Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

HOLIDAY PEACE, BLENDEN FOR CONTEMPLATION (Fås i december, så længe lager haves)

God at have primært i vinter halvåret hvor vi går lidt i hi fysisk og emotionelt. Trækker os indad, fordøjer, mærker livet, er med dét der er, og transformerer ❤

Holiday Peace indeholder sibirsk, douglas- og himalaya-gran, samt aromaerne fra grapefrugt, frankincense og vetiver og vil hjælpe dig med at finde roen i vintersæsonen.

Blenden fanger vinterens naturlige vækstdvale som tillader vital tid til energi-besparelse og introspektion, at se indad. Den minder os om, at der er sæsoner og cyklusser for alle levende væsener. Duftene inviterer til overgivelse til sæsonens stilhed og giver tid til, at undersøge dybere mening bag oplevelser.

Gran olierne i blenden støtter alle til slægtshealing ved, at hjælpe os med at forbinde os med vores slægts historie. Leder blidt sjælen mod sandhed og opdagelse af, hvad der er uforløst fra tidligere generationer.

Tidligere generationers historier, sår, traumer og erindringer er ofte lagret i DNAet. Blenden inviterer til blid undersøgelse af, hvad kroppen gemmer på og opmuntrer til medfølende at lytte til kroppens budskaber. Støtter arbejdet med at reparere, restituere og forløse.

Blenden giver forsikring til den, der er kaldet som det levende link til at heale slægtslinien for fortidige og fremtidige generationer og opmuntrer dem til at slutte fred indad og udad til.

Jeg har selv i de forgangne uger oplevet, at når jeg bruger olien, bliver der mere stille inden i. Blenden hjælper kroppen til at få budskaberne ud, - også om, at kroppen evt er træt. SÅ HVIS din krop faktisk har brug for hvile, så vil du helt sikkert blive træt og tage et blund, når du bruger olien.

Holiday Peace virker fortrinligt til god lindrende nattesøvn. 1 dråbe under hver fod;-)

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk