Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Alpha CRS - Celle kompleks

doTERRA Alpha CRS + Cellular Vitality Complex er en doTERRA ejet formel, der kombinerer potente niveauer af naturlige botaniske ekstrakter, der understøtter sund cellefunktion med vigtige metaboliske faktorer af cellulær energi.

 

Alpha CRS + er formuleret til at blive brugt dagligt med xEO Mega® eller vEO Mega® og Microplex VMz ® som et omfattende kosttilskudsprogram for et liv med vitalitet og velvære.

 

Celler er den grundlæggende byggesten i hele livet. Friske væv, organer og i sidste ende sunde organismer afhænger af cellulær reproduktion og specialfunktion, energiproduktion og rettidig celledød, når cellerne ikke fungerer optimalt. Når vi ældes, kan mobilitets funktionen forringes, og vi begynder gradvist at opleve nedsat energi og ydeevne.

Brugsanvisning

Voksne, tag 4 kapsler om dagen med mad. 2 morgen og 2 aften. Alpha CRS + er formuleret til daglig brug (sammen med xEO Mega og Microplex VMz. Alle tre produkter findes i en praktisk pakke-Lifelong Vitality-pakke.) Dem kan du læse mere om her på siden.

En bøtte indeholder til en måneds forbrug ved 4 kapsler pr. dag.

S    Understøtter sund cellefunktion og metabolisme ved at reducere oxidativt stress

S    Hjælper med at beskytte mod oxidativ stress

S    Understøtter mental klarhed og hjernefunktion

S    Hjælper med at støte sund cellefunktion og metabolisme

S    Indeholder botanisk ekstraktblanding for at forhindre mavesmerter

 

 

Hver dag er vores DNA og andre celler under angreb fra frie radikaler, der beskadiger dem. Alpha CRS + bekæmper dette og stimulerer den generelle cellesundhed. Af denne grund er Alpha CRS + også kendt som blandingen af cellulær energi og sund levetid. Nogle af de næringsstoffer, der er inkluderet i formlen, er coenzym Q10 og acetyl-l-carnitin, som hjælper de metaboliske processer i cellen med at give dig mere energi. Der er også antioxidanter som quercetin og alpha-lipoic acid, der hjælper med at bekæmpe oxidativ stress og aldring. Endelig hjælper en botanisk ekstrakt af Ginko biloba med at understøtte mental klarhed og energi.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk