Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling

NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen (keine deutche seite)

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Om Rose

Rose olie er en af de ældste og beundrede olier af aroma terapeuter. Bulgarien producerer rosa damascena den foretrukne æterisk olie, og det er her doTERRa høster deres produkter. Olien udvindes fra kronbladene af Rose blomst og kræver en meget stor mængde af kronblade for en relativt lille mængde olie. Derfor er produktet meget dyrt. På den anden side er der kun en lille mængde af den olie, der kræves til dens typiske anvendelser.

Typiske anvendelser

Historisk Rose olie er tæt forbundet med feminine egenskaber. Det har været anvendt til disse lidelser forbundet med forplantningskanal herunder abort, uregelmæssig menstruationscyklus, og selv som en mild afrodisiakum. Topisk det er også meget værdsat for tør eller aldrende hud. Da det er antibiotika og antivirale det kan også bruges til de egenskaber, selvom der er andre olier med lignende egenskaber, som er meget billigere.

Den anden styrke Rose sin aromatiske brug. DoTerra beskriver det som en olie, der bidrager til at bringe balance og harmoni med sine stimulerende og opløftende egenskaber. Det er kendt for depression og andre former for følelsesmæssig nød, herunder postnatal depression.

Bestanddele:

citronellol 35-55%. Geriniol og nerol 16-22%. Phenylethanol 1,5-2,0%. Nogle bemærker, at spore vælgere kan også være meget vigtigt for de unikke egenskaber af Rose olie.

 

Egenskaber

Antibacterial Antidepressant Antihemorrahaging

Anti-inflammatory Antispasmodic

Antiviral

Aphrodisiac

Astringent

Emmenagogue

Laxative Stomachic

 
ROSE
Ros en damascena
 

Wellness anvendelser

Calm & Stress Relief Hudpleje

Sundhedsanvendelser

Depression

Fordøjelsesproblemer

Hemorrahaging

menstruationsproblemer

Puerperal depression

Opløftende

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk