Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

 

Om sort peber

Black Pepper (piper nigum), som vokser i de fleste tropiske områder af verden, som er kilden til Black Peppercorn, der er den mest almindelige krydderi i verden. Den æteriske olie er destilleret fra de umodne, soltørrede, peberkorn, mens de fælles krydderier høstes på senere tidspunkter i plantens modningsprocessen den er damp destileret. Den æteriske olie er en klar, tynd væske med en aroma, der er frisk, sprød og suggestivt af krydderi af samme plante.

Sort peber æterisk olie er meget effektiv i fordøjelsessystemet ved at stimulere spytkirtler og sekretion af mavesyren i tarmkanalen. Samtidig er den neutraliserer dannelsen af gas i tarmsystemet samtidig medvirke til at rense systemet. Det er også en opvarmning olie, som der øger omsætning i blodet, samt at reducerer inflammation og giver lindring for gigt og andre muskel ubehageligheder.

Black Pepper  

Piper nigrum

sort PEBER

 

 

Typiske anvendelser

Sort peber æterisk olie varmer når det påføres topisk (direkte på huden), og kan bruges til at lindre ømme og trætte muskler og led. Den øgede blodcirkulation ved lokal anvendelse er også nyttige i at reducere blå mærker. Ved internt brug siges Sort Peber at hjælpe fordøjelsessystemet, nyrerne, og til at styrke immunforsvaret. Aromaen er energigivende og stimulerende.

Egenskaber

Anti-inflammatoriske

Antiseptisk

Kredsløbssygdomme

Vanddrivende

Stimulerende

Sundhedsanvendelser

Gigt

Blå mærker

Forstoppelse

Fordøjelsesbesvær

Ledsmerter

Muskelsmerter

Dårlig cirkulation

Sort peber er en stimulerende og meget antioxidant æterisk olie, som har vist sig at yde bistand til fordøjelsessystemet.

Sort peber er også en vidunderlig smagsforstærker – lidt rækker langt, så brug den sparsomt, det vil sige 1 dråbe ad gangen.

En undersøgelse helt tilbage i 1994, har vist sig, at hvis du inhalerer dampen fra sort peber olien (fra en diffuser) reducerer det trangen efter en cigaret – sammenlignet med en kontrolgruppe.

Stort peber stimulerer fordøjelsen og kredsløbet, hvilket gør den god mod forstoppelse og dårligt blodomløb. Olien sætter fedtforbrændingen op og afgifter for toksiner i kroppen. Kom en dråbe af sort peber under hver fod som et godt og sundt morgen og/eller aften ritual.

Bruges olien aromatisk er den beroligende og stimulerende.

Olien påvirker fordøjelsessystem og nervesystem.

Ved direkte brug på huden kan den give ekstrem hudirration, så olien skal fortyndes kraftigt.

Olien er sikker at bruge ved graviditet.

Kan bruges: Ved påsmøring direkte på huden. Aromatisk – ved indånding, helst i en diffuser, men har du ikke sådan en, så snus gerne fra flasken nogle gange om dagen, når du synes du har behov.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk