Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Om Kamille

Romersk Kamille er en af de mest bruge olier, der er blevet brugt i årtusinder. Egypterne nævner at den og som alle de senere kulturer, herunder romerne. Interessant navnet "Roman" har intet at gøre med den antikke romerske brug af olie, kun at den blev opkaldt sådan, da det blev fundet i denne lokalitet.

Typiske anvendelser

På grund af sin beroligende og afslappende egenskaber der kan hjælpe imod angst, depression, søvnløshed og de relaterede bekymringer. Den er mild nok til at bruges til børn fortyndes med en bæreolie f.eks. Kokosolie, til at berolige i nødsituationer, samt til en for høj feber, Ørepine, og for at hjælpe med mave ømhed.

På grund af de forskellige bestanddele, romersk kamille har en bred vifte af applikationer, som rapporteret af mange aromaterapeuterne. De nævnte omfatter allergi, forbrændinger, diarré, kvalme, psoriasis, og forstuvninger.

Romersk kamille er vurderet GRAS af FDA og kan anvendes internt.

Forskning: Schnaubelt i sin klassiske bog Medicinsk Aromaterapi beskriver romersk kamille på denne måde: "Mens monterpenoid estere er almindelige i mange æteriske olier, der er praktisk talt ingen anden olie, der afspejler arten af estere, som udelukkende som romersk kamille . På trods af sin æterisk duft, har romersk kamille høje fysiske virkninger. Det er en kraftfuld antispasmodic og muskelafslappende, der kan bruges som en nødsituation middel under astmaanfald (gnides på solar plexus, håndled ), indtil mere specifik hjælp bliver tilgængelig. "

 

ROMAN CHAMOMILE  
Anthemis nobilis

 

Egenskaber

Antibakterielle

Antidepressiv

Anti-inflammatoriske

Antiparasitære

Antispasmodic

Antiviral

 

Wellness anvendelser

berolige & Stress lettelse

mental skarphed

 

Sundheds mæssige fordele

Acne

Allergier

Angst

Depression

Ørepine

Feber

Mavepine

alle former for smerter

Romersk Kamille er den mest alsidige af kamille arterne. Olien er udvundet af den lille hvide tusindfryds-lignende plante.

Den anvendes bredt for sine beroligende egenskaber. Romersk Kamille er i sær beroligende for kroppens systemer og hjælper immunforsvaret i forhold til infektioner.

Almindelige anvendelser af olien er, for at berolige, dysenteri, hyperaktivitet, søvnløshed, menopause, muskelspasmer, neuraligi (nervesmerter), neuritis (nervebetændelse), parasitter, udslæt, iskias, chok, tør hud, ømme brystvorter, ble udslæt.

Ved Aromatisk brug virker olien beroligende og afslappende. Reducerer depression samt søvnløshed og stress. Olien fjerner nogle af de følelsesmæssige reaktioner ved angst, irritabilitet og nervøsitet. Olien kan også bruges til at lindre og klare sindet, skabe en atmosfære af fred og tålmodighed.

Olien påvirker nervesystem, følelsesmæssig balance, hud og hår.

Ved graviditet skal olien fortyndes moderat.

Kan bruges:
Ved påsmøring direkte på huden.
Aromatisk – ved indånding, helst i via en diffuser, men har du ikke sådan en, så snus gerne fra flasken nogle gange om dagen, når du synes du har behov.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk