Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen (keine deutche seite)

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Hvad er Japansk Lifting?
En ansigtsbehandling med Japansk Lifting er langt mere end blot en almindelig ansigtsbehandling ... den giver ansigtet en mere frisk glød, den mindsker rynker, glatter og afspænder ansigtet på en hel unik måde. Samtidig opnår man også en hel fantastisk følelse af ro i hele kroppen og behandlingen har dermed også en skøn afstressende effekt på krop og sind.

Det er primært ansigtets muskler og væv, der behandles, men japansk lifting stimulerer hele kroppen og forbedrer dit generelle velbefindende. Japansk lifting udføres med hænderne og behandlingen bygger på forskellige vævsopstrammende teknikker, bl.a. akupressur, ansigtsmassage, lymfedrænage og ansigtszoneterapi. Blodcirkulaturen i ansigtsmuskulaturen og bindevævet øges, så toksiner og ophobet væske dræneres og du opnår en glattere og mere vital ansigtsglød og de fine linjer mindskes. Ved et intensivt forløb med flere behandlinger over kort tid, kan rynker og linjer reduceres og ansigtet får et mere afslappet og friskere udseende.

​Japansk lifting har virkning på hele kroppen, da akupressur og ansigtszoneterapi har forbindelse med nervesystemet, kredsløbet og de indre organer. Behandlingen virker afstressende og du vil opleve at dine kunder mærker øget velvære i hele kroppen. I behandlingen indgår også fod- og underbensmassage for "grounding" og så er det bare superdejligt!


Japansk Lifting er også god mod hovedpine, nakke- og kæbespændinger, som mange oplever forsvinder i løbet af behandlingsforløbet.
En behandling tager ca. 60 min.  

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk