Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Frankincense har været en del af religiøs ceremoni og anvendt for sine medicinske egenskaber i tusinder af år. Et af de ældste medicinske dokumenter, man kender helt tilbage til 1500 f.Kr. indspillede brug af Frankincense olie af både læger og præster til behandling af  sygdom.

I Bibelen er der henvisningen til Frankincense anlagt af de tre vise mænd til Jesusbarnet vidner til den værdi, placeret på denne olie.

Den var af stor værdi dengang, og også nu da vanskeligheden i sourcing gør det til en af de mere dyre æteriske olier.  Frankincense udvindes af Gum harpiks fra træer i Oman, Indien, Somalia og Yemen og andre områder i Nordafrika.

DoTerra Frankincense kommer fra Oman, familien er Burseraceae, og olien er destilleret fra harpiks årer udvundet fra træet og dernæst dampdestileret.

 

FRANKINCENSE

Boswellia frereana

RØGELSE

 

Er du i tvivl om hvilken olie du skal bruge til at behandle med - så brug Frankincensen!

Egenskaber

Analgesic Antidepressant Antifungal

Anti -inflammatory Antiseptic

Astringent

Cellular protection Diuretic

Expectorant

Sedative

Wellness anvendelser

Rolig og Stress

Kulde og influenzasæson

Energi givende

Salve Immunforsvar

Strengthener 

Skin Care

Sundhedsmæssige anvendelser

Astma

Brochitis  

Sår

Dermatitis

Fordøjelsesbesvær

Neurologiske lidelser

Ardannelse

Hudlidelser

Halsbetændelse

Mavepine

Tumor reduktion

 

Typiske anvendelser

Ancient ritual forbrug og moderne forskning bekræfter, at Frankincense har afslappende virkning på den menneskelige krop, herunder opløftende stemning og øge bevidstheden.

Disse antidepressive egenskaber kan opnås gennem forskellige diffusions teknikker og topisk anvendelse, herunder forskellige former for massage.

Denne olie er også velegnet til at hjælpe med hudsygdomme.

Det er en mild olie, der i de fleste tilfælde kan anvendes direkte, hvis det er nødvendigt.

Hjælp med acne , rynker, og sår og forat reducere ardannelse er alle nævnt af dem, der har brugt denne æterisk olie.

Mest praktisk for hudpåføring er at lave en 1% til 2% opløsning med en bærer olie eller en lignende fortynding i en salve.

Frankincense FAKTA·

Boswellia Sacra vokser i Oman, Yemen og Somalia· Andre Boswellia arter vokser i Afrika og Indien·Træet kan have været opkaldt efter John Boswell, onkel Samuel Johnson biografist· I det gamle Egypten Frankincense blev anset for at være sved af guderne

Gaven givet af de vise mænd til Jesusbarnet , kom sandsynligvis på tværs af ørkener fra Oman.

BBCs Jeremy Howell besøger landet for at spørge, om en vare, der engang var sin vægt værd i guld kan blive genfødt som en behandling for kræft.

OmanMapOmans delstaten Frankincense er en 11 timers kørsel sydpå fra hovedstaden, Muscat. Det meste af turen er gennem Arabiens Empty Quarter - hundredvis af kilometer flad, dun-farvet ørken. Lige når du er begyndt at synes, det er den eneste sceneri du nogensinde vil se igen, Dhofar bjergene vises i det fjerne. På den anden side er grønne dale med græssende køer i dem. Den Dhofar region fanger hale-enden af Indiens sommer monsunregn, og de gør dette til den mest grønne plads på den arabiske halvø.

Varme vintre og showery somre er de perfekte betingelser for Boswellia sacra træ til at producere saft kaldet Frankincense. Disse træer vokser vildt i Dhofar. En tour guide, Mohammed Al-Shahri tog mig til Wadi Dawkah, en dal 20 km inde i landet fra hovedbyen Salalah, for at se en skov af dem.

Boswellia Sacra træ»De optegnelser viser, at Frankincense blev produceret her så langt tilbage som 7.000 f.Kr.," siger han. Han producerer en hær kniv. Han plejede at være et medlem af Sultanens Special Forces. Med en øvet svirp, skærer han en stribe af bark fra stammen af et af Boswellia Sacra træer. Nålestik af mælkehvid saft vises på træet, og meget langsomt, begynder at sive ud."

Dette er den første cut. Men du behøver ikke samle denne saft," siger han. "Det frigiver uanset urenheder i træet. Landmændene tilbage efter to eller tre uger og lave en anden og en tredje, klippe. Derefter saften kommer ud gul eller grøn lys, eller brun eller endog sort.

De tager dette. "Frankincense landmandKort tid efter, en Frankincense landmand ankommer i en pick-up truck. Han er hvidskæggede, iført en brun thobe og den traditionelle Oman, paisley-mønstrede turban. Han er 67-årige Salem Mohammed fra Gidad familien.

De fleste af de Boswellia Sacra træerne vokser på offentlige arealer, men skik dikterer, at hver skov er givet til en af ??de lokale familier til gården, og Wadi Dawkah er hans græstørv.Camel trainRøgelse butikHan har en gammel, sort, jern mejsel, hvormed han Gouges ud klumper af tørret Frankincense.

"Vi lærte om Frankincense fra vore forfædre, og de har lært det fra deres" siger han. "Den praksis er blevet overleveret gennem generationer. Vi eksporterede den Virak, og det er, hvordan familierne i Dhofar gjorde deres Levebrød". Og hvad en eksport, det var. Frankincense blev sendt af kamel tog til Egypten og derfra til Europa. Den blev afsendt fra den gamle havn i Sumharan til Persien, Indien og Kina. Religioner vedtaget Frankincense som brændoffer.Det er grunden til, ifølge Matthæusevangeliet i Bibelen, vismandsrapporten bragte det som en gave til Jesusbarnet. Guld: for en konge. Frankincense thi Gud. Myrra: at balsamere Jesu legeme efter døden. Romerriget eftertragtede Frankincense handel.

I det første århundrede fvt, Augustus Cæsar sendt 10.000 soldater til at invadere hvad romerne kaldte Arabia Felix at finde kilden til Frankincense og kontrollere sin produktion. De legioner, marcherende fra Yemen, blev drevet tilbage af varmen og tørke i ørkenen. De har aldrig fundet deres Eldorado.Katolsk ritualOmans Frankincense handel gik i forfald tre århundreder siden, da Portugal kæmpede Oman for dominans af søruter i den indiske og Stillehavet Ocean. I dag er der næppe nogen Omani Frankincense eksporteres. Dels er det fordi storaftagere, såsom den romersk-katolske kirke, købe billigere somaliske sorter. Dels er det fordi Omanis nu producere så lidt. "For mange år siden, 20 familier opdrættede Frankincense i dette område," siger Salem Mohammed Gidad. "Men den yngre generation kan få vellønnede job i regeringen og olieselskaberne, med pensioner.

Nu kun tre mennesker stadig producere Frankincense rundt her. Handlen er virkelig, virkelig lille!" Håb KræftMen immunolog Mahmoud Suhail håber at åbne et nyt kapitel i historien om Frankincense.

Forskere har observeret, at der er nogle agent i Frankincense som stopper kræft breder sig, og som fremkalder kræftceller til at lukke sig selv ned. Han forsøger at finde ud af hvad det er.

"Kræft begynder, når DNA-koden i cellens kerne bliver beskadiget," siger han. "Det ser ud Frankincense har en re-set funktion Det kan fortælle cellen, hvad den rigtige DNA-koden skal være.". Frankincense adskiller "hjernen" i kræftcellen - kernen - fra det »organ« - cytoplasmaet, og lukker ned kernen til at stoppe det gengive ødelagt DNA koder.

"Arbejde med Frankincense kan revolutionere behandling af kræft.

I øjeblikket med kemoterapi, læger blast området omkring en tumor at dræbe kræft, men også dræber raske celler, og svækker patienten. Behandling med Frankincense kunne udrydde kræftceller alene og lade de andre leve. Opgaven er nu at isolere agent i Frankincense som tilsyneladende fungerer dette vidunder.

Nogle indholdsstoffer i Frankincense er allergifremkaldende, så du kan ikke give en patient det hele.

Dr. Suhail (som er oprindeligt fra Irak) har allieret sig med medicinske forskere fra University of Oklahoma til opgaven.

I sit laboratorium i Salalah, udtrækker han den æteriske olie fra lokalt produceret Frankincense.

Så han adskiller olien i dets midler, såsom Boswellic syre. "Der er 17 aktive agenter i Frankincense æterisk olie," siger dr Suhail. "Vi bruger en proces for eliminering Vi har kræftramte -. For eksempel en hest i Sydafrika - og vi giver dem små doser af hvert middel, indtil vi finder en, der virker."

"Nogle forskere mener Boswellic syre er den vigtigste ingrediens Men jeg tror, det er forkert . Mange andre æteriske olier -.. Som olie fra sandeltræ - indeholde Boswellic syre, men de har ikke denne effekt på kræftceller Så vi starter på en frisk..

"Forsøgene vil tage måneder at gennemføre, og hvad resultater kommer ud af dem vil tage længere tid endnu ikke verificeret. Men dette er et blink i øjet i historien om Frankincense.

Ni tusind år siden, Omanis samledes det og brændte det, som røgelse, for sine helbredende og rensende egenskaber. Det kunne være en nøgle til den medicinske videnskab i morgen.

 

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk