Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Eucalyptustræer kommer typisk fra Australien, og er kendt for sin brede vifte af eukalyptustræer, de er også hjemmehørende i Afrika og det sydlige USA. For æteriske olier den foretrukne sort er Eucalyptus radiata. DoTerra Eucalyptus er Eucalyptus radiata dyrket i Australien med den olie, der udvindes af bladene fra træet. Eucalyptus har længe været at kende ved naturlægemidler praktikere for sin myggespray egenskaber og hertil knyttede sygdomme såsom feber og luftvejssygdomme. Ud over dette de antibakterielle og antivirale egenskaber gør det gavnlige i ikke blot at behandle symptomerne, men underliggende årsager så godt. Som med mange olier det kan blande med andre og den deraf duft kan tilføje en følelse af beroligende og trivsel som tilføjer en bonus på enhver sundhedsproblem.

 

Eucalyptus 

 

Eucalyptus radiata

 

 

 

 

 

 

 

Forholdsregler : Brug med omhu under gradivitet.

Typiske anvendelser:

Difussing Eucalyptus vil gavne luftvejsproblemer og vil også hjælpe desinficere en opholdsstue forhindre spredning af bakterielle eller virale agenter til andre. For individuelle luftvejssygdomme eller hoster indånde olie direkte eller indånding af dampe fra en kop varmt vand med et par dråber tilsat normalt en fordel. Også en forberedt salve eller fortynding med en bærer kan anvendes topisk til brystet eller svælget. Anvend. Eucalyptus til brystet lette luftvejne og lindre vedvarende hoste.

Egenskaber

Smertestillende

Antibakterielle Antibiotisk

Anti-inflammatoriske Antiseptisk

Antiviral Desinfektionsmiddel Slimløsende

Wellness anvendelser

Rolig og Stress

Kold og influenzasæson

Desinficering Living Area

Myggespray

Skin Care

Sundhed anvendelser

Arthritis

Smerter

Astma

Rygsmerter

Bronkitis

Forkølelse og influenza

Hoste

Diarré

Earache

Feber

Herpes

Fordøjelsesbesvær Migræne

Mavepine

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk