligt høstet på det rigtige tidspunkt. De aromatiske forbindelser i planterne er dygtigt udvundet af erfarende destillerier og udsat for kemiske analyser for at sikre renhed og den rette sammensætning. doTERRA er CPTG (R) Certificerede rene æteriske olier til terapeutisk brug og repræsenterer de sikreste og mest gavnlige olier, der er tilgængelige i verden i dag.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk