Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

 

Niaouli er et stort stedsegrønt træ, der er hjemmehørende i Australien. Niaouli er en afstamning til tetræ, og har en sødere, men alligevel træagtig aroma. På grund af dets eukalyptolindhold og sammensætning af monoterpener er det en stimulerende æterisk olie. Niaouli bruges vidt i en række kosmetiske varer såsom lotioner, cremer og sæber, og hjælper med at holde huden sund og ren. Den kan også hjælpe med at afslappe musklerne i bestemte områder, når den bruges i en massage.

Niaouli er også undertiden kendt som bredbladet Paperbark Tree eller Paper Bark Tea Tree.

Niaouli er ikke den bedst duftene æteriske olie. Men hvad den mangler i aromatisk appel, kompenserer det imidlertid for dets terapeutiske fordele. Det er et fremragende valg til brug med åndedrætsbesvær, hudinfektioner og acne. Der er flere fordele længere ned i teksten 😊

Aromaen er kamferisk, jordagtig og lidt hård. Det er aldrig en god ide at danne sig en mening om aromaen af ​​en æterisk olie ved blot at dufte den direkte fra flasken. Dette gælder især for Niaouli æteriske olie. Aromaets egenskaber er mere tiltalende, når det vurderes på en duftprøvestrimmel, en trædims eller blot et stykke køkkenrulle. Aroma blødgør og blander sig godt sammen med andre æteriske olier, især andre “medicinske og kamferøse” æteriske olier som Tea Tree, Rosemary og Eucalyptus. Niaouli æteriske olie blandes også godt med æteriske olier i træ-, mynte-, krydderi- og citrusfamilierne.

Niaouli bruges normalt ikke til følelsesmæssige wellness-applikationer. På grund af det cineolindhold og sammensætningen af ​​monoterpener er det imidlertid en naturligt stimulerende æterisk olie.

Botanisk navn: Melaleuca quinquenervia

Almindelig ekstraktionsmetode: Dampdestilleret fra plantens blade

Farve: Klar

Konsistens: Tynd

Aromatisk beskrivelse: Niaouli æteriske olie er kamferøs, jordagtig og muggen-agtig.

Niaouli æterisk olie kan hjælpe/lindre på følgende udfordringer:

bronkitis
Luftvejsforstyrrelser
Influenza
Sinus overbelastning
Ondt i halsen
katar
hoste
Forkølelse
Livmorinfektioner
gigt
Muskulær skade
udslæt
Bumser
Acne
Herpes
Sår
Cuts
hudafskrabninger
Myggebalsam

 

 

Niaouli Essential Oil | Tinderbox

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk