Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling

NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen (keine deutche seite)

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Blend Ingredienser

Eucalyptus radiata

Laurel blad

Lemon

Melaleuca alternfolia

Peppermint

Ravensara

 

Påføringsteknikker

doterra, æteriske oliere

 

 

 

 

 

 

Breathe  


en respiratorisk blanding

Denne blanding kan anvendes til:

Astma

Bronkitis

Congestion

Forkølelse og influenza

Hoste

Respiratory stress

 

Se retningslinjerne for Astma og Allergier herunder

Bruges i starten af en; forkølelse, influenza og ved overbelastning af luftvejne. Påføres til ryg, nakke, skuldre, bryst og fødder.

Brug event en kop , stof, eller i hænderne, for at inhalere eller diffus når det er muligt.

For små børn eller spædbørn, bruges en bæreolie, gerne fraktioneret kokosolie, når der gives en massage, eller når blandingen smøres på bryst og ryg, eller ved brug på fødderne, dækkes efterfølgende til med sokker eller tøj efter endt påføring.

Denne blanding kan være nyttigt i et bad som badesalt.

Under et dampende varmt brusebad, skal du tilstoppe afløb for et par minutter, og bruge flere dråber med en vaskeklud i bade området.

Olier, olieblandinger og naturlige produkter der anbefales:

Olie & Blends: Bergamot, Breathe, Cypress, Eucalyptus, Frankincense, lavendel, Lemon, Peppermint, Rosemary

Æteriske olier baserede produkter: Livslang Vitality kosttilskud

Også at overveje: Helichrysum , Lime, Merian , On Guard, oregano, timian

Foreslåede protokoller:

 

Astma varierer så meget, afhængigt af den egentlige årsag, alder, tidligere medicinsk indgreb, og sværhedsgraden er det vanskeligt at give en "one-protokol fits all" Resumé så vi har medtaget nedenfor et resumé af de enkelte positive erfaringer og forslag.

 • Med astma, ikke normalt bruger kop og indånde eller diffusion i håb om umiddelbart lette symptomerne. Hellere bruge topiske eller massage-programmer, startende med blide aromatiske olier som lavendel, derefter videre til olier med flere slimløsende egenskaber som Eucalyptus. Endelig bruger Rosemary eller afslappende olier til beroligende.

 • Kost, især hvis der er mistanke om allergi, er meget vigtigt. De fleste anbefaler at undgå sukker og mejeriprodukter.

 • skabe et solidt fundament af næringsstoffer ved hjælp af kosttilskud som livslang Vitality produkter er også foreslået.

For at forebygge angreb: brug  2-4 dråber Balance under hver  fod morgen og aften. tag Bergamot efter Balance på fødderne, hvis der er stress. Tag en kapsel med 3-5 dråber Frankincense i morgen (og aften, hvis nødvendigt).

 • hjælp under anfald: tag 2 - 4 dråber påført  på ryggen og brystet. For nogle hjælper det at forøge Breathe med Lime eller andre olier alt efter vejret, især rosmarin og koriander / Frankincense.

 • Det er meget vigtigt at finde den egentlige årsag til astma. Undersøgelse af årsagen, og det der udløser, / forårsager anfald bedst for at fastslå, hvilke olier til at bruge og hvordan man anvender dem.

 • Hvis astma er forårsaget af allergier foreslået metoder  under allergi . De mest populære teknik er 2-3 dråber hver af citron, lavendel og pebermynte i en smule vand, gurgle det for et par minutter i munden, og sluge det

 • Nogle med mild astma har gennemført Breathe (i en flaske eller en fordamper ligesom Vicks ) for at tage med på arbejde eller skole for at hjælpe med  astma anfald.

Astma er en kompleks bronchiale lidelse med en bred vifte af årsagerne. Simpelthen beskrevet et astmaanfald opstår som luften passager bliver betændte og musklerne kan trække som begge begrænser luft tages ind i lungerne. Da kroppen forsøger at kompensere for dette tab hvæsen, hoste, overskydende slim eller andre tegn på åndenød forekomme. Symptomerne kan også være kompliceret af tidligere medicin anvendt til at behandle problemet.

Allergisk astma angreb (eller endog andre former) kan være udløst af almindelige allergener eller hverdagssituationer.

Nogle af de mest almindelige er:·

 • Dyr (pet hår eller skæl)·

 • Støv·

 • Ændringer i vejret (oftest koldt vejr)·

 • Kemikalier i luften eller i fødevarer·

 • · mold·

 • Pollen·

 • luftvejsinfektioner, såsom almindelig forkølelse·

 • Stress·

 • Tobaksrøg

Inhalatorer eller andre teknikker til hurtigt at åbne luft gange er nyttige for nogle, men i andre tilfælde har en tendens til at forværre problemet. Derfor bruger dem bør nøje testet for at være sikker på de giver positive resultater. De fleste eksperter i æteriske olier rådgive en langsom og afmålt tilgang til at bruge olier med opmærksomhed på, hvad årsagen og udløsere til angreb kunne være.

Særlige forholdsregler: Med potentielle livstruende sygdomme, er det altid anbefales at gå videre med behandling tilses af en autoriseret læge.

Allergier                                                                                         Oversigt: 

Millioner af mennesker lider af allergi. Høfeber, astma og eksem er de mest almindelige bivirkninger forbundet med allergi.

 

Allergi er kroppens immunsystem overreagere normalt uskadelige stoffer er kendt som allergener. Immunsystemet producerer antistoffer til at beskytte dig mod bakterielle eller andre infektioner, men med allergener, selvom harmløse, kroppen identificerer dem som farlige og antistoffer som er  forårsager en række inflammatoriske reaktioner. Disse kan omfatte hudlidelser (udslæt eller eksem), åndedrætsbesvær (høfeber eller endda astma) eller fordøjelsessystemet.

 

Allergener kan stamme fra:·

 • Pollen fra træer, blomster, græs, osv. giver anledning til fælles høfeber.·

 • Hair, skæl, urin, mv., fra dyr.·

 • fødevare, Mere almindeligt hos børn end voksne er reaktioner på forskellige typer fødevarer.·

 • Mug. Når skimmelsporer er til stede i den luft, de kan forårsage en allergisk reaktion ligesom pollen og andre allergener.· Medicin.· Syntetiske stoffer. Nogle har allergiske reaktioner over for gentagen brug af latex handsker, nogle kosmetik, andre skønhedsprodukter, og en række af syntetiske materialer.·

 • Insekt bider. Nogle udvikler allergiske reaktioner efter flere forekomster af bistik og andre insektbid.

 

De fleste  folk vil opleve en form for allergisk reaktion i deres levetid.

I de fleste tilfælde det symptomatiske respons kan blive hjulpet eller elimineres med æteriske olier.

Indimellem kan der være en alvorlig allergisk reaktion (anafylaksi), som kræver øjeblikkelig lægehjælp.

 

 

 

 

 

 

 

 Fødevareallergi og intolerance

Når vores kroppe reagerer negativt på mad det kan være forårsaget af to meget forskellige problemer. Den ene er en fødevare intolerance den anden er en fødevareallergi. Den forvirrende ting er, at symptomerne er meget ens.

Mad intolerance. Dette er kroppens fordøjelsessystem reaktion på en ubehagelig mad. Der er en række forskellige typer af fødevarer intolerans de mest almindelige er laktose intolerance hvor et enzym er nødvendig for fuldt ud at fordøje mælkeprodukter mangler i kroppen. Cøliaki (glutenallergi), er, når gluten, der findes i hvede og andre kornsorter, er skadeligt for tarmene. Andre eksempler omfatter reaktioner på kemikalier eller andre tilsætningsstoffer tilsættes nogle fødevarer. Eksempler på dette er farve, smag og konserverende tilsætningsstoffer i mange fødevarer. Sulfitter, for eksempel, anvendes i tørrede frugter, konserves og vin kan udløse astmaanfald. Ud over disse madforgiftning, kan fordøjelsesforstyrrelser eller psykologiske faktorer udløse reaktioner på fødevarer i næsten alle.

Fødevareallergi. Dette er et immunsystem reaktion på en ubehagelig fødevarer. Kroppen mener, at et protein i en given fødevare kan være skadeligt og udløser en immunsystemet respons producerer histamin for at beskytte sig selv. Kroppen "husker" dette, og når denne mad ind i kroppen igen histamin reaktion lettere udløses. Symptomerne kan variere afhængigt af, hvor histamin frigives i kroppen. Hvis histamin frigivet i næse / hals-området vil det resultere i en kløende næse eller respiratorisk problem. Hvis udgivet i huden en udslæt kan udvikle sig. Udgivet i fordøjelseskanalen kan der være mavekramper osv. Eller der kan meget vel være en kombination af disse.

Symptomer, der ligner i de to omfatter fordøjelsesproblemer såsom mavesmerter, diarré, kvalme eller halsbrand og til en vis grad hovedpine, migræne, udslæt og klassisk allergi kløende næse, osv. Fødevareallergi er mere sikker på at forårsage hudreaktioner såsom kløe, udslæt eller nældefeber; respiratoriske reaktioner som åndenød, brystsmerter eller hævelse i luftvejene eller endda en alvorlig anafylaksi reaktion (hals / hævelser i ansigtet, udslæt, lavt blodtryk).

Allergiske reaktioner er hurtig, normalt inden for 30 minutter og kan udløses af meget små mængder af allergenet. På den anden overfølsomhedsreaktioner hånd fødevarer kan blive forsinket af timer og er kumulative, der er, jo mere af stoffet taget i mere alvorlig reaktion kan være.

Almindelige fødevarer, der forårsager allergiske reaktioner er fisk, skaldyr, nødder og peanuts plus børn kan have allergi over for mælk og æg. Lactose (mælk og mælkeprodukter) intolerance og gluten intolerance er den mest almindelige af de fødevarer intolerans.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk