Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

YOGA & MEDITATION

Yoga kommer oprindeligt fra Indien og har været praktiseret i tusinder af år og er i dag blevet en populær form for bevægelse og meditation for millioner af mennesker. Yoga kombinerer kropspositioner, meditation, åndedrætsøvelser og dyb afslapning/afspænding til en holistisk vej til trivsel og velbefindende.

ÆTERISKE OLIER Du kan benytte æteriske olier i din Yoga rutine og få følelsesmæssige og fysiske støtte og fordele ved det. Du kan bruge de æteriske olier aromatisk (indånding), lokalt (fysisk) eller invortes i forbindelse med dit yogaforløb.
dōTERRAs yoga kollektion blev skabt af dōTERRA Wellness Advocate, Elena Brower, som har 20 års erfaring som yoga underviser.
Duften af olierne er beregnet til at hjælpe dig med at forbedre dine øvelser og være ét med yogaen på måder, som du måske ikke har været i stand eller har kendt til før. Der er tre blandinger: Arise, Anchor og Align. Disse æteriske olieblandinger giver følelsesmæssig støtte og styrker din yoga praksis.

MEDITATION

Meditation giver mulighed for at øge koncentration, fokus og selvbevidsthed.
Du kan bruge æteriske olier under meditation ved hjælp af en forstøver (diffuser), som kan forbedre fokus og nærvær.  Du kan også anvende dem på kroppen for at give afslapning og ro, reducere modtagelighed for forstyrrelser og stress. Olierne kan også fremme åndelig åbenhed og klarhed.

YOGA

Yoga forbedrer muskelstyrke og muskeltonus. At have stærke muskler betyder også at du har styrken til at gøre, hvad der er nødvendigt i dit daglige liv.
Yoga kan øge din fleksibilitet. Udstrækning hjælper med at løsne spændinger i kroppen, samtidig med at det hjælper med at øge strømmen af blodtilførsel og næringsstoffer til væv.
Yoga kan reducere stress og hjælpe dig med at fokusere. At udøve yoga jævnligt hjælper med at fokusere her og nu og reducere stressniveauet

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk