Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

CHIKITSA AROMA MASSAGE - Lær at behandle med terapeutiske æteriske olier

Chikitsa er indisk og betyder behandling

Så en CHIKITA AROMA MASSAGE (Symphony of the Cells)

består af forskellige protekoller, hvoraf man 

kan udvælge en protekol, efter en samtale med sin klient og på den måde

 tilpasser behandlingen, de olier, personen personligt har brug for

 

 

Skab en symfoni i dine celler med Aroma Massage

Symphony of the Cells er en behandlingsform og en livsstil, der fremmer og støtter et godt immunforsvar, emotionel healing og hjælper til at skabe balance i krop, sind og ånd. Ved at lære om denne behandlings form, får du et værktøj, du kan bruge til at forebygge og støtte mange ubalancer i hverdagen. Det er enkelt at lære og virker effektivt.

Vi bruger Symphony of the cells til at skabe balance i kroppen, hvor du arbejder med de forskellige kropssystemer. Det er en holistisk tilgang, hvor du virkelig går dybt med olierne og livsstilsændringer, som er specifikt for dit behov.

En sund livsstil handler også om at spise sundt, motionere, få god søvn og reducere giftige kemikalier i huset. Det er denne livsstil vi vil inspirere dig til at leve, så du kan have en krop, der har vitalitet til at kunne være med dig på alle dine store drømme for resten af livet.

Hvad er SOC – Symphony of the cells?

Symphony of the cells er en behandlingsform skabt af Boyd Truman, der er en naturlig del af en sund livsstil med æteriske olier. Alle kan lære at lave en SOC behandling og man behøves ikke at have en massage briks, selvom mange vælger at bruge det.

Symphony of the cells behandlingerne er en samling af 20 forskellige applikationer, der arbejder på forskellige kropssystemer, så alt efter hvad du har brug for, kan du vælge hvilken protokol, der passer for dig.

Selve behandlingen tager 10 - 50 minutter at udføre, og du kan tilpasse hvor ofte du vil gøre behandlingen alt efter, om det er akut behov eller kun for at vedligeholde kroppen.

Kombinerer du SOC behandlinger med en sund livsstil, så lærer du, hvordan systemerne i kroppen hænger sammen med de ubalancer, der kan opstå i kroppen. Det gør at du kan tage ansvar for dig selv og din familie og altid have et værktøj, der kan støtte dig i hverdagen.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk