Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Om Clove

The Cloves træ er hjemmehørende i Indonesien og er nu også i en række tropiske himmelstrøg Madegascar er en foretrukken kilde. De 20 til 30 fod store træ har store blade og en lyserød blomst. Denne blomst, som en knop, der er høstet og tørret til dannelse af den fælles mørk rødbrun 'Clove', som vi er bekendt med. Udtrykket Clove menes at stamme fra det latinske ord 'Clavus', som henviser til formen af krydder-nellike ligner et søm. Der er flere æteriske olier, som enten kan udvindes af tørret knop, fra bladene eller stænglerne af træet. normalt producerer dennne foretrukne æteriske olie som de andre er meget stærke og meget mere tilbøjelige til at hudirritation. DoTerra Clove er destilleret fra knopper af planter, der kommer fra Madagaskar.

Historisk har det været kendt og anvendt i årtusinder på grund af dens antiseptiske og analgetiske egenskaber. Dens traditionelle anvendelser omfatter præparater til behandling af forkølelse, fordøjelsesproblemer, kvalme, neuralgi, parasitter, helvedesild, bihulebetændelse, tandpine og endda et konserveringsmiddel for kød. Ayurvedisk, kinesiske, vestlige naturmedicin og endda moderne tandpleje overveje Clove at være stærkt antiseptisk på grund af dets høje indhold af et stof kaldet eugenol.

CLOVE                 Nellike

Eugenia caryophyllata

 

Har du prøvet at lave mad med doTERRAs æteriske Clove (nellike) olie? Nellike er opvarmende og forfriskende, og er generelt anerkendt som et almindeligt krydderi i husholdningen. Det bruges i vid udstrækning i tandpræparater for sin smag og evne til at rense munden. Med nellikens unikke og kraftfulde egenskaber dateres fordelene og anvendelsen af nellike helt tilbage til det antikke Kina og Indien til både søde og salte opskrifter. Hvorfor ikke selv prøve at lave en sød eller krydret ret med nellikens opvarmende aroma?

Forholdsregler: Da denne olie har stærke egenskaber, det skal bruges med omhu for aktuelle problemmere. Undgå følsomme områder eller dem, der har følsom hud. Normalt for olier, der kan forårsage hudirritation er det bedst at fortynde i et bære olie på en 1% fortynding eller mindre. Anvendes med forsigtighed under graviditet

 

Typiske anvendelser

Clove traditionelle brug for tandsmerter er stadig nyttige og anvendes og anbefales af tandlæger. Et par dråber på et stykke vat og placeret på den smertefulde tand, tør socket eller gummi-området vil give lindring for en time eller to. Dette gør det til et perfekt supplement til hjemmet dental nødsituation. Dens smertestillende egenskaber gør den også velegnet, når det er fortyndet korrekt med en bære olie, for at få hjælp med muskel-og ledsmerter. Yderligere, når det blandes med vand Clove kan anvendes som en antiseptisk spray til at rengøre og desinficere overflader og bordplader. At tilføje en eller to dråber Clove med bære olie skaber et stimulerende skylning med desinfektionsmiddel. Når diffust i luften i små mængder, clove er en kraftfuld eliminator af luftbårne mikrober.

Egenskaber

Smertestillende

Antibiotisk

Antidepressiv

Anti-inflammatoriske

Antiseptisk

Vanddrivende

Beroligende

Desinfektionsmiddel

 

Wellness anvendelser

 

Kulde og influenzasæson

Tandpleje

Disinfect Living Area

Emergency Salve

Myggespray

Hudpleje

Sundheds mæssige fordele

Acne

Forstoppelse

Nedskæringer og sår

Earache

Tandkødsproblemer

Hovedpine

Insektbid

Kvalme

Tandpine

• Antivirus                                        • Rensende

• Antioxidanter                                 • Immunstyrkende

• Forøger blodcirkulation                 • Blodrensende

• God ved stress og udmattelse      • Smertestillende

• Søvnløshed/depression                • Selvopretholdelse/rygrad

 

Kemi af Krydderi Olie
Hovedkemisk komponent: Eugenol
Knopperne på et Clove-træ indeholder en betydelig mængde af det aktive kemiske komponent eugenol, som bidrager til den energigivende duft fra Cloveæteriske olie. Undersøgelser har vist, at eugenol har potentialet til at hjælpe kroppen med at opretholde normal gastronitestinal motilitet, hvilket er særligt nyttigt under stressperioder, når fordøjelseskanalen ikke virker korrekt. Eugenol bruges også i flere tandplejeprogrammer, hvorfor Clove olien er kendt for sine fordele til mund hygejne.

Almindelige anvendelser: Antifungal, Antioxidant, antiviral, trombose, candida, grå stær, tandpine, ligtorne, feber, herpes, hypothyroidsme, lupus, makuladegeneration, skimmel, muskelsmerter, smerter, tandbyld, tumor, virusinfektion, sår.

 

Vidste du, at Clove olien er et kraftcenter af en olie og har så mange praktiske anvendelser?

For at hjælpe, her er en liste over 10 måder at bruge Clove:

• For at styrke immunforsvaret - Clove har 30x flere antioxidanter end blåbær! Det er en stor olie at tilføje til din daglige rutine for at holde immunsystemet stærkt.

• For tandpine - Hvis du får lavet noget dental-arbejde eller har tandpine, så tag en dråbe Clove olie blandet med fraktioneret kokosolie og påfør direkte til det område der generes - det virker rigtig godt. Det vil også midlertidigt gøre området følelsesløs. Her er en undersøgelse, så du kan lære mere:  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16530911

• At dulme en halsbetændelse - Gnid en dråbe Melaleuca, Ginger og OnGuard (som indeholder Clove) på halsen. Du kan også placere dråber på tungen og drikke et glas vand. Bemærk, det er lidt krydret, så det er ikke noget for børnene.

• For at forbedre din kardiovaskulære sundhed - Gnid en dråbe fortyndet med fraktioneret kokosolie over hjertet hver dag.

• Som en insekt frastødende - Diffus 3 dråber Clove sammen med Lemongrass æteriske olie for at frastøde insekterne fra hvor du befinder dig.

• Reducer luft i maven – Påfør 1 dråbe Clove blandet med en smule fraktioneret kokosolie på maven.

• For hjælp til at aflaste bihuler - Diffus 2 dråber Clove for at hjælpe med at lindre slim og løsne slim. Du kan også tilføje 2 dråber til din creme eller salve og gnide på dit bryst, ryg og hals.

• For at hjælpe med at balancere blodsukker – Påfør 1-2 dråber blandet med fraktioneret kokosolie under fødderne to gange om dagen.

• For at desinficere dit hjem - Tilføj 10 dråber Clove til 2,5 dl vand og 1 dl økologisk eddike og få dit eget helt naturlige anti-mikrobielle desinfektionsmiddel til at rengøre køkken og badeværelse.

• Let din stress - Diffus 4 dråber Clove, 2 dråber Lemon og 2 dråber Frankincense.

Brug den hver dag, for at hjælpe med at holde immunsystemet stærkt.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk