Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

 Arborvita er Følelsesmæssig Olien af Guddommelig Nåde

Arborvitae hjælper enkeltpersoner, der mener eller fungerer, ved at alle fremskridt skal ske gennem kamp og ensomt arbejde. I stedet for at stole på det guddommelige, vil disse personer ubevidst blokere for den guddommelige hjælp, og vælger i stedet at leve af deres egen indsats. Aborvitae omhandler behovet for at kontrollere sine resultater i livet. Det opfordrer den enkelte at leve med fred og glæde ved at stole på rigelig strøm af guddommelig nåde.
Arborvitae er også en jordforbindende olie, som lærer, at det guddommelige er overalt omkring os.

Guds nåde kan mærkes og opleves her på jorden; det er ikke fjernt eller separat. Gud kan hjælpe os med at finde balancen i vores liv, og ved, hvad vi skal holde tæt, og hvad vi skal frigive.

Arborvitaes latinske navn betyder "at ofre". Denne olie inviterer enkeltpersoner til at ofre deres personlige vilje og ambitioner for en langt mere tilfredsstillende måde at leve på. Ved at overgive sig til Gud, slapper sindet af og sjælen oplever harmoni og fred. Arborvitae lærer, at ægte styrke kommer gennem tomhed eller en vilje til at modtage Guds styrke. Den opfordrer dig til at slappe af, tage en dyb indånding, og have tillid til flowet i dit ​​liv. Arborvitae hjælper sjælen til at leve ubesværet ved guddommelig nåde.

Følelser der bliver arbejdet med: Kampe, ​​overdreven indsats, mistillid, stivsindet, bange, nødt til at kontrollere.

Arborvitae (som betyder ”Livets træ”) er en æterisk olie med en særlig historie. Den udvindes af Thuja træet, som er en art Cypress. Bladene er giftige, men stammen indeholder den æteriske olie. Olien udvindes af træet, når det er kværnet til savsmuld, herefter går savsmuldet videre til papirproduktion. Thuja træet har været brugt af den indianske befolkning gennem tusindvis af år, og en amerikansk indianer har plantet en stor mængde Thuja træer og har taget patent på udvindingen af den æteriske olie. Han og doTERRA har indgået en aftale om salg af olien. Olien er utrolig regenererende og den virker konserverende, træet går ikke i forrådnelse.

Arbovitae olien har en helt unik kemisk struktur, som ikke findes i andre olier (bl.a. stoffet Trobulo). Den kan trænge dybt ind i cellerne og er på højde med Frankincense mht. at være antiinflammatorisk, antiseptisk, antifungal – ”anti-alt”.

Den kan som Frankincense fungere som støtte til cancerpatienter sammen med DDR-prime. Den kan afbryde kommunikationen mellem syge celler og dermed hindre formering af dem.

Den er cellebevarende og beskytter celler mod ældning. Den er mildere end Melaleuca – og langt mere effektiv - og derfor god til småbørn.

Rent psykisk er det en olie, der virker meget beroligende og giver jordforbindelse, den støtter hvor der er en oplevelse af at måtte kæmpe for alting. Den giver styrke, mod og tillid.

 

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk