Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Regler for datagennemsigtighed (jf. EU's regler)

Først i almindeligt sprog

 

Ifølge den nye lov fra 25. maj 2018 kan du når som helst bede mig om at slette dine oplysninger til enhver tid. Jeg videregiver aldrig oplysninger til andre, og de oplysninger du giver mig, gemmes i e-hjemmesides database. Det er den platform, hvorfra min hjemmeside er distribueret.

 

Der er ingen produkter, der sælges direkte fra denne hjemmeside, og derfor indsamler jeg de oplysninger, du giver mig, med henblik på at sende dig nyhedsbreve, der indeholder artikler om æteriske olier, forskning, kurser og vores ydelser. Det betyder at mine nyhedsbreve både indeholder information, men også til med henblik på markedsføring, som alle nyhedsbreve er.

 

I det tilfælde, at du kontakter mig via kontaktformularen, er det eneste, jeg vil gemme, det du skriver i formularen for at kunne svare dig. Der ud over, vil jeg aldrig offentliggøre en anmeldelse, en “case”, et billede eller en anbefaling uden skriftlig tilladelse fra dig, og du kan til enhver tid tilbagetrække tilladelsen.

 

Endelig bruger jeg en service fra e-hjemmeside for at få besøgensstatistikker som indeholder data som antal besøgende, fra hvilket land, besøgte sider og artikler og tid brugt på siden, for at hjælpe mig med at forbedre happyliving.site. Selv har jeg ikke direkte adgang til, hvem der har besøgt min hjemmeside mm., da den er gemt i e-hjemmesides

xs database, som også er underlagt den nye EU-lov om gennemsigtighed og kontrol af private data og derfor beskytter dine oplysninger sikkert bag en firewall.

 

Hvis jeg foretager nogen ændringer, vil jeg informere dig i et nyhedsbrev på forhånd.

 

Nedenstående er stort set en standard “privacy policy” formular i det obligatoriske juridiske sprog (oversat fra engelsk), som vi alle er pålagt at have på vores websider fra nu af. Da det er en tilnærmer standard, er den også baseret på at dække hjemmesider med webshops mv.

Hvilken type information indsamler jeg?

Jeg modtager, indsamler og opbevarer alle oplysninger, du indtaster på min hjemmeside eller leverer på nogen anden måde. Desuden indsamler jeg internetprotokol (IP)-adressen, der bruges til at forbinde din computer til internettet. Log in, email adresse, adgangskode, computer og forbindelsesoplysninger. 

 

Jeg kan bruge softwareværktøjer til at måle og indsamle sessionoplysninger, herunder siderespons x længden af ​​besøg på bestemte sider, side interaktion oplysninger og metoder, der bruges til at bladre væk fra siden. 

 

Jeg indsamler også personligt identificerbare oplysninger (herunder navn, email, adgangskode, kommunikation), betalingsoplysninger (herunder kreditkortoplysninger), kommentarer, feedback, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Hvordan indsamler jeg oplysninger?

 

Når du gennemfører en transaktion på min hjemmeside, indsamler jeg personlige oplysninger, du giver, som dit navn, adresse og e-mail-adresse. Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt af de specifikke grunde, der er angivet ovenfor.

 

For at abonnere på vores nyhedsbrev gemmer jeg e-mail-adresse og navn.

Hvorfor indsamler jeg sådanne personlige oplysninger?

 

Jeg indsamler sådanne ikke-personlige og personlige oplysninger til følgende formål:

 • At levere og betjene Tjenesterne;

 • At give vores brugere løbende kundesupport og teknisk support;

 

 • For at kunne kontakte vores besøgende og brugere med generelle eller personlige servicerelaterede meddelelser og salgsfremmende meddelelser

 • At samle statistiske data og andre informationer og/eller udledte ikke-personlige oplysninger, som jeg eller vores samarbejdspartnere kan bruge til at yde og forbedre vores respektive tjenester

 • At overholde gældende love og bestemmelser.

 

Hvordan gemmer jeg, bruger, deler og oplyser besøgendes personlige oplysninger?

Webstedet er hostet på e-hjemmesides platformen. E-hjemmeside giver mig den online platform, der giver mig mulighed for at sælge produkter og tjenester til dig. Dine data kan gemmes via e-hjemmesides's datalagring, databaser og de generelle applikationer. De gemmer dine data på sikre servere bag en firewall.

 

Alle direkte betaling gateways som tilbydes af e-hjemmeside anvender og overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS, som forvaltes af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats for mærker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker håndtering af kreditkortoplysninger fra vores butik og dets udbydere.

 

I juridisk sprog:

 

Jeg kan kontakte dig for at underrette dig om din konto, hvis der er fejl eller problemer med din konto, for at løse tvists, for at indsamle gebyrer eller skyldige beløb, for at få dine meninger gennem undersøgelser eller spørgeskemaer, for at sende opdateringer om vores virksomhed eller som ellers nødvendigør at kontakte dig for at håndhæve vores brugeraftale, gældende nationale love og enhver aftale jeg måtte have med dig. Til disse formål kan jeg kontakte dig via e-mail, telefon, tekstbeskeder og post.

 

Hvordan bruger du cookies og andre sporingsværktøjer?

 

Ærligt ved jeg ikke, om jeg indsamler data via cookies, men jeg bruger andre sporingsværktøjer fra e-hjemmeside, for at give mig besøgsstatistikker baseret på fakta, som antal besøgende, fra hvilke lande, sider og blogposter af interesse og tid, der bruges på hvert websted for at hjælpe mig med at forbedre mit websted. Jeg har selv ikke direkte adgang til, hvem der har besøgt min hjemmeside, da den er gemt i e-hjemmeside-databasen, som også er underlagt den nye EU-lov om gennemsigtighed og kontrol med private data og sparer derfor information sikkert bag en firewall.

 

Det er vigtigt at bemærke, at tredjepartstjenester, som f.eks. Google Analytics eller andre applikationer, der tilbydes via Wix App Market, placerer cookies eller bruger andre sporings teknologier via e-hjemmesides tjenester, kan have deres egne politikker for, hvordan de indsamler og gemmer oplysninger. Da disse er eksterne tjenester, er sådanne fremgangsmåder ikke omfattet af deres Privacy Policy.

 

Cookies brugt af Wix:

 

 • svSession er Permanent, hvilket formål er at skabe aktiviteter og BI

 • hs er til sessionen af ​​sikkerhedsmæssige årsager

 • incap_ses _ $ {Proxy-ID} _ $ {Site-ID} er til sessionen af ​​sikkerhedsmæssige grunde

 • incap_visid _ $ {Proxy-ID} _ $ {Site-ID} er til sessionen af ​​sikkerhedsmæssige årsager

 • nlbi_ {ID} er en vedvarende cookie af sikkerhedsmæssige årsager

 • XSRF-TOKEN er en vedvarende cookie af sikkerhedsmæssige årsager

 • smSession afsluttes efter to uger og bruges til at identificere indlogget medlemmer (kun hvis du har medlemskab på mit websted)

Hvordan kan dine besøgende "trække deres samtykke tilbage?

 

Hvis du ikke vil have mig til at opbevare dine data længere, så kontakt mig via kontaktformularen eller send mig en mail.

Opdatering af personlige oplysninger

 

Jeg forbeholder mig ret til at ændre denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger til enhver tid, så vær venlig at gennemgå det ofte. Ændringer og præciseringer træder i kraft straks efter deres offentliggørelse på hjemmesiden. Hvis jeg ændrer denne politik væsentligt, vil jeg meddele dig, at den er blevet opdateret, så du er opmærksom på, hvilke oplysninger jeg indsamler, hvordan jeg bruger den, og under hvilke omstændigheder, hvis jeg bruger og / eller afslører det.

Spørgsmål og dine kontaktoplysninger

 

Hvis du vil have adgang, rette, ændre eller slette personlige oplysninger, jeg har om dig, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller sende mig en mail.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk