Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Følelsesmæssig er Lavender / Lavendel Olien for kommunikation

 

Lavendel støtter det verbale udtryk. Den dulmer usikkerheder, som føles når man prøver at dele sine sande tanker og følelser. Påtaler en dyb frygt for at blive set og hørt. Vi har brug for lavendel, når vi gemmer os og blokerer alle former for selvudfoldelse. Selvom vi føler, at vi viser vores følelser, holder vi ofte vores allerinderste og ægte følelser tilbage, udfoldelsen af følelser er ikke for bundet med hjertet og sjælen.

Lavendel hjælper os med at give slip på de spændinger og bånd vi lægger på os selv, som stammer fra frygt for at udtrykke vores sande jeg. Tidligere oplevelser har måske givet os følelsen af, at det ikke er sikkert at udtrykke os. Vores sande selv er derfor fanget indeni og kommer ikke til udtryk. Stærke følelser af at være uelskelig, uvigtig eller ikke hørt, kan følge denne tilstand. Hvis vi er bange for at blive afvist, lammer vi vores stemme og fanger derved vores følelser indeni.

Lavendel opmuntrer til følelsesmæssig ærlighed og insisterer på, at vi fortæller vores allerinderste tanker og ønsker. Efterhånden som vi lærer at kommunikere vores dybeste tanker og følelser, bliver vi befriet for vores selvpåførte gift. Det er gennem åben og ærlig kommunikation, at vi oplever ubetinget kærlighed og accept. Gennem lavendels modige ånd er vi frie til at dele vores sande selv med andre.

Følelser der bliver arbejdet med: blokeret kommunikation, frygt for afvisning, følelse uset eller uhørt, trange, spænding, følelsesmæssig uærlighed, skjule, frygt for selv-afsløring

•Beroligende

•Smertestillende fysisk som psykisk

•Sårhealende fysisk som psykisk

•Bringer ligevægt til sindet

•Bakteriedræbende

•Angstdæmpende

 

Kemi af lavendelolie

Hovedkemiske komponenter: Linalool, linalylacetat

Lavendel hører under den kemiske forbindelsesgruppe kendt som estere , som typisk karakteriseres for deres beroligende egenskaber. De vigtigste kemiske komponenter i lavendelolie er Linalool og linalylacetat. Æteriske olier, der er høje i Linalool , herunder lavendel, er kendt for deres evne til at reducere triste og ængstelige følelser. Når den tages indvortes, kan lavendel æterisk olie hjælpe med at reducere angstfulde følelser og fremme afslappende søvn. Lavendel er kendt for sine beroligende egenskaber, og kan også bruges til at lette følelsen af spændinger.

 

 

Almindelige anvendelser: afhængighed, allergi (luftbåren), allergi (hud), angst, åreforkalkning, vabler, blokerede tårekanaler, bylder, brandsår, beroligende, sprukne læber, skoldkopper, koncentration (dårlig), gråd, skæl, depression, bleudslæt, tør hud, luft i maven/flatulens, giardiasis, sorg, hårtab, børnesår, afskrækkelse af insekter, søvnløshed, kløe, jetlag, brystbetændelse, myggestik, smerte, Parkinsons sygdom, belastningsskader, giftsumak, afslapning, ardannelse, beroligende middel, slagtilfælde, følsom hud, søvn, stress, strækmærker, solskoldning, smerte ved nye tænder, spændinger, candidiasis, svimmelhed, sår, rynker.

 

•Lavendel har sin oprindelse i mellem Europa, men dyrkes nu over hele verden.

•Det er lavendelblomsten, der anvendes til lavendelolien.

•Lavendel er en olie, der ifølge orientalsk medicin anvendes ved varme tilstande, da den er kølende dvs. beroligende og kan derfor anvendes ved nervøs uro, søvnbesvær, spændinger, smerte, for højt blodtryk, hjertebanken, infektioner, belastet lever mm.

•Lavendel har en beroligende virkning på hjertet og kan anvendes ved for højt blodtryk og heale psykisk smerte, som gør at man trækker sig tilbage fra omverdenen.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk