Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living


Patchouli Pogostemon cablin

Om patchouli

Patchouli æterisk olie som er destilleret fra blade og blomster af en mellemstor (op til tre meter høje) grønne busk med små rosa-hvide blomster. den er af mint familien og er hjemmehørende i de tropiske områder i Asien.

Den er nu almindeligt udbredt i Brasilien, Kina, Indien, Indonesien, Malaysia, Filippinerne, Thailand, Vestafrika, Vietnam og kan dyrkes i Amerika.

Der er tre primære arter af planten, cablin, heyneanus og hortenis. Mange æteriske olier kommer fra heyneanus som er en mindre effektiv olie.

DoTerra bruger olie destilleret fra cablin arterder giver de bedste æteriske olie og har en markant anderledes lugt end de ringere olier.

Patchouli er blevet brugt af asiatiske kulturer i århundreder for sine medicinske egenskaber. På grund af sine egenskaber, den blev brugt til at bekæmpe infektioner, fordøjelsesproblemer, til hudpleje, og som en modgift mod insekt-og endda slangebid. I vores moderne tidsalder blev det populært med hippie generation i 60'erne for, måske andre end ægte medicinske køb.

Både Tisserand og Schnaubelt nævne den stikkende lugt selv likening det til "lugt af geder, muggen kviste og gamle frakker". Denne stærke og vedholdende lugt fremkalder både positive og negative reaktioner. Nogle foreslår sin tunge, muggen lugt bliver en erhvervet smag og lugt har den unikke egenskab af "bedre med alderen" som en fin vin. 

 

Typiske anvendelser

Patchouli, som med andre olier, har en række egenskaber, der fører til mange anvendelsesmuligheder. Den tunge musky lugt hjælper mange at kontrolere angst eller kæmpe depression.

aromatically den er også effektiv imod åndedrætsbesvær.

på grund af sine antibakterielle egenskaber, den kan anvendes topisk til sår og har den ekstra fordel af regenerering af hudens væv og derved reducere ardannelse.

Den kan også bruges udvortes til insekt-og slangebid. Endvidere for huden, er det en stor udrensning agent og er blevet foreslået til acne, dermatitis, eksem og endda hæmorider.

 

Dr. David Hill diskuterer egenskaber Patchouli nævner den at have mere end 24 sesquiterpener der tillader denne æterisk olie til at krydse blod-hjerne barrieren, hvilket gør det en meget effektiv beskytter af det centrale nervesystem. Han foreslår også, at det er effektivt i kombination med Vetiver, for børn med ADHD eller autisme og voksne med Alzheimers eller komme fra et slagtilfælde. sin ansøgning forslag er at anvende et par dråber i munden, bunden af kraniet, eller under fødderne eller blot åndedrag aroma af patchouli.

Egenskaber

Antibiotika

Antidepressiv

Antifungal

Anti-inflammatorisk

antiseptisk

Antitoksisk

Astringerende

Dekongestant

Vanddrivende

Beroligende

 

 Wellness anvendelser

Calm & Stress Relief

Cleansing

Deodorant

Hudpleje

Sundheds Anvendelser

Acne

ADHD

Alzheimers

Angst

Autisme

Åndedrætsbesvær

Depression

Dermatitis

Eksem

Hæmorider

Insektbid

Ardannelse

Slangebid

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk