Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Cedarwood er Olien for fællesskab
Cedarwood bringer folk sammen for at opleve styrken og værdien af fællesskab. Personer med behov for Cedarwood kæmper for at danne bånd/fællesskab inden for sociale grupper. Det kan ofte skyldes en over-udviklet sans for individualitet. I stedet for at lade sig blive støttet af familie, venner eller et fællesskab, lever de af overdreven selv-afhængighed. På den anden side, kan det også skyldes afbrydelse/adskillelse fra sin familie, at de føler det svært at danne sociale rødder. Cedarwood inspirerer følelsen af at høre til og hjælper hjertet i åbningen til at modtage kærlighed og støtte fra andre mennesker. Cedarwood opfordre viljestærke personer til koble styrken af individualitet sammen med den støttende power der er i et fællesskab.
Cedarwood støtter os i at se, at vi ikke er alene; Livet er en fælles oplevelse. Cedarwood hjælper også med at åbne bevidstheden, så vi kan se alt den støtte der er omkring os, fra venner og familie – men som vi har overset. Den opfordre os til både at give og modtage, så vi kan opleve styrken af grupper og glæde ved relationer.
Følelser der bliver arbejdet med: Manglende evne til at danne bånd eller sociale rødder, ensomhed, følelsen af at være adskilt fra familie, asocial
Cedarwood - Juniper Virginiana (Cedertræ)
 
  • Mod Gigt
  • Mod Krampe
  • Mod eksem
  • Sammentrækkende
  • Slimløsende
  • Vanddrivende
  • Beroligende
  • Mod svampe
 
Kemi af Cedarwood Oil
Hovedkemiske komponenter: a-cedrene, cedrol, thujosen
Cedarwood falder ind under en gruppe kemikalier kendt som sesquiterpener. Æteriske olier, der indeholder sesquiterpener, er almindeligt kendt for deres evne til at fremme jordforbindelse og balancering af følelser, når de anvendes aromatisk. Cedarwood olie indeholder de vigtigste sesquiterpener bestanddele cedrene, og thujopsene, som hjælper med at forbedre udseendet af huden og fremme jordforbindelse og følelsesmæssig balance.
I lighed med Vetiver, Patchouli og Sandalwood er Cedarwood olien almindeligvis kendt som en jordforbindende olie, på grund af dens kemi.
Almindelige anvendelser: Beroligende, spændinger, tuberkulose, urinvejsinfektion, yoga
 
Cedertræet kommer fra Nordafrika og olien destilleres fra selve træet. Olien er effektiv mod gigt, den har en betændelsesnedsættende virkning og er dermed smertestillende ved ledsmerter. Olien er krampeløsende og derfor anvendelig ved sammentrækninger i luftvejene, tarmene, musklerne og nerverne. Olien har en opstrammende virkning og stimulerer stofskiftet. Olien er effektiv ved betændelsestilstande, der forårsager eksem. Olien har en sammentrækkende og opstrammende virkning på organerne, musklerne og vævet i det hele taget. Olien er vanddrivende og idet kroppen kan udskille ophobet væske kan det have en indvirkning på gigt, forhøjet blodtryk og ophobede affaldsstoffer i blodet. Olien er slimløsende og hjælper derfor ved hoste, røde øjne, forkølelse mm. Olien er beroligende og er meget anvendelig ved stress, søvnløshed, angst og uro. Olien frigør serotonin der omdannes til melatonin, der har en afspændende virkning på sindet. Psykisk kan olien giver en oplevelse af tryghed og centrering.
AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk