Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Aromaterapien har rødder langt tilbage i historien. Det har været kendt i adskillige år, at vi kan hente støtte og healing fra naturen. Essentielle olier er essensen af planter, fx urter, frugter, træer eller blomster. Olierne vibrerer alle på en høj frekvens, og vi kan dermed bruge de mange essentielle olier til at skabe balance og hæve vores egen frekvens. Menneskets celler er nemlig meget lig planternes. Kort fortalt kan vi med oliernes hjælp få cellerne tilbage til homøostase, der egentlig bare er et fancy ord for indre balance. En indre balance vil altid skabe ydre balance. Så enkelt kan det gøres.

Certifikat Kurser og Behandlinger

 

Prøv FloraJune´s "Golden Special" 

Luksus Wellness

​En fantastisk wellness oplevelse i 1½ time. Du får både Aroma-Massage på ryg og fødder & Japansk Face Lifting. De mange fordele ved AROMATOUCH® teknikken er bl.a. stresshåndtering og styrkning af immunforsvar balancen & FaceLiftningen (Japansk Lifting) er en Luksus Anti-agting behandling, der kombiner Ansigts-Zoneterapi, Lymfe-drænage + Alge-Masker, HybenRose-Kerne Olie, Økologisk Creme og Mineraler kugler som stimulere både Sanser, Organer og Skønhed. Behandlingen inkludere også en lille Hovedbunds- & Hånd Massage. En kombinations behandling - et super tilbud du virkelig kan glæde dig til.

Happy Living with Natural Wellness & Holistik Bodycare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad er Japansk Lifting?
En ansigtsbehandling med Japansk Lifting er langt mere end blot en almindelig ansigtsbehandling ... den giver ansigtet en mere frisk glød, den mindsker rynker, glatter og afspænder ansigtet på en hel unik måde. Samtidig opnår man også en hel fantastisk følelse af ro i hele kroppen og behandlingen har dermed også en skøn afstressende effekt på krop og sind.

Det er primært ansigtets muskler og væv, der behandles, men japansk lifting stimulerer hele kroppen og forbedrer dit generelle velbefindende. Japansk lifting udføres med hænderne og behandlingen bygger på forskellige vævsopstrammende teknikker, bl.a. akupressur, ansigtsmassage, lymfedrænage og ansigtszoneterapi. Blodcirkulaturen i ansigtsmuskulaturen og bindevævet øges, så toksiner og ophobet væske dræneres og du opnår en glattere og mere vital ansigtsglød og de fine linjer mindskes. Ved et intensivt forløb med flere behandlinger over kort tid, kan rynker og linjer reduceres og ansigtet får et mere afslappet og friskere udseende.

​Japansk lifting har virkning på hele kroppen, da akupressur og ansigtszoneterapi har forbindelse med nervesystemet, kredsløbet og de indre organer. Behandlingen virker afstressende og du vil opleve at dine kunder mærker øget velvære i hele kroppen. I behandlingen indgår også fod- og underbensmassage for "grounding" og så er det bare superdejligt!


Japansk Lifting er også god mod hovedpine, nakke- og kæbespændinger, som mange oplever forsvinder i løbet af behandlingsforløbet.
En behandling tager ca. 60 min.  

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk