Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Om Birk

Som mange er klar over, der har været relativt lidt eller ingen ægte sød Birk æterisk olie til rådighed i de seneste år. Det plejede at være en betydelig stor industri i USA og dele af Europa, men over tid er industrien langsomt uddødet. DoTERRA har nu fundet en kilde, og tilbyder som den eneste 100% rene Birk æterisk olie i verden.

Birketræ

BIRCH Betula lenta  Birk

 

Typiske anvendelse

Historisk set er Birch æterisk olie, meget anvendt i massageolier for muskuløs ømhed og smerter. Olien er en naturligt smertestillende, øger urin flow, letter enkel væskeophobning. Bruges den i massage er det forfriskende.

Dens er aroma ligner Wintergreen - som også har et højt niveau af forbindelsen methyl salicyclat. som gør at det er en meget effektiv olie for muskulær smerte lindring. Den er også blevet anvendt til arthritis, gigt, tendinitis, hypertension og kramper. Det er meget anti-inflammatorisk og svarer til cortison især i sine fordele for knogle-, muskel-og ledsmerter. Den har også været nyttig i behandling af kalkaflejringer og knogle sporer.

Birk æterisk olie har været effektiv for nogle med hudsygdomme som dermatitis, eksem, ringorm, og tyndere hår. Det kan også være godt for psoriasis, gigt, mavesår, og heling af brækkede eller knuste knogler. Birk æterisk olie kan reducere blære og nyre ubehag under en infektion. Birk æterisk olie og citron æterisk olie sammen kan drastisk reducere nyresten smerter.

Forholdsregler: Det er vigtigt at rense leveren ofte, hvis du bruger denne olie i en længere tid. Topisk kan det være "hot" og en hudtest bør anvendes for dem med hud følsomheder. Birch, som med andre olier med en høj koncentration af methyl salicylat, bør ikke anvendes af personer med epilepsi og bør typisk undgås under graviditet.

Egenskaber

Smertestillende

Anti-inflammatoriske

Antiseptisk

Antispasmodic

Desinfektionsmiddel

Vanddrivende

Stimulerende

Sundheds anvendelser

Gigt

Knogle Sporer

Kramper

Vanddrivende

Eksem

Gigt

Hypertension

Ledsmerter

Muskelsmerter

Psoriasis

Hud Toner

Tendonitis

Sæt indholdsboks passiv

 

 

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk