Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Kom på kursus eller Workshop hos Flora June på Skørringe Gods

 Lær at lave din egen Sæbebar, Shampoo & Rengøringsmidler af Naturlige ingredienser; Blomster, Planteolier, Helbredende Urter og Æteriske Olier

***** Mange mennesker stiller i dag - med rette – spørgsmålstegn ved de ingredienser og fremstillingsmetoder der bruges i kommercielt fremstillede produkter. Det gælder dels de produkter vi spiser, samt de produkter vi bruger til rengøring og vedligeholdelse af vores hjem, og det gælder også den sæbe du bruger til at rense din krop.

At fremstille egen sæbe derhjemme er en praktisk og tilfredsstillende ting at lære. Uanset om du vil lave en god neutral sæbe, har en idé om en mere avanceret sæbe med de olier og/eller helbredende krydderurter i, er dette kursus lige noget for dig. Det er slet ikke så svært som du måske tror, men det er vigtigt at lære at beregne hvor meget lud der skal bruge til de forskellige vegetabilske olier for at forsæbningen sker korrekt.

På kurset laver vi en 7-8 forskellige slags sæbebar, hårshampoo, vaskepulver, skurecreme, wc-rens, pletfjerner, flyende håndsæbe og alle får opskrifter samt prøver af de forskellige slags natur-sæber, med hjem, i små forme. Så husk at medbringe et håndklæde og en kasse til at transportere, sæberne du har lavet.

Der er, efter kurset, endvidere mulighed at købe mere materiale til bl.a. sæbefremstilling mm. fx tørrede blomster og olier +andet (se udvalget i webshoppen www.naturligsæbe.dk)

Kursusleder; June Hørslev Dijkhuizen tlf.: 20 41 59 70
Der serveres kaffe, te og lidt snaks i løbet af dagen MEN HUSK AT DU BEDES MEDBRINGE EGEN MADPAKKE og da vi får en travl, men HYGGELIG DAG, hvor vi skal have en masse fra hånden, SÅ KOM VENLIGST I GOD TID - gerne 15 min før kurset starter TAK smiley kl.10-17

Pris pr deltager 757,-kr.  VARENUMMER 7cKWs5a7t   

Kursussted: Hos Flora June NaturligSæbe.dk 

– Helt Naturlig Happy Living Skørringevej 5 Skørringe Gods 4850 Stubbekøbing

*****

VI LAVER naturlige SÆBER og SHAMPOO BAR, der er biologisk nedbrydeligt.

Du får fem timers undervisning og et hæfte med forskellige sæbeopskrifter, beskrivelse af sæbefremstilling og noget omkring naturlig farver, samt sikkerhed og udstyr til produktionen. Du ser og er med til at udskære og lave sæbe med forskellige urter og blomster + evt. med gedemælk og honning mm., opskrifter og kombinationer er der mange af.

Du laver selv din egne håndlavet sæbebar i små forme. Kurset er inklusiv all materiale (dog ikke de æteriske olier) til at lave flere sæbebar.

Man tager, efterfølgende, sine sæber med hjem i formene, så husk at du skal medbringe transportkasse og et stort håndklæde til at pakken omkring kassen (så sæbemassen ikke afkøler for hurtigt). Efter ca. 12- 24 timer tager du så, den nu størknet sæbe, ud af formen og evt. udskære større faste sæbebare, der stilles til tørring i ca. 6-8 uger, før de er klar til at kunne bruges; som hånd, ansigt og kropssæbe (når ph-værdien er korrekt).

Du har mulighed for at tilkøbe tørret blomster og æteriske olier mm., men er også velkommen til evt. at medbringe dit eget materiale.

Pris pr deltager 585,-kr. (KWnrS4a5t)  Disse workshops foregår løbende, hver mdr.

Tilmelding til June på Tlf.: 20 41 59 70 eller via happyliving.onlinebooq.dk

2-3 timers Workshop Lav din egen naturlige sæbe med duft/blomster/urter
VI LAVER naturlige SÆBER og SHAMPOO BAR der er biologisk nedbrydeligt. Du får to timers undervisning og et hæfte med forskellige opskrifter, beskrivelse af sæbefremstilling og noget omkring naturlig farver, samt  sikkerhed og udstyr til produktionen. Du ser og er med til at udskære og lave sæbe med forskellige urter og blomster + evt. med gedemælk og honning mm., opskrifter og kombinationer er der mange af. Du laver selv din egne håndlavet sæbebar i forme.  Kurset er inklusiv materiale til at lave en stor sæbebar (til ca. 16 stk. sæber) og en sæbekasseform. Man tager sin sæbemasse med hjem i sæbekassen (husk at du skal medbringe et stort håndklæde til at pakken omkring kassen). Efter ca. 24 timer tager du så, den nu størknet sæbe, ud af formen og udskære til ca. 16 stykker fast sæbebare, der stilles til tørring i 6-8 uger, før de er klar til at kunne bruges; som hånd, ansigt og kropssæbe. Du kan tilkøbe blomster og æteriske olier, men er også velkommen til evt. at medbringe dit eget materiale.

Pris pr deltager 685,-kr. (KWnrS3a2t)

Disse workshops foregår løbende, hver mdr.

Tilmelding til June på Tlf.: 20 41 59 70

eller via happyliving.onlinebooq.dk

Kokossæbe workshop

VI LAVER SÆBE af ren kokosolie. Denne naturlige sæbe kan både bruges som en fast sæbebar; der er mild og blødgørende samt god til baby & sart og tør hud, men denne sæbebar; kan også bruges som pletgjerner og kan laves til et effektivt vaskemiddel, der er biologisk nedbrydeligt.
Du får to timers undervisning og et hæfte med de forskellige opskrifter, beskrivelse af sæbefremstilling og noget omkring sikkerhed og udstyr til produktionen. Du ser hvordan man udskære og man laver, en sæbebar til spåner og vaskepulver.
Du laver selv din egen håndlavet kokossæbe.
Kurset er inklusiv all materiale til at lave en stor sæbebar (til ca. 16 stk. sæber) og en sæbekasseform. Man tager sin sæbemasse med hjem i sæbekassen (husk at medbringe et stort håndklæde til at pakken omkring kassen). Efter ca. 5 timer tager du så, den nu størknet sæbe, ud af formen og udskære til ca. 16 stykker fast sæbebare, der nu stilles til tørring i 6 uger, før de er klar til at kunne bruges som sæbe eller kan laves til vaskepulver.

Pris pr deltager 550,-kr. (KWnrS1a2t)

 

Disse workshops foregår løbende, hver mdr.

Tilmelding til June på Tlf.: 20 41 59 70

eller via happyliving.onlinebooq.dk

 

SÆBE Workshop Håndlavet Castile

VI LAVER SÆBE af ren olivenolie, også kendt som Castillesæbe. Denne naturlige sæbe kan både bruges som en fast sæbebar; der er mild og blødgørende samt god til baby & sart og tør hud,
men denne sæbebar; kan også laves til flydende håndsæbe og/eller til et effektivt rengøringsmiddel, der er biologisk nedbrydeligt.
Du får to timers undervisning og et hæfte med de forskellige opskrifter, beskrivelse af sæbefremstilling og noget omkring sikkerhed og udstyr til produktionen. Du ser hvordan man udskære og man laver, en sæbebar til flydende sæber og rengøringsmidler.
Du laver selv din egen håndlavet Castille/olivensæbe.
Kurset er inklusiv all materiale til at lave en stor sæbebar (til ca. 16 stk. sæber) og en sæbekasseform i træ. Man tager sin sæbemasse med hjem i sæbekassen (husk at medbringe et stort håndklæde til at pakken omkring kassen). Efter ca. 24 timer tager du så, den nu størknet sæbe, ud af formen og udskære til ca. 16 stykker fast sæbebare, der nu stilles til tørring i 6-8 uger, før de er klar til at kunne bruges som hånd, ansigt og kropssæbe eller kan laves til flydende sæbe.

Pris pr deltager 550,-kr. (KWnrS2a2t)

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk