Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen (keine deutche seite)

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Fraktioneret kokosolie er:

S    En helt ren og naturlig bære olie

S    Absorberer let ind i huden

S    Dejlig måde at massere olierne ind i kroppen, uden at tilstoppe porerne

S    Fremragende til tør eller problem hud

S    Fedter ikke og er fuldstændig opløselig med alle de æteriske olier

S    Farveløs, lugtfri, pletter ikke og vil ikke dufte harsk

Olier der er skal fortyndes:

S     Oregano

S     Thyme

S     Cinnamon

S     Cassia

S     Clove

 

Sjov kendsgerning Det er blevet sagt at kokospalmen har flere anvendelser end noget andet træ i verden. Palmen bruges til drikkevarer, mad, skygge, stråtag, hatte, kurve, møbler, tøj, trækul, musikinstrumenter, shampoo og meget mere. Det er også kendt at være en "livredder". Når der er orkaner har folk, lænket sig til træet, for at undgå at blive blæst omkuld eller ud i havet. Dette da træet er meget fleksiblet.

 

Bærer olie bruges til at neutralisere

 

Fraktioneret kokosolie giver en række fordele i forhold til den almindelige kokosolie, primært øget holdbarhed. I modsætning til almindelig kokosnødolie kan fraktioneret kokosolie modstå lys og høj varme uden at gå i stykker. Det er også lettere, fedter ikke og har en større rensende virkning på huden, hvilket gør den populær som bærer til æteriske olier og som base for en række hudplejeprodukter.

 

For at neutralisere en effekt fra æteriske olier, er det vigtigt at vide, hvad man IKKE skal gøre og hvad man SKAL gøre.

 

Æteriske olier kan ikke neutraliseres med vand. Vand gør mere skade en gavn, da vandet ofte åbner porerne og tvinger de æteriske olier dybt ind i overhuden (epidermis) eller øjne.

 

doTERRA tilbyder fraktioneret kokosolie (FCO), hvis man ikke har denne, kan olivenolie også gøre underværker.

 

Udover at være en bære olie for andre æteriske olier, er FCO gavnlig i sig selv. FCO har evnen til at passere gennem en celle, ligesom de æteriske olier gør og giver dermed en længere og dybere heling af oliens kvalitet. FCO supplerer vores krop med fordelene ved en sund funktion af skjoldbruskkirtlen og ved at øge stofskiftet. Hæver vores energiniveau ved at gå direkte til leveren uden om lymfesystemet . Olien er i en let absorberende og fordøjelig form.

 

Med hensyn til vores immunforsvar, reducerer FCO betændelse i tarmene og dræber mikrober, der forårsager betændelse. Mikrober er en organisme der så lille, at den kun kan ses i et mikroskop.

 

FCO er blevet fundet at hjælpe diabetikere med blodsukkeret, da det IKKE kræver galdesalt eller enzymer kaldet lipase (betegnelse for vandopløselige enzymer), der primært produceres i bugspytkirtlen for fordøjelse og absorption såvel som proteiner og stofskifte.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk