Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Følelsesmæssig healing med Black Pepper

 

Olien for afmaskering
Black Pepper afslører masker og facader, der anvendes til at skjule dele af selvet. Siden barndommen har de fleste af os lært, at nogle følelser og adfærd er "godt", mens andre ikke er. Så i stedet for at søge at forstå tilsyneladende upassende følelser og adfærd, dømmer, fordømmer og undertrykker man dem. Nogle lærer tidligt, at for at blive elsket og accepteret, skal man skjule uønskede aspekter af sig selv bag en maske eller facade.
Black Pepper inviterer dig til at "blive rigtig" ved at grave dybt i de mindre forstået dele af selvet. Uanset om de sande motiver og følelser anerkendes eller ej, fortsætter de med at eksistere. Jo mere disse følelser skubbes ned, begraves og undertrykkes, jo mere vil de forsøger at give sig til kende. Hvis de (følelserne) ikke ærligt behandles og anerkendes, vil de ofte komme til udtryk gennem tilfældige, kompulsiv (tvangshandlinger) eller vanedannende adfærd.
Black Pepper re-antænder sjælens ild, nærer motivationen, højner energien og fremskynder helingsprocessen. Det giver en individuel styrke til at overvinde de udfordringer og problemer, man bærer på og opfordrer os til at leve i integritet med Selvet.

Følelser der bliver arbejdet med:Følelsesmæssig uærlighed, undertrykte følelser, føler sig fanget, stolte, overfladisk, fordømmende
Black Pepper - Piper Nigrum (Sort Peber)
•Stimulerende og beroligende for fordøjelsen
•Modvirker gigt
•Vanddrivende
•Mod bakterier
•Nerveberoligende
•Yang olie
•God ved indestængte følelser
Æterisk olie af sort peber er højt i monoterpener og sesquiterpener, som er naturlige kemikalier kendt for deres antioxidant aktivitet og deres evne til at understøtte immunsystemet, når det er mest nødvendigt. Når sort peber æterisk olie indtages oralt, hjælper en sesquiterpen, der kaldes caryophyllene, kroppen til en sund cellefunktion.
Intern brug af æterisk olie af sort peber kan også fremme sund cirkulation. Men når den anvendes udvortes, bør den anvendes med forsigtighed på grund af dens kraftige opvarmende virkning. Black Pepper er en meget forskelligartet olie, der giver mange fysiske og mentalt stimulerende egenskaber, som er afgørende for at fremme menneskers sundhed.
Almindelige anvendelser: Afhængighed (tobak)
Olien er destilleret af de umodne soltørrede peber korn. Olien er eminent til at stimulere fordøjelsen lige fra spytkirtlerne i munden til tyktarmen og til udskillelsen af galde til maven. Olien er også beroligende ved luft i maven. Olien modvirker gigt da den styrker cirkulationrn og samtidig udskilles affaldsstoffer. Olien er vanddrivende og forøger svedudskillelsen.
Olien er antibakteriel og specielt i tarmene, munden og fordøjelsessystemet.
Anvendelser
Lav en opvarmende, beroligende massage ved at kombinere 1-2 dråber med doTERRA fraktioneret kokosolie.
Diffus eller indånd direkte for at berolige ængstelige følelser.
Tag en til to dråber i veggie caps daglig, når sæsonmæssige trusler er høje.
Tilsæt til kød, supper, og salater for at forbedre mad smag og hjælpe fordøjelsen.
AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk