Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling

NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen (keine deutche seite)

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Om Clove

The Cloves træ er hjemmehørende i Indonesien og er nu også i en række tropiske himmelstrøg Madegascar er en foretrukken kilde. De 20 til 30 fod store træ har store blade og en lyserød blomst. Denne blomst, som en knop, der er høstet og tørret til dannelse af den fælles mørk rødbrun 'Clove', som vi er bekendt med. Udtrykket Clove menes at stamme fra det latinske ord 'Clavus', som henviser til formen af krydder-nellike ligner et søm. Der er flere æteriske olier, som enten kan udvindes af tørret knop, fra bladene eller stænglerne af træet. normalt producerer dennne foretrukne æteriske olie som de andre er meget stærke og meget mere tilbøjelige til at hudirritation. DoTerra Clove er destilleret fra knopper af planter, der kommer fra Madagaskar.

Historisk har det været kendt og anvendt i årtusinder på grund af dens antiseptiske og analgetiske egenskaber. Dens traditionelle anvendelser omfatter præparater til behandling af forkølelse, fordøjelsesproblemer, kvalme, neuralgi, parasitter, helvedesild, bihulebetændelse, tandpine og endda et konserveringsmiddel for kød. Ayurvedisk, kinesiske, vestlige naturmedicin og endda moderne tandpleje overveje Clove at være stærkt antiseptisk på grund af dets høje indhold af et stof kaldet eugenol.

CLOVE

Eugenia caryophyllata

 

Nellike

 

 

 

Forholdsregler: Da denne olie har stærke egenskaber, det skal bruges med omhu for aktuelle problemmere. Undgå følsomme områder eller dem, der har følsom hud. Normalt for olier, der kan forårsage hudirritation er det bedst at fortynde i et bære olie på en 1% fortynding eller mindre. Anvendes med forsigtighed under graviditet

 

Typiske anvendelser

Clove traditionelle brug for tandsmerter er stadig nyttige og anvendes og anbefales af tandlæger. Et par dråber på et stykke vat og placeret på den smertefulde tand, tør socket eller gummi-området vil give lindring for en time eller to. Dette gør det til et perfekt supplement til hjemmet dental nødsituation. Dens smertestillende egenskaber gør den også velegnet, når det er fortyndet korrekt med en bære olie, for at få hjælp med muskel-og ledsmerter. Yderligere, når det blandes med vand Clove kan anvendes som en antiseptisk spray til at rengøre og desinficere overflader og bordplader. At tilføje en eller to dråber Clove med bære olie skaber et stimulerende skylning med desinfektionsmiddel. Når diffust i luften i små mængder, clove er en kraftfuld eliminator af luftbårne mikrober.

Egenskaber

Smertestillende

Antibiotisk

Antidepressiv

Anti-inflammatoriske

Antiseptisk

Vanddrivende

Desinfektionsmiddel

Beroligende

 

Wellness anvendelser

 

Kold og influenzasæson

Tandpleje

Disinfect Living Area

Emergency Salve

Myggespray

Hudpleje

Sundheds mæssige fordele

Acne

Forstoppelse

Nedskæringer og sår

Earache

Tandkødsproblemer

Hovedpine

Insektbid

Kvalme

Tandpine

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk