Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Om Rose

Rose olie er en af de ældste og beundrede olier af aroma terapeuter. Bulgarien producerer rosa damascena den foretrukne æterisk olie, og det er her doTERRa høster deres produkter. Olien udvindes fra kronbladene af Rose blomst og kræver en meget stor mængde af kronblade for en relativt lille mængde olie. Derfor er produktet meget dyrt. På den anden side er der kun en lille mængde af den olie, der kræves til dens typiske anvendelser.

Typiske anvendelser

Historisk Rose olie er tæt forbundet med feminine egenskaber. Det har været anvendt til disse lidelser forbundet med forplantningskanal herunder abort, uregelmæssig menstruationscyklus, og selv som en mild afrodisiakum. Topisk det er også meget værdsat for tør eller aldrende hud. Da det er antibiotika og antivirale det kan også bruges til de egenskaber, selvom der er andre olier med lignende egenskaber, som er meget billigere.

Den anden styrke Rose sin aromatiske brug. DoTerra beskriver det som en olie, der bidrager til at bringe balance og harmoni med sine stimulerende og opløftende egenskaber. Det er kendt for depression og andre former for følelsesmæssig nød, herunder postnatal depression.

Bestanddele:

citronellol 35-55%. Geriniol og nerol 16-22%. Phenylethanol 1,5-2,0%. Nogle bemærker, at spore vælgere kan også være meget vigtigt for de unikke egenskaber af Rose olie.

 

Egenskaber

Antibacterial Antidepressant Antihemorrahaging

Anti-inflammatory Antispasmodic

Antiviral

Aphrodisiac

Astringent

Emmenagogue

Laxative Stomachic

 
ROSE
Ros en damascena
 

Wellness anvendelser

Calm & Stress Relief Hudpleje

Sundhedsanvendelser

Depression

Fordøjelsesproblemer

Hemorrahaging

menstruationsproblemer

Puerperal depression

Opløftende

Rose Touch - Rosa damascena

Rose Touch kombinerer fraktioneret kokosnødolie med Rose æterisk olie. Rose er en af ​​de mest værdifulde æteriske olier i verden.

Den arbejdskrævende og delikate proces med at høste og destillere rosenblade ender med en skøn og sød blomsteraroma.

Rose Touch giver brugeren utallige anvendelsesmuligheder.

Rose Touch kan påføres pulspunkter for en opløftende aroma gennem hele dagen.

Den kan bruges til at afbalancere fugtighedsniveauet i huden, reducere forekomsten af ​​urenheder i huden og fremmer udseendet af en sund og jævn hud, hvis den anvendes morgen og aften.

Rose Touch kan også anvendes på hals, i nakken og på håndled for en smuk og romantisk personlig duft.

At udvinde Rose olie er utrolig tidskrævende og samtidig meget dyr at producere. Der bruges 242.000 håndplukkede rosenblade for blot at få ca. 5 gram rosenolie.

Men fordelene ved Rose olien er hele indsatsen værd.

Duften af ​​rosenolie bringer den i stand til at opløfte din sjæl og ændre dit humør til det bedre. Brug Rose Touch olien på de tidspunkter, hvor din dag virker overskyet af stress eller bekymring og lindre dine følelser ved at anvende olien på hjerteområdet og pulspunkter. Hvis du elsker den søde blomster note der findes i parfumer, så er Rose olie den perfekte naturlige duft til dig. Anvend Rose Touch i nakken, bag dine ører og på dine håndled for at nyde Rose Touch olien, som både er romantisk og unik og helt fri for tilsætningsstoffer eller kemikalier.

Duften af ​​rosenolie bringer den i stand til at omfavne din sjæl og ændre dit humør til det bedre. Er der tidspunkter, hvor din dag virker overskyet af stress eller bekymring? Så vil Rose Touch lindre dine følelser ved at anvende olien på dit hjertechakra og pulspunkter.

Rose æterisk olie er kendt for at reducere udseendet af sund hud. Vi anbefaler at anvende Rose Touch direkte på de ”hudfejl” du synes der måtte være, både morgenen og til natten. Ikke alene vil den medvirke til at reducere forekomsten af ​​urenheder i huden, den vil også fremme en jævn hudtone og sund hud.

Har du brug for en anden grund til at inkludere Rose Touch i din hudpleje rutine? Din hud har brug for de rette fugtighedsniveauer for at kunne fungere korrekt, hvilket betyder, at hydrering er nøglen. Når du er dehydreret eller din hudpleje rutine fjerner for meget fugt fra huden, vil din krop reagere ved at producere for meget olie. Rose olie hjælper med at afbalancere fugtindholdet i din hud, hvilket vil holde din hud på sit bedste.

Rose er og en af de bedste, til at styrke immunforsvaret.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk