Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Følelsesmæssig er Cilantro Olien til at frigive kontrol
Cilantro letter en afgiftning af negative følelser og snavs. Den er nyttigt til at lette belastningen gennem frigivelse af spørgsmål begravet i kroppen, hjerte og sjæl. Svarende til Coriander olien, som er destilleret fra frø af den samme plante, hjælper Cilantro dig til at frigive/kaste væk, hvad der ikke er i harmoni med dit sande jeg.
 
Personer med behov for Cilantro kan forsøge at ville have en nærmest besættende kontrol over andre mennesker eller at styre deres omgivelser. Indadtil kan disse personer opleve en stor bekymring og psykisk belastning. Personen kan blive fastholdt, klamrende sig til eller besat af materielle besiddelser. Den enkelte kan endda holde på de absolut mønstre, følelser, problemer og ejendele, som kan påvirke eller forråde deres sande jeg. Cilantro letter følelsesmæssig udrensning, og fremmer i sær frigivelsen af bekymringer og kontrol, og hjælper personer med centrering af deres sande jeg. Cilantro frigiver sjælen fra tunge byrder, så den enkelte kan leve let og frit.
 
Følelser der bliver arbejdet med: Kontrollerende, afgiftning, fastholdelse, besættende, klyngende, følelsesmæssigt fanget.
Dr. Hill, doTERRA’s læge, har referencer til studier der viser at Cilanto kan udrense kviksølv fra kroppen. Studiet viste, at selv om der var taget forbehold ved fjernelse af amalgam fra tænderne, ophobede det sig i forskellige organer. Ved at tage 1-2 dråber cilantro i en kapsel 4 x om dagen i 4 uger renses tungmetallerne ud af kroppen på en meget blid måde.
CILANTRO ÆTERISK OLIE – EN UDRENSER AF TUNGMETALLER - Tungmetaller får vi ind i kroppen fra mange kilder, fx sølvamalgam-fyldninger i tænder, visse lægemidler, tandpasta, vaccinationer og meget andet (listen er lang). Cilantro æterisk olie kan være en hjælp til udrensning af disse tungmetaller.
 
Kemi af Cilantro Essential Oil
Hovedkemisk komponent: Linalool
Cilantros vigtigste kemiske komponent er Linalool. Linalool er et kraftfuldt naturligt kemikalie med mange fordele. En nylig undersøgelse, der fremgår af doTERRA Science Blog, antyder, at Linalool kan bidrage til at reducere triste følelser, når den tages internt på grund af dets virkning på det monoaminerge system (nervesystemet) i hjernen. Når Linalool naturligt kommer ind i det monoaminerge system, virker det på flere receptorer i systemet.
Når flere receptorer er målrettet, er Linalools virkninger mere potente og langtidsholdbare end molekyler, der kun målretter mod en receptor. Fordi Linalool hjælper med at understøtte hjernekemibalancen i disse receptorer, har det til formål at reducere triste følelser. En anden nylig undersøgelse tyder på, at Linalool også kan bidrage til at lette den normale proces af afslapning af blodkarrene. Cilantro indeholder også en Linalool kaldet decanal, som har en toning eller harmoniserende virkning på kroppen, når den indtages.
Cilantro - Coriandrum Sativum
(Koridander(udvindes fra bladene))
 
•Antioxidant
•Afgifter tung metaller
•Anti bakteriel
•Mod svampe
•Kraftig rensende
•Kulinarisk anvendelse
•Cilantro er olie destilleret fra koriander blade. Den er en effektiv antioxidant og detox olie.
 
Cilantro æteriske olie
Kendt som en vigtig kulinarisk ingrediens. Koriander olien kommer fra en urt der er anerkendt for sine mange anvendelser og fordele i køkkenet og for kroppen. Koriander olie kan bruges i mange forskellige retter, herunder dips, salater, kød og guacamole. Når olien bruges indvortes, kan den støtte en sund fordøjelse og fungere som en naturlig ”sæbe ”og detox’er for kroppen. Cilantro kan også hjælpe med at rense og opfriske luften, når dens søde og naturlægemiddelagtige aroma diffuses. Når olien påføres huden, giver Cilantro en beroligende og kølende følelse, der kan hjælpe til afslapning af kroppen. Cilantro’s forskelligartede kapaciteter gør den til en vigtig olie at have i sit hjem.
Cilantro æteriske olie, anvendelser og fordele
Nogle gange er en simpel indvortes rensning lige hvad kroppen har brug for. Cilantro æterisk olie er en stor olie til brug for en kropslig rensning på grund af sine stærke rensende og afgiftende evner. Kom to dråber Cilantro æterisk olie i en Veggie kapsel og slug den for at opleve en rensende og afgiftende effekt, der vil efterlade din krop med en følelse af genopfriskning.
Cilantro olie har en frisk, sød, og naturlægemiddel agtig aroma, der fungerer perfekt med citrus blandinger. Når du tilføjer Cilantro olie til citrus blandinger, vil den rene duft af Cilantro føje en yderligere friskhed til citrus olierne, hvilket skaber en blød, urtearoma. Cilantro kan også anvendes i ikke-citrus blandinger for at give en pikant friskhed.
Undgå ubehagelige lugte i dit hjem eller på arbejde med Cilantro olie. På grund af Cilantros friske, urtearoma, er det en kraftfuld olie som hjælper dig med at blive fri for uønskede lugte. Placer et par dråber koriander olie i en diffuser for at opfriske alle rum og fjerne de ubehagelige dufte i luften. Når Cilantro diffuses, vil den ikke kun fjerne dårlig lugt, men den vil også fylde rummet med sin friske, urtearoma.
AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk