Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Følelsesmæssig er Frankincense Olien for Sandhed og Tillid

Frankincense afsløre bedrag og falske sandheder, den inviterer os til at give slip på lave viberationer, løgne, bedrag og negativitet. Denne olie hjælper med at skabe nye perspektiver der er baseret på lys og sandhed. Frankincense bringer minder tilbage om den spirituelle forståelse, gaver og viden som sjælen har bragt med herned på jorden, den er en kraftfuld når der skal renses for spirituel mørke. Frankincense støtter os i at fjerne ”mørke” fra øjnene, barriererne fra sindet, og væggene fra hjertet. Ved at forbinde sjælen med vores indre lys, afsløre denne olie sandheden. Frankincense støtter os i at skabe et sundt bånd til vores far, den støtter spirituel opvågning og hjælper os med at føle den faderlige kærlighed fra det guddommelige. Hvis man føler sig forladt eller glemt, minder Frankincense os om at vi er elskede og beskyttet. Selvom denne olie er enormt kraftfuld, er den også meget blid, som en omsorgsfuld far der elsker, beskytter og guider. Frankincense beskytter både kroppen og sjælen mod negativitet, og støtter sjælen i dens udvikling, gennem bøn og meditation, åbner denne olie spirituelle kanaler og tillader os at få kontakt til Gud. Gennem lyset og kraften af Frankincense kan vi komme nærmere det guddommelige, sund maskulinitet og kernen af vores sande selv.

Følelser der bliver arbejdet med: At blive forladt, at føle sig afskåret spiritualitet, afstand til vores far, at føle os ubeskyttede, spirituel mørke.

Frankinscense - Boswellia (der bruges 4 forskellige sorter af dette træ i doTERRA produkter)

 

•Immunstyrkende                                 •Mental klarhed

•Opmærksomhed                                 •Celleregenererende

•Beroligende                                        •Mod betændelse

•Nervestyrkende                                  •Koncentration

Kemi af Frankincense Oil
Hovedkemiske komponenter: a-pinen, limonen, a-thujen

Frankincenseolien indeholder en kompleks blanding af monoterpener såsom alpha-pinen, limonen, alpha-thujene og beta-pinene. Denne komplicerede blanding af komponenter virker sammen for at lave en olie med mange anvendelser og fordele. De unikke kemiske bestanddele bidrager til Frankincense æteriske olies fornyende virkninger, når de anvendes topisk og evne til at støtte forskellige celler i kroppen, når de tages internt.

Monoterpenerne bidrager også til de aromatiske fordele ved Frankincense olien, herunder dens evne til at fremme afslapning og en følelse af fokus.

Almindelige anvendelser:

Aneurisme, artritis, astma, hjerneskade, karpaltunnelsyndrom, koma, hjenerystelse, forvirring, hoste, depression, infektion (hud), betændelse, amyotrofisk lateral sklerose, mental træthed, modermærker (hud), Multipel Sklerose, Parkinsons sygdom, Postpartum depression, ardannelse, tumor, mavesår, vorter, rynker, ADHD, ADD, PTSD, tankemylder. Giver en tilstand af her og nu, ingen fortid ingen fremtid. Hvilket øger fokus.

•Frankinscense er doTERRA’s Guld, den er meget alsidig og kan anvendes, som en overordnet olie. •Billedet viser harpiksen, der anvendes til destillation. doTERRA anvender kun den første udstrømning af harpiksen, den er den reneste og fineste. Træet kan leve i 100 år og der høstes 2-3 gange om året. •Olien er expectorant dvs. slimløsende og analgesic dvs. smertestillende. •Olien er cellebeskyttende og opbyggende for telomer som er cellens dna, derudover stimulerer olien apotosis, eliminering af døde celler. En Telomer er en gentagen basesekvens, der udgør kromosomers ender. Telomererne er små forlængelser på enden af alle kromosomer, og de bliver kortere for hver gang cellen deler sig, Når Telomererne når en kritisk længde, rinder det genetiske ur ud, og cellen dør. •Olien forebygger ødelæggelse af væv, den anvendes i dag meget i ansigtscremer. •Beroliger nervesystemet samtidig med, at den giver klarhed og koncentration. •Beroliger og centrerer sindet, derfor god ved stillestående energi, der giver rastløshed, irritation og nervøsitet. Rent kemisk oxiderer den pineal og hypotalamus, det giver større blodgennemstrømning. •God ved bekymring og overvældende tankevirksomhed og dybtsiddende angst. Den afslapper og revitaliserer, og den giver smertelindring.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk