Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Citron er en af dōTERRAs bedst sælgende æteriske olier og har adskillige fordele og anvendelser. Når den tilføjes til vand, giver citron et forfriskende og sundt boost i løbet af dagen.

Citron anvendes ofte i mad for at fremhæve smagen af desserter og hovedretter. Citron har en opløftende, energigivende aroma og fremmer følelser af lethed, glæde og lykke.

Billedresultat for lemongrass doterra

Typiske anvendelse:

Traditionel Citronolie har mange anvendelsesmuligheder.

Det er en kraftig antiseptisk og kan være et effektivt middel til at forbedre cirkulation. Den er  anses for at være en fremragende antibakterielt middel. Dette gør den velegnet til luftvejsinfektioner eller inflammation. Tilføje et par dråber citronolie til varmt vand med et sødemiddel har givet lettelse for mange, der lider af hoste eller ondt i halsen.

Derudover kan sit behagelige sød aroma være opløftende at lysne ethvert humør samt udrensning til miljøet. En af de nemmeste måder at modtage de bemærkelsesværdige kvaliteter forbundet med citronolie er at udbrede den i luften eller anvende direkte indånding fra håndfladerne. Citronolie kan nemt anvendes under fødderne eller tilføjes til et glas vand som udrensende, og for en hurtig energigivende boost. Interessant nok har Citronolie også været kendt for at være en styrkelse af negle. Du skal blot anvende olien direkte på neglene.

 

Wellness anvendelser

Calm & Stress Relief

Kold og influenzasæson Desinficer

Living Area

Myggespray

 

 

 

 

LEMON Citrus limon

 

CITRON

 

 

Billedresultat for lemongrass doterra

 

Forholdsregler : Kan være hudirriterende over tid. Brug en hudtest. Kan reagere på sollys eller UV-stråler. Når du bruger fotosensibiliserende olie, vent da mindst 12 timer før du udsætter huden for UV-stråler. Jo stærkere og mere langvarig UV-stråler, jo længere ventetid bør være.

 

Egenskaber

Antibakterielle

Antibiotisk

Antiseptisk

Antiviral

Astringent

Vanddrivende

Desinfektionsmiddel

 

 

Om Lemon

Citron træer blev først dyrket i Kina, derefter til det sydlige Europa, og endelig gjorde deres vej til Amerika så tidligt som ankomsten af ??Columbus i 1400-tallet. Frugten har længe været forbundet med friskhed og renhed og nu dens aroma er annonceret af mange produkter med udtryk som 'Lemon duftende' for at lokke købere. Mange æteriske olier er fremstillet ved destillation, men citron og andre citrusolier kommer fra koldpresning skræl under stort pres. Dette eliminerer brugen af enhver varme og derved bevarer delikatesse af den naturlige essens. Italien er et af de bedste kilder til den æteriske olie, citron.

DoTerra Lemon Essential Oil er fra den botaniske familie sort, der dyrkes i Italien og laves med koldpresning af skallen fra frugten.


Lemon er desuden helt fantastisk til at fjerne fedt og lim samt tyggegummi, og så helt naturligt. Den er ihvertfald uundværlig i mit hjem.

 

Sundheds Anvendelser

Allergi

Astma Kold og Flu

Forstoppelse

Feber

Hypertension

halsbetændelse

Mavepine

Stress

 

 

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk