Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living


Information om Aromaterapi ♦ Kurser og Undervisning

Æteriske olier har været brugt gennem historien i mange kulturer på grund af deres medicinske og terapeutiske egenskaber. Moderne tendenser går i retning af en mere holistisk tilgang til egen omsorg. Ligeledes kommer der flere og flere videnskabelige beviser for alternative behandlingsformer, og dette har ført til en genopdagelse af de mange fordele de æteriske olier har.

Æteriske olier anvendes både til følelsesmæssigt velvære og fysisk velvære. Olierne bruges enkeltvis eller i avancerede blandinger afhængig af egne ønsker.

Æteriske olier anvendes på 3 måder: forstøvet aromatisk, påført kroppen ved at smøre på huden eller indtaget internt som et kosttilskud. Det vil hjælpe førstegangsbrugere at arbejde sammen med nogen, som har brugt æteriske olier før, for at få en mere udbytterig og fornøjelig oplevelse.

Æteriske olier, som er helt rene, har få (hvis nogle uønskede bivirkninger), når de anvendes som anbefalet. De er dog stærkt koncentreret og bør anvendes med forsigtighed. Et eksempel er at 1 dråbe af doTERRAs pebermynte olie, svarer til at drikke 28 kopper pebermynte the.

Vær sikker på at du kun bruger 100 % rene æteriske olier til terapeutisk brug og følg alle anvisninger og instruktioner.

Æteriske olier må aldrig anvendes i øjne eller inde i øregangen. Hvis der opstår rødme eller irritation ved brug af æteriske olier, så brug en vegetabilsk olie som kokosolie til det berørte område. Vand vil ikke fortynde den æteriske olie.

Og for god ordens skyld skal jeg lige nævne, at såfremt du er gravid eller under lægebehandling, så kontakt din læge før du påbegynder brugen af olierne. Eller som nævnt før, arbejd sammen med en som har kendskab til disse olier.

Vigtigt at du husker, at æteriske olier ikke gør det ud for et lægebesøg. Æteriske olier skal ikke ses som erstatning for eventuel medicin, men som et supplement.

Aromaterapi er kendt helt tilbage til oldtidens egyptere og kinesere. Og her i Danmark, er vi flere og flere der er ved at få øjnene op for de goder Aromaterapien kan give os.

Lige nu oplever jeg, at det breder sig som ringe i vand. Du har måske hørt fra en i din omgangskreds at han eller hun har haft stor glæde af det. Og så ikke rigtig fået gjort noget i forhold til dig selv?

Der findes rigtig mange forskellige slags æteriske olier. Det jeg vil anbefale dig at være opmærksom på er, hvor rene olierne er. Og sikre dig, at der ikke er fyldstoffer tilsat.

Jeg holder meget af de æteriske olier fra doTERRA, som p.t. er det eneste firma i verden, der har CPTG godkendelsen. Det vil sige ”Cerfitied Pure Therapeutic Grade” – Rene æteriske olier til terapeutisk brug., og repræsenterer de sikreste og mest gavnlige olier, der er tilgængelige i verden i dag.
For at bruge olierne kræves ikke meget. Du kan blot komme 1 dråbe under fødderne 2 gange om dagen – om morgnen og til natten. Du kan tage en varm klud med et par dråber olie på, og lægge kluden på panden eller brystet, og nyde det i 5-10 min. Når huden bliver varm udvides dine blodkar og olien optages dermed bedre.

Ved fx smerter, påføres olien direkte på området. Hvis du er så heldig at have badekar, så er det ren luksus at bruge netop den olie du har brug for, mens du nyder et varmt bad. Du tager en lillebitte smule fløde og 3-4 dråber æterisk olie, og blander disse sammen – og putter ned i badevandet. Olie og fløde sammen gør at olierne fordeler sig i vandet – og ikke lægger som oliepletter ovenpå. Dette kan du med fordel også gøre når/hvis du tager fodbad.
En diffuser er ikke til at undvære, hvis du vil have fuld gavn af æteriske olier. Du kan med stor gavn bruge denne i løbet af dagen eller aftenen. Der kommes demineraliseret vand i og derefter et par dråber af den eller de ønskede olier. De æteriske olier er meget virksomme, og du bør allerede efter et par dages brug kunne mærke en forskel.

Når du påfører olierne direkte på kroppen

Sørger kroppens kredsløb for at olierne optages. Kredsløbet er kroppens transportsystem. Når de æteriske olie, på ganske kort tid, er trængt ind i blodbanerne, bevæger de sig hen til de områder hvor de kan gøre mest gavn.

Æteriske olier virker ved at påføre olierne på kroppen fordi oliens molekyler er så små, at de kan passerer gennem overhuden og ned til det næste hudlag, der indeholder mange små blodårer (kaldet kapillærer). Det er gennem disse kapillærer og kroppens kredsløb, at de æteriske olier kommer ud i hele kroppen.

Når du indånder de æteriske olier

En del af indåndede olie molekyler går gennem lungerne, hvorefter de passerer over i kroppens kredsløb.
Uanset hvordan du vælger at bruge de æteriske olier, påvirkes kroppen. Derfor kan de 100% rene olier være meget effektive, både psykisk og fysisk.

I modsætning til kemisk medicin, giver æteriske olier ikke bivirkninger og der efterlades ikke rester i kroppen. Evt. rester af æteriske olier udskilles naturligt via kroppens urin, afføring, sved og udånding.

Vær opmærksom på at dette handler om 100 % rene æteriske olier. Æteriske olier indeholdende fyldstof, fx. alkohol må ALDRIG anvendes i aromaterapi.

LOTUS diffuser
De æteriske olier forstøves ud i lokalet.
Pris: 75,- Euro
Kan bestilles via dette link: www.mydoterra.com/florajune

ZENBOW diffuser
De æteriske olier forstøves ud i lokalet.
Pris: 55,- Euro
Kan bestilles via dette link: www.mydoterra.com/florajune

ZEN DELUXE diffuser
De æteriske olier forstøves ud i lokalet.
Pris: 90,- Euro
Kan bestilles via dette link: www.mydoterra.com/florajune

Hvis du har lyst til at bestille nogle af de skønne olier, kan du gøre det her:
www.mydoterra.com/jordensgaver

Produkterne sendes fra England, og afregnes i euro.

Af forsendelsesmuligheder kan du vælge:
DHL, og du har varerne i løbet af 2-3 hverdage.
Mail Delivery, og du må forvente op til 14 dages levering, da vores danske postvæsen ikke kan prale af hurtighed.

Når du køber, er du velkommen til at kontakte mig når du har modtaget dine olier – jeg vil meget gerne gennemgå dine olier med dig, så du allerede fra dag 1 får en skøn oplevelse med olierne.

Jeg kan fanges via sms på 20 41 59 70, og jeg vil ringe tilbage til dig hurtigst muligt.

Kunde, forhandler eller til videresalg

  1. DETAIL (kunde)
  2. WHOLESALE (forhandler)

******************************************************

  1. DETAIL (kunde)

Som en detail kunde kan du købe doTERRA produkter til deres detailpriser. Der er ingen medlemskabs omkostninger. Gør det nemt at handle, klik her på min hjemmeside: www.mydoterra.com/florajune

 

  1. WHOLESALE (forhandler – også kaldet Wellness Advocate)

Tænk på dette som et Coop kort eller et Matas kort .

*** Få det privilegium at købe wellness-produkter og æteriske olier til engrospriser, 25% under detailpris.

*** Få olierne så du er forberedt på livets små nødsituationer. doTERRA tilbyder: Kit der passer til ethvert budget, som omfatter engros / konsulent medlemskab!

Du kan købe et startkit, med forskellige skønne olier, og dermed få indmeldelsen gratis. Disse kit vil fremgå når du bestiller.

Hvis du ønsker at starte med blot et par olier, kan du også det. Du klikker blot på “Introductory Enrollment Packet. Dette koster 20 euro (ex. dansk moms) i indmeldelsesgebyr.

Som forhandler får du:

*** mulighed for at tjene op til 30% af dit månedlige køb bestilt på autoship. Det er ligesom at få kontanter tilbage på hver ordre. De produkt kreditter kan indløses når du vil. Autoship (LRP ordrer) kan annulleres, ændres eller opdateres enhver tid op til 24 timer før din forsendelse dag. Du kan endda vælge den dag, du ønsker produkterne skal sendes til dig.

*** månedens gratis produkt med en 125pv eller mere ordre, kørt på autoship (LRP) og placeret mellem den 1. og den 15. i hver måned. Hvis du ønsker produkter måneden efter dit køb, kan du bestille dem samtidig med indmeldelsen.

*** din egen personlige web shopping site, hvor du kan henvise dine personlige kunder og tjene detail bonusser – som min www.mydoterra.com/florajune – du bestemmer selv navnet efter xxx.com/_________

********************************************

For dem der blot er interesseret i at købe produkter til sig selv, og ikke er interesseret i den forretningsmæssige side, skal du ikke være bekymret for at indskrive dig som en Wellness Advocate. Der er ingen forpligtelse, nogensinde at sælge doTERRA produkter. Muligheden er der kun, hvis du ønsker at drage fordel af det i fremtiden. For dem som er interesseret i at supplere eller erstatte din indkomst – doTERRA er en stor virksomhed med integritet og en generøs kompensationsplan. doTERRAs produkter er 100% rene og kommer fra de bedste planter. Alle æteriske olier er certificerede rene, med terapeutisk kvalitet (CPTG). Du får det privilegium at dele hverdagen og den skønne wellness med folk i alle aldre, fra spædbørn og børn, voksne og ældre. Og jeg hjælper dig gerne i gang, såfremt du gerne vil ud og fortælle om doTERRAs produkter.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk