Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Har du klinik, hvor du tilbyder massage, healing, zoneterapi m.m.? Og/eller er du interesseret i at:

• gøre noget godt for dig selv og din krop ?
• hjælper andre til at gøre det samme ?
• bruge naturlige produkter ?
• undgå kemi, hvor kemi kan undgås ?
• hører du til de ca. 70% af de danske lønmodtagere, der gerne vil være selvstændig?

Så er NM faktisk en rigtig god måde at lave en glidende overgang til selvstændighed, hvor du ikke behøver at bruge mange penge til et stort varelager. Det eneste det kræver er din tid, det kunne fx være den tid du bruger et par gange om ugen foran tv. I NM omsættes der for over 1000 milliarder kroner på verdensplan og 75 millioner mennesker arbejder med NM, og der kommer hver dag nye til. Så alene vil du bestemt ikke være :-)

Realistisk, kan du i fritiden på 2-5 år opbygge en acceptabel månedelig indtægt, der tilsvarer hvad man får i løn på et “normalt” job. Nogle gør det hurtigere, andre langsommere, men det er risikofrit, meget personudviklende, lærerigt, socialt, sjovt og samtidig får du opbygget en rigtig god viden om naturlig sundhed. Og investerer du i din forretning, vil der blive ved med at komme penge ind på kontoen, også når du holder ferie eller går på pension.
Og vælger du at beholde dit “normale” job, så tjener du blot flere penge end dine kolleger.

Det er måske dig der skal være min nye samarbejdspartner ?
doTERRA er i en rivende fremgang i hele Europa, og jeg søger derfor netop nu nye samarbejdspartnere.
Du vil blive en del af et hurtigt voksende team, som arbejder med vidensdeling af 100% rene æteriske olier, hudplejeprodukter, hårplejeprodukter, vitaminer og mineraler.

• Du vil få grundig oplæring i brugen af produkterne
• Du vil have muligheden for at blive tilknyttet denne hjemmeside
• Salgstræning
• Hjælp til hvordan du opbygger en succesfuld forretning
• Webinarundervisning både på dansk og engelsk
• Et netværk af gode kolleger
• Vi hjælper og støtter med hinanden på vores vej
• Vi mødes fysisk og via webinarer
Du bestemmer helt selv hvor mange timer du vil bruge ugentligt/månedligt – om du vil arbejde fritid, deltid eller fuldtid.
Et andet plus er, at når du oprettes som kunde/forhandler, vil du spare 25% på vejledende pris.
Lyder ovennævnte som noget for dig, så kontakt mig hurtigst muligt, og du kan være i gang i morgen, mere info? tlf. June +45 20 41 59 70
doTERRAs politik er IKKE at vi skal sælge – men at vi skal dele glæden ved produkterne – og heldigvis for det, siger jeg. Jeg er bestemt ikke sælger, men elsker at fortælle om hvad produkterne har gjort for mig.
Er du blevet nysgerrig – så kontakt mig endelig. Så kan vi aftale af mødes, og du kan få lov til at dufte, mærke og smage de skønne olier, inden du beslutter dig for noget som helst.

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du vil høre mere om et eventuelt samarbejde

Handelsbetingelser

1. DETAIL (kunde)
2. WHOLESALE (forhandler)

1. DETAIL (kunde)
Som en detail kunde kan du købe doTERRA produkter til deres detailpriser. Der er ingen medlemskabs omkostninger. Gør det nemt at handle, klik her på min hjemmeside:

 www.mydoterra.com/florajune  
2. WHOLESALE (forhandler – også kaldet Wellness Advocate)
Tænk på dette som et Coop kort eller et Matas kort .
*** Få det privilegium at købe wellness-produkter og æteriske olier til engrospriser, 25% under detailpris.
*** Få olierne så du er forberedt på livets små nødsituationer. doTERRA tilbyder: Kit der passer til ethvert budget, som omfatter engros / konsulent medlemskab!
Billedet jeg har sat ind, viser dig de KIT hvor medlemsskab er gratis.
Hvis du ønsker at starte med blot et par olier, kan du også det. Du klikker blot på “Introductory Enrollment Packet. Dette koster 20,- euro (ex. dansk moms) i indmeldelsesgebyr.
Som forhandler får du:
*** mulighed for at tjene op til 30% af dit månedlige køb bestilt på autoship. Det er ligesom at få kontanter tilbage på hver ordre. De produkt kreditter kan indløses når du vil. Autoship (LRP ordrer) kan annulleres, ændres eller opdateres enhver tid op til 24 timer før din forsendelse dag. Du kan endda vælge den dag, du ønsker produkterne skal sendes til dig.
*** månedens gratis produkt med en 125pv eller mere ordre, kørt på autoship (LRP) og placeret mellem den 1. og den 15. i hver måned. Hvis du ønsker produkter måneden efter dit køb, kan du bestille dem samtidig med indmeldelsen.
*** din egen personlige web shopping site, hvor du kan henvise dine personlige kunder og tjene detail bonusser – som min www.mydoterra.com/florajune – du bestemmer selv navnet efter xxx.com/_________
********************************************
For dem der blot er interesseret i at købe produkter til sig selv, og ikke er interesseret i den forretningsmæssige side, skal du ikke være bekymret for at indskrive dig som en Wellness Advocate. Der er ingen forpligtelse, nogensinde at sælge doTERRA produkter. Muligheden er der kun, hvis du ønsker at drage fordel af det i fremtiden.
For dem som er interesseret i at supplere eller erstatte din indkomst – doTERRA er en stor virksomhed med integritet og en generøs kompensationsplan. doTERRAs produkter er 100% rene og kommer fra de bedste planter. Alle æteriske olier er certificerede rene, med terapeutisk kvalitet (CPTG). Du får det privilegium at dele hverdagen og den skønne wellness med folk i alle aldre, fra spædbørn og børn, voksne og ældre. Og jeg hjælper dig gerne i gang, såfremt du gerne vil ud og fortælle om doTERRAs produkter.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk