Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Cardamom er en nær slægtning til Ginger. Kardemomme er kendt for at være til gavn for fordøjelsessystemet i en række forskellige måder. Den er almindeligt anvendt til at hjælpe med at reducere fordøjelsesbesvær og kvalme og til at lindre ubehag i maven samt fremmer fordøjelsen. Dens særlige duft kan mindske køresyge samt fremme en positiv stemning. 

Kardemomme har dybtgående virkninger på åndedrætsorganerne på grund af sin høje 1,8-cineole indhold, der fremmer en klar vejrtrækning og luftvejs-sygdomme. 

Note: I Sydøstasien; bruges Kardemomme til traditionelle indisk slik og te, for sin kølige, men alligevel minty aroma og smag.

 

Kardemomme 

Cardamom

Elettaria cardamomum

DoTerra´s Kardemomme æterisk olie er udvundet fra Kardemomme frø dyrket i Guatemala, ved hjælp af vores strenge CPTG ® prøvningsstandarder. Gennem et samarbejde og ansvarlig sourcing arrangement, DoTERRA er i stand til at have en væsentlig indvirkning på livet for lokale partnere, der sikrer, at disse landbrugssamfund nyde en bedre livskvalitet.

 

Gode fordele til:

Stress 

Forkølelse og influenza 

Fordøjelses Problemer

Fødevare smagsforstærker

Maveproblemer

Vejrtrækning

Gode egenskaber ved:

Celle Sundhed

Fordøjelsesændringer

Dårlig fordøjelse

Motion sygdom

Kvalme

 

Forholdsregler: Opbevares utilgængeligt for børn. Hvis du er gravid, ammende, eller under en læges pleje, skal du kontakte din læge. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder. Mulig hud følsomhed .

Typiske Anvendelse

Brug 1 dråbe med 4 ounce vand internt at lette fordøjelsesbesvær eller urolig maveonde. Anvendes internt Kardemomme hjælper også til at opretholde en optimal mave balance og cellulære sundhed. Sådan fremmer klar vejrtrækning ved at diffuse den ud i rummet ,  indånde eller gnide et par dråber med bære olie på bryst og trække vejret dybt. Diffus eller inhalere for at løfte humør eller bidrage til at afhjælpe kvalme eller køresyge. Gnid et par dråber på under fødderne - Det kan det være nødvendigt at fortynde med en bærede olie (f.eks kokosolie) eller tilføje et par dråber til en gel kapsel. Tilføj på brød, smoothies, kød og salater at styrke mad smag, og god medvirken i fordøjelsen.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk