Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

iTOVi TEKNOLOGI

ITOVi-scanneren kombinerer galvanisk hudrespons (GSR), trykføler, temperatur og Bluetooth-teknologier til måling af små ændringer i hudens elektriske ledningsevne. Fortsæt læsning for at lære mere om iTOVi Scannerens revolutionerende teknologi.

1. Videnskaben Vores kroppe er meget komplekse kemiske, strukturelle og energiske mesterværker med trillioner af komponenter og millioner af processer og cyklusser. Den elegante symfoni, der opstår inden for hver af os for at holde vores krop i en tilstand af velvære fremhæver vores kompleksitet og individualitet. Kroppen har også mange måder at afsløre sine indre virkninger ud over traditionelle metoder.

2. Timulus da vi er meget på farten, er vores kroppe sig i konstant forandring. Livet er drejelig, og kroppens justeringer ændre sig for at holde os i en tilstand af sundhed og homeostase. Interne og miljømæssige stressfaktorer, både nyttige og skadelige, er nogle af de førende årsager til disse ændringer og generere reaktioner i kroppen. iTOVi sporer disse forekomster i kroppen ved at sende stimuli til at fremkalde et svar.

3. Svaret I århundreder er reaktioner fra kroppen blevet observeret og registreret ved hjælp af forskellige metoder, herunder puls, øjenudvidelse, vejrtrækningsmønstre og mere. iTOVi bruger galvanisk hudrespons / GSR ved at måle den elektriske ledningsevne af huden og identificere de mest udtalte ændringer.

4. Algoritme Galvanisk hud respons har eksisteret i lang tid, og iTOVi gør fremskridt i de målinger GSR giver. Efter at en iTOVi-hånds scan er afsluttet, behandles dataene via iTOVi's komplekse proprietære algoritme, hvilket giver os et dybere kig på de små ændringer i konduktiviteten af huden. Vi analyserer derefter scanningsresultaterne for at øge intelligensen af iTOVi-algoritmen.

5. Rapport Når iTOVi-scanningen er afsluttet, viser en rapport dig resultaterne af din scanning i iTOVi-appen. Scanningsresultaterne er anført i prioritet baseret på ændringerne i hudens elektriske ledningsevne. Rapporten gemmes permanent under klientnavnet i appen. Du kan også vælge at e-maile eller skrive rapporten til klienten via iTOVi-appen, hvilket giver dig en nem måde at dele scanningsresultaterne på. Den iTOVi ernæring scanner er et avanceret og effektivt værktøj til at hjælpe dig med at vokse din virksomhed samt lære mere om din generelle velvære.

SCAN RESULTATER  Hvor mange skal jeg scanne?
De, der søger supplerende anbefalinger, skal scanne en gang hver 2-4 uger. Dette giver brugerne mulighed for at opleve de maksimale fordele ved de produkter, som scanneren anbefalede. Når brugeren har taget kosttilskud for den anbefalede periode 2-4 uger, kan en opfølgende scanning udføres for en opdateret raport med produkt anbefalinger.
Nogle iTOVi kunder kan lide at indarbejde en anden olie hver dag, eller en "olie af dagen". Brugere, der gør dette, kan vælge at scanne oftere for at lære, hvilke olier der er mest gavnlige på den pågældende tid. iTOVi foreslår personer, der falder ind under denne kategori scanning hver 3-4 dage. Imidlertid foreslår iTOVi også, at brugerne inkorporerer produktrekommendationerne i en længere periode for at se maksimale fordele.

https://goo.gl/TzXJZK

 

Brug overstående link hvis du også ønsker det lille apperat der, nemt og enkelt, kan måle hvad hvad kroppen har brug for.

Choise

$ 49,99 Engangsbetaling
+
$ 780 servicegebyr * (en gang)
Henvisningsprogram:
Med Choise prisen har du ikke noget månedlig adgangsgebyr, og iTOVi betaler dig $ 50 for hver kvalificeret ** henvisning.
Din engangsbetaling vil sætte dig op med livstidsadgang til iTOVi og uendelig henvisningspotentiale.  Vælg Choise og start med at henvise til i dag!

 

 Basic

$ 49,99 Engangsbetaling
 + $ 39.99 / månedligt service gebyr *
 Henvisningsprogram: Med
Bacic kan du reducere dit månedlige adgangsgebyr til 29,99 dollar ved kun at henvise 1 person! Efter 5 kvalificerede ** henvisninger reduceres det månedlige adgangsgebyr yderligere til kun $ 9,99.

Fra og med den 6. henvisning vil iTOVi faktisk betale dig $ 50 for hver enkelt!

 

Gå til www.itovi.com Vælg Basic eller Choise og bestil din scanner! Husk at bruge referral nr. 33046

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk