Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Om Helichrysum

 Nogle beskriver  aromaen som duft af honning. Historisk har den været brugt til hudirritationer, blå mærker, forstuvninger  eller gigt smerter. Den har meget stærke anti-inflammatoriske egenskaber, og er kendt for at støtte blodcirkulationen, reducerer trombose og støtte i hypertension Den har også været historisk anvendes til at afgifte og stimuleret leveren cellefunktion.

 

Typiske anvendelser:

Helichrysum kan anvendes topisk for gigt,  rygsmerter, forstuvninger, blå mærker, rifter, skrammer, mindre forbrændinger, bid, og hudsygdomme. Den kan anvendes ren (ufortyndet) eller med en kvalitet  fraktioneret kokosolie. fraktioneret kokosolie anbefales især til følsom hud. Blend lige dele Helichrysum og eukalyptus for en effektiv direkte anvendelse eller let massage blanding for gigt. Påfør med en fraktioneret kokosolie  for rosacea, ar eller sensitiv hud. Påfør direkte med let massage til områder af trombose irritation.Helichrysum er certificeret som GRAS af FDA.

Egenskaber

Smertestillende

Antifungal

Anti-inflammatoriske

Antioxidant

Antispasmodic

Antiseptisk

Astringent

Desinfektionsmiddel

 

Helichrysum italucum

Forskning: Helichrysum er blevet undersøgt i Europa for regenerering af nerver, og forbedre hudsygdomme og cirkulation. International Journal af antimikrobielle stoffer vurderet de hæmmende virkninger af helychysum  på væksten af Staphylococcus aureus (ATCC 6538P, MRSA og MSSA isolater). Resultaterne tyder på, at Helitalicum ekstrakt havde en hæmmende effekt på S. aureus-stammer reducere deres vækst.

Fælles sundhedshensyn

Gigt

Rygsmerter

Blå mærker 

hævelse Cuts

Sår

Hypertension

Insektbid

Nervevæv

Ledsmerter

Rosacea Ardannelse Forstuvninger

Stress

Helichrysum er en af de mest værdifulde og eftertragtede æteriske olier. Den har traditionelt været brugt på grund af dens beroligende og genopbyggende effekt.

Den sjældne æteriske olie af Helichrysum er destilleret fra blomsterklyngen af den stedsegrønne urt og er højt værdsat af brugerne af æteriske olier.

Aromatisk indflydelse: Olien påvirker og opløfter underbevidstheden og kan berolige følelsen af vrede.

Olien påvirker hjertekar system og muskler og knogler.

Olien bruges normalt som et antiviralt middel (et stof, som bekæmper reproduktion af vira i celler), ved blødning, ørepine, herpes, iskias, sår, ar, kolesterol.

Olien er sikker at bruge ved graviditet.

Kan bruges:
Ved påsmøring direkte på huden.
Aromatisk – ved indånding, helst via en diffuser, men har du ikke sådan en, så snus gerne fra flasken nogle gange om dagen, når du synes du har behov.

Fælles sundhedshensyn

Gigt

Rygsmerter

Blå mærker 

hævelse Cuts

Sår

Hypertension

Insektbid

Nervevæv

Ledsmerter

Rosacea Ardannelse Forstuvninger

Stress

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk