Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Kendt som "livets træ", Arborvitae er majestætisk i størrelse og rigelige i terapeutiske fordele. Disse træer kan være tusinder af år gammele. De kan være død og liggende på jorden, men træet er stadig ikke forringet eller gået i Forrådnelse. Arborvitae æterisk olie har et højt indhold af tropolones, som er en gruppe af kemiske forbindelser, der beskytter mod miljømæssige og sæsonbetonede trusler, den har stærke rensende egenskaber, og fremmer en sund cellefunktion. Hinokitiol, en af tropolones i Arborvitae, beskytter kroppen mod skadelige elementer og samtidig støtte normal celle aktivitet. Denne forbindelse bidrager også til Arborvitae naturlige frastødende egenskaber. Thujic syre, en anden tropolon fundet i Arborvitae, som er blevet undersøgt af sin evne til at beskytte mod fælles trusler i miljøet. fra Native til Canada, blev alle dele af Arborvitae træet udbredt af indianerne for sundhedsmæssige fordele, og til  bygning af skibe, totempæle, kurve og tøj. På grund af dens naturlige bevare egenskaber, Arborvitae forhindrer træ fra råd, hvilket gør det populært i træhåndværk og for at bevare naturlige træ overflader.

 

Arborvitae  

Thuja plicata

ARBORVITAE OLIE Typiske Anvendelse:

Påfør 1-2 dråber til problemområder på huden, muligvis hvis der er hud følsomhed bruge en bære olie. Anvend på puls punkter at fremme en sund cellefunktion. Diffuse for at rense  luften.

Brugen af Arborvitae har været nyttigt for at nogle der har problemer med trøske fra Candida. Anvendelse som en mundskyllemiddel for trøske (Trøske er en betændelse i mundhulen forårsaget af svampe) og lignende forhold.

Bland 4 dråber Arborvitae æterisk olie og 2 dråber citron æterisk olie til en naturlig træbeskyttelse og polish.

Forholdsregler: Opbevares utilgængeligt for børn. Hvis du er gravid, ammende, eller under en læges pleje, skal du kontakte din læge. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder. Mulig hud følsomhed, fortyndes med bære olie.

 

Aborvitae olie kommer fra Vancouver, Canada og har en fantastisk  historie. Se videoen herunder:

Egenskaber

 • Anti-viral

 • Anti-svampe

 • Cleansing

 • Celle Beskyttelse

 • Insektfordrivende

 • Regenererende egenskaber 

  Godt at bruge ved

 • Stress

 • Forkølelse og influenza

 • Desinficer boligen

 • Svampeinfektioner

 • Insekt Beskyttende

 • Hud, beroligende

 • Træ konservering

 

 

Hvis du googler Aborvitae olie du kan komme ud for nogle nogle, som hævder den er giftigt. Og det er den ! Medmindre du får den fra det gigantiske arborvitae træet. Der er mange arter af dette træ, og der er en enorm forskel mellem olien fra træet og olien lavet af blade fra træet . Den giftige del kaldes Thujon og kommer fra bladene. heldigt for os, at producenten og destilleriet kun bruge olien fra træet:)

Der er mange, mange ting, der gør denne olie fantastisk, men det bedste er de Tropolones.

 

Hvad er en tropolon?

 

En tropolon er en 7 sidet carbon ring, som udgør den molekylære struktur af olien.  sandsynligvis siger du - hvem bekymrer sig om det ? Når! De fleste patogener er aldrig blevet introduceret til en 7 sidet carbonring før, derfor gør denne olie stærkt bioaktive. Fordi vi får immunforsvar af planter, når vi bruger æteriske olier, vi bliver så udsat for molekyler, som er celle beskytte, anti svampe, anti viral, udrensning, insekt frastødende og regenerativ.

Her er et eksempel på, hvordan dette magtfulde  træ´s immunsystem er. Disse gigantiske arborvitae træer lever for at være langt over 1000 år gamle. Når de dør, har disse træer bliver disse ikke forringet. da man besøgte producenten, de viste en video af et træ, der var faldet ned i regnskoven. Træet blev anslået til at have været der i omkring 100 år, og der var ingen tegn på fejl eller råd! Hvor fantastisk er det ikke?

Arborvitae immunsystem er ikke kun effektiv i bekæmpelsen vira, men det har også vist sig at have regenerative effekter på celler og bidrager til at bekæmpe hudskader og aldring. Følelsesmæssige fordele har vist så godt! Arborvitae kan bringe mod, ro og balance i systemet.

Kendt som "livets træ", Arborvitae er majestætisk i størrelse og rigelige i terapeutiske fordele. Arborvitae æterisk olie har et højt indhold af tropolones, en gruppe af kemiske forbindelser, der beskytter mod miljømæssige og sæsonbetonede trusler, har stærke rensende egenskaber, og fremmer en sund cellefunktion. Hinokitiol, en af ??tropolones i Arborvitae, som beskytter kroppen imod skadelige elementer og samtidig støtter en normal celle aktivitet. Denne forbindelse bidrager også til Arborvitae naturlige frastødende egenskaber. Thujic syre, en anden tropolon fundet i Arborvitae, er blevet undersøgt for sin evne til at beskytte mod fælles trusler i miljøet. Native til Canada, blev alle dele af Arborvitae træet udbredt af indianerne for sundhedsmæssige fordele, og for bygning af skibe, totempæle, kurve og tøj. På grund af dens naturlige bevare egenskaber, Arborvitae forhindrer træ fra råd, hvilket gør det populært i træhåndværk og for at bevare naturlige træ overflader.

 

Ekstraktion Metode:

Dampdestillation

Aromatisk Beskrivelse:

Woody, varm, jordnær

Vigtigste kemiske komponenter:

Methyl thujate, hinokitiol, thujic syre

Primære fordele:

• Beskytter mod miljømæssige og sæsonbetonede trusler 

• Fremmer sund celle funktion 

• Kraftfuld rengøring og rensning agent 

• Naturlig myggebalsam og træbeskyttelse Anvendelse:

Påfør 1-2 dråber til problemområder på huden.

Tilføj et par dråber til en sprayflaske med vand og spray på overflader eller hænder til at beskytte mod trusler mod miljøet.

Anvend på puls punkter at fremme en sund cellefunktion.

Brug Diffus/forstøver til at rense luften og til at frastøde insekter i hjemmet.

Bland 4 dråber Arborvitae æterisk olie og 2 dråber citron æterisk olie til en naturlig træbeskyttelse og polish.

Denne meget jordnær, lidt ildelugtende olie, synes at have mange fordele....

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk